![]() |
![]() |
#18 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Наведу пару цитат.
На відміну від тебе, і з Борисом, і з багатьма тут на форумі я знайомий особисто. Тобто, спілкуючись з ними, я знаю, хто ці люди реально. Вони не ховаються під віртуальною маскою. Стосовно недостойності Бориса - він це взяв на себе і він це робить. Думаю, без нього той же SQCallenge уже не існував би. А було би шкода. Більше того, він займається орагнізацією, а не суддівством звуку. А як організатор він відпрацьовує на всі 100. Елементарний показник - в які то роки нагородження починалося вчасно? А тут це ще ненароком увійде у звичку. Суддівський корпус? А це як верховна рада. Судді не прилетіли з Марса, вони "вихідці з народу". Ті, хто зголосились. Тому не розказуйте пафосно, як було добре тоді, і як погано зараз. Я вважаю, що як раз зараз в змаганнях приймають участь більше аматорів, просто зацікавлених в автозвуці людей. І вже практично нема машин, зроблених на спосорські гроші. І наповненість класів, не дивлячись на кризу, цілком непогана, 25 учасників на 5 класів. До речі, субота була робочим днем, правда? І кризу ніхто не відміняв. За прикладами далеко ходити не потрібно, наш улюблений чемпіон Володимир, не поїхав виключно через фінансові проблеми. Знаю про аналогічну ситуацію в ще декількох людей. А зараз доведення твого тролізму: Добавлено через 7 минут Olddad, признавайся! Пофарбувався на чорно, зробив завивку, начепив окуляри, і тролиш народ? Бо на включений вентилятор щось ніхто толком не реагує і скучно? ![]() Последний раз редактировалось Рост ®; 03.06.2013 в 12:21. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |