Просмотр полной версии : Озвучення... крок за кроком
А оце треба враховувати на етапі виготовлення "цицьок", під яку перетяжку вони підуть.
Виходи два: 1) шити, 2) доробити стійки, щоб можна було одним шматком.
Володимир
02.11.2008, 21:00
Дякую Ростику за поради. Швидше всього стійки перероблю, дсвід вже є :D , а тоді якщо не вийде одним шматком-буду шукати кравчиню...
ну не зна. что там у вас за рога :), но вот это тянуто одним куском.
Володимир
02.11.2008, 21:28
но вот это тянуто одним куском.
:shocked:
:shocked:
Я ж казав, автомобільні замінники мають основу, яка дозволяє їх сильно потягнути, при цього вони не втрачають фактуру. Але їх доведеться пошукати, просто так в магазинах вони не продаються у нас. Їх купують рулонами ті, хто займається перешиванням салонів, але не кожен з них продасть кусок матеріалу.
Sergey12S
03.11.2008, 09:57
Владимир Добавлено: Вс Фев 17, 2008 9:13 am Заголовок сообщения: Озвучення... крок за кроком
В цій темі я буду поетапно відчитуватись про побудову системи в своєму "ухтимобілі"
Владимир Добавлено: Вс Ноя 02, 2008 10:28 pm Заголовок сообщения:
Alexx писал(а):
Уважаю :respect: :respect: :respect:
Владимир
ті "цицьки" що на фото треба ще шкурити...ато вони шото на пенсіонерні смахують. :D
Володимир
03.11.2008, 21:14
ті "цицьки" що на фото ...ще не були закінчені, мали ще раз шпаклюватись, але це вже не важливо-будуть нові, молоденькі :D
oleja2115
06.11.2008, 18:28
Парни за прошедшие выходные сделал свой "скворечник"(фото потом т.к. тестирую в машине на предмет призвуков и нравится-не нравится).Загвоздка состоит в перетяжке ящечка т.е как правильно обтянуть карпетом? И как сделать поменьше швов :help: :help: :noidea:
Володимир
06.11.2008, 22:26
как правильно обтянуть карпетом? И как сделать поменьше швов
А ти карпет вже иаєш, пробував його тягнути?
Володимир
06.11.2008, 22:28
Могу выложить полный альбом ЕММА подготовленный для Еврофинала - мне не жалко
Ну, і :noidea: ?
Володимир
06.11.2008, 22:29
альбом дома в кореле, я конвертну его в джипег и выложу на свой сервер, без фотогаллереи, просто набор фоток, так же выложу все одним архивом.
и дам ссылку
Чекаю, не дочекаюсь :god:
почти готов, уже скоро :)
oleja2115
07.11.2008, 16:17
А ти карпет вже иаєш, пробував його тягнути?За карпетом еду завтра но хочется знать зарание :) какие камни поджидают так как понял что херово когда руки опережают мозги.
Володимир
07.11.2008, 21:37
За карпетом еду завтра но хочется знать зарание какие камни поджидают так как понял что херово когда руки опережают мозги. З свого власного досвіду:мав справу з двома видами карпету-брав на радіоринку у Львові-гівно, практично не тягнеться, а якщо натягнути, то якщо не зразу то з часом рветься і то так рівненько мемов хтось ножем прорізав. А карпет який я брав у Роста і Пасечника-тягнеться суперово і якість класна. Таким реально обтягнути складну форму без всяких швів. Ти з Києва, то можеш звязатись з Пасечником і взяти в нього карпет провіреної якості.
Володимир
08.11.2008, 23:13
Чергова субота пройшла не марно :)
Підключив магнітолу. Живлення взяв від прикурювача, лишні провода на контактній колодці були безжально купірувані :D
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-221.jpg
Встановив серединки в кіки
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-222.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-223.jpg
Лівий ледь довернутиій в салон.
Були виготовлені ЗЯ 1 літр з ДСП 10мм і прикріплені до штатних накладок на кік-панелі (по принципу як в Маші) тільки отвір під динамік був зміщений максимально до переду і вниз, але я так захопився, що забув сфоткати :datz:
Вот тут пол динамика перекрываются чем то .... как то не хорошо, особенно для серединок..
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-222.jpg
+1
я бы сказал по-другому - хреновое место.
то з часом рветься і то так рівненько мемов хтось ножем прорізав.
Справедливости ради:
http://mytavria.org.ua/podsedelniki/gotovyj-podsidelnik/
В один кусок пошло. Это я тоже года два тому назад покупал на том радиорынке - не знал где надо. Ничего не порвалось.
Володимир
09.11.2008, 08:55
Вот тут пол динамика перекрываются чем то
Там перекрито, максимум 1/5 динаміка, просто на фотці не видно.
как то не хорошо, особенно для серединок..
Ну, шо поробиш :/
[/url]
Вот тут пол динамика перекрываются чем то
Там перекрито, максимум 1/5 динаміка, просто на фотці не видно.
как то не хорошо, особенно для серединок..
Ну, шо поробиш :/
[/url]
Невже нема можливості встановити СЧ вище, на торпедо наприклад?
Володимир
10.11.2008, 19:49
Невже нема можливості встановити СЧ вище, на торпедо наприклад?
Cкільки там того торпедо, Рост казав що без серйозних дороблянь там важко буде встановити динаміки. Можливо це буде наступним крокрм в озвученні Славути :D
lHuNTeRl
10.11.2008, 19:50
Да это же ТАВРИЯ... Сделайте новое торпедо... Зато результат получить можно очень не плохой
Володимир
10.11.2008, 20:09
Сделайте новое торпедо...
Ммм... треба задуматись. Незнати як Eton RS 100 зіграють в фрі-ейр?
rs 100 не надо во фри-эйр
от 1,2 до 1,5л им надо, если память не изменяет ... давно было
rs 100 не надо во фри-эйр
Вот тут соглашусь!:)
А из высокодобротных, специально для фришки, высококлассных СЧ хорошо себя показали на соревнованиях Macrom Slim Extrim 4. Эти дины выпускал для Макрома Морел, причем видимо Макром запатентовал изделие, так что морел для себя таких так и не выпустил. Где-то еще новый комплект должен был остаться, можно поискать если чего!
Володимир
13.11.2008, 21:38
Черговий раз пропоную порвати баян стосовно розміщення СЧ в ЗАЗ Славута, тобто система на кшталт Маші з моновуфером, на яке зло я нариваюсь при розміщенні СЧ в кіках. Наперед вдячний за відповіді.
Никакого зла! Собственно как и звука! :)
Хотя собственно если не рваться на соревнования, то тоналку вывести можно, а вот сцену - увы!
Предвидя заранее эпитеты, мол мне лично нравятся СЧ в киках и все тут - спорить не стану, кому то и сыр с плесенью нравится, и мясо с душком. А о вкусах не спорят :)
Никакого зла! Собственно как и звука! :)
Опять Паша сказочки рассказывает. :)
Маша Синичкина
14.11.2008, 08:45
Хотя собственно если не рваться на соревнования, то тоналку вывести можно, а вот сцену - увы!
Интересно тогда, за что на финале Европы в Киеве в 2006 году мне присудили 3-е место, если не тоналки ни сцены из киков не получится?
Поскольку ты, Паша, не слышал комментариев Криса (один из судьев, судивших мою машину) сообщаю, что судейская бригада отметила на удивление высокую сцену при низком расположении динамиков.
судейская бригада отметила на удивление высокую сцену при низком расположении динамиков.
А теперь расскажи как тебе того в Таврии удалось :)
Маша Синичкина
15.11.2008, 08:03
А теперь расскажи как тебе того в Таврии удалось :)
Да я, в общем-то, ничего и не скрывала (http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=14192&highlight=%F7%E5%F2%FB%F0%E5+%E4%FE%E9%EC%E0). :)
Там описан первоначальный состав системы. Потом появился хайфоникс игл, потом его немного твикнули. Добавили саб в багажнике с моноблоком JBL. И все, вобщем-то...
судейская бригада отметила на удивление высокую сцену при низком расположении динамиков.
Твиттеры мы долго таскали по салону и в конце-концов пристроили в кики, рядом с мидрейнджами. На мой взгляд, при этом получилась наиболее целостная звуковая картинка. Но место это не окончательное, будем пробовать и в других точках
Хм.. гуру, вы определенно что-то знаете :)
Помнится, обслушивали машину Дяди дабы понять как получается высокая сцена при низко расположенных излучателях.. а случай-то не единичен
Твиттеры мы долго таскали по салону и в конце-концов пристроили в кики, рядом с мидрейнджами. На мой взгляд, при этом получилась наиболее целостная звуковая картинка. Но место это не окончательное, будем пробовать и в других точках
Хм.. гуру, вы определенно что-то знаете :)
Помнится, обслушивали машину Дяди дабы понять как получается высокая сцена при низко расположенных излучателях.. а случай-то не единичен
Специфіка таврійського салону. Достатньо високу і глибоку сцену отримати можна. Широку - тільки в Саші сцена дотягувалась до стійок, у всіх інших тавріях, що я чув, вона була вужчою, в декого і по 10-15 см до стійок з обох боків не доходила. Звідси і переваги цих автомобілів у формуванні рівномірної сцени по горизонталі (в сенсі розстановки барабанів).
Але варто спробувати перенести використані засоби в інший автомобіль і виходить повна попа - краї сцени валяться вниз, а то і вся сцена на торпедо противно лягає, якщо взагалі під нього не ховається. Бо нема одинакових рішень в автозвуці, є загальні засади і індивідуальний підхід.
Володимир
21.11.2008, 22:35
Зараз катаюся без саба - вслухаюся в фронт. Слухаю різний матеріал (не МП3). Пищики поки в кік панелях, бо ще подіумів не зробив, хоча і сцена більш-менш, але вона руйнується при наявності переднього пасажира, тому пищам там не місце. Зараз мене більше турбує тоналка-бас звучить по середині, тобто локалізується в районі мінісабика. Може через то, що я знаю що він там знаходиться :D Прибираю рівнем - краще, але басу мало. Ще правда частоту зрізу не крутив і фази не міняв. Але він ітак порізаний на 150 Гц :noidea: :datz: :help:
Володимир
25.11.2008, 22:40
От халепа спіткала :( Виявляється мій ящик з дсп 16мм не "витримав" монстрика DLS RW6 - передня стінка не витримала навантаження і розбилися отвори куди були закручені самонарізи, що кріпили динамік :shocked: Коли викручував самонарізи шуруповертом пошкодив дифузор :censored: , але незначно, надіюсь обійдеться.Тому тепер всім перекажу, що треба робити з фанери...от мушу переробляти ящик-заміню передню стінку. Кротше тирсоплита не для музики :)
клеянь нужно было. я ящики изнутри полиэфиркой заливаю :D
oleja2115
28.11.2008, 11:21
Я свой ящик полиэфиркой не обрабатывал хотя две боковинки и тыл сделаны тоже из 16 мм дсп. Но все соеденения и стыки промазал жидкими гвоздями+саморезы через каждые 50мм. Тыльную и переднюю стенки изнутри укрепил перегородками(брусок30*30мм) и тоже вымазал жид.гвоздями.Пока что ничего не оторвало.
holland.9
28.11.2008, 12:58
в дсп нема нічого дуже паганого :)
я колись начитавшись літератури, робив корпус з дсп+фанера.
динамік кріпився саме до дсп, але не саморізами а... віконними фіговинами - там болт добрячий (начебто м6) а з братної сторони саме та віконна фіговина яка виглядає як шайба с гострими шипами які вчіплюються в дсп з обратної від динаміка сторони та має внутрішню різьбу під гвинт. нажаль фоторафій саме фіговини не залишилось.
http://content.foto.mail.ru/mail/holland.9/59/i-61.jpg
http://content.foto.mail.ru/mail/holland.9/59/i-72.jpg
перепрошую за домашку :)
PS знайшов у VVV фотку з такою штукою (на нижній фотографії):
http://vvsh.oma.by/car/album_euro2008/0051.jpg
antiradar
28.11.2008, 13:14
в дсп нема нічого дуже паганого :)
я колись начитавшись літератури, робив корпус з дсп+фанера.
динамік кріпився саме до дсп, але не саморізами а... віконними фіговинами - там болт добрячий (начебто м6) а з братної сторони саме та віконна фіговина яка виглядає як шайба с гострими шипами які вчіплюються в дсп з обратної від динаміка сторони та має внутрішню різьбу під гвинт. нажаль фоторафій саме фіговини не залишилось.
перепрошую за домашку :)
картинок нет-написано приватный доступ
Уже есть :)
Володимир
28.11.2008, 23:41
Є в мене такі гайки що їх можна вкрутити в дерево, але отвори для кріплення динаміка (на самому динаміка) розміщені надто близько до отвору для динаміка в передній стінці, тому тих гайок я неможу вкрутити :( Я вже настроївся замінити в ящику передню стінку.
oleja2115
29.11.2008, 18:39
Владимир
Аесли попровать мебельные саморезы(те что под шестигранник) вместо гаек???
Володимир
29.11.2008, 19:51
Аесли попровать мебельные саморезы(те что под шестигранник) вместо гаек???
Не вийде бо під конфірмат (мебельний шуруп під шестигранник) потрібно свердлити отвір діаметром 4,2 мм, якщо врахувати що отвори в динаміку на відстані 5 мм від отвору в стінці для динаміка - ніфіга не вийде. От не сподівався зіткнутися з такою банальною проблемою як надійне кріплення динаміка- пів ящика тре переробити.
oleja2115
29.11.2008, 21:21
Ну а как тогда тебя спасут гайки с винтами? :noidea:
Володимир
29.11.2008, 21:38
Ну а как тогда тебя спасут гайки с винтами?
А я і не збираюсь використовувати гайки з вінтами, я буду кріпити самонарізами по дереву, тільки передня стінка буде замінена на товсту фанеру пропитану епоксидкою, замість крихкої ДСП.
Чекай, Володя, ти ж під змагання машину робиш - які самонарізи? За правилами тільки гвинти чи болти.
Володимир
30.11.2008, 13:18
Чекай, Володя, ти ж під змагання машину робиш
Машину для себе роблю, і прикручу саморізами, якщо чогось іншого не придумаю.А якщо в змаганнях прийматиму участь, і за таке знімуть бали, ну і нехай, до звуку це відношення немає.
Тобто, ти хочеш сказати, що всі попередні твої гофровані цацки-пецки мають відношення до звуку? :)
Я про інше - якщо вже стільки зробив для відповідності правилам, то навіщо втрачати потім на дрібницях? Чи ти вже втомився від тої відповідності? Я так бачу, що скоро класи "Соунд онлі" будуть найпопулярнішими :)
lHuNTeRl
30.11.2008, 20:16
Рост, а вы считаете, применение гофры лишним? Нужно далеко ходить за примерами, к чему может привести отсутствие проводки проложенной по правилам? Кстати, у меня месяца полтора назад загорелось авто из-за неккоректно уложенной проводки.. Хорошо, что я смог быстро всё потушить...
Володимир
30.11.2008, 21:26
Тобто, ти хочеш сказати, що всі попередні твої гофровані цацки-пецки мають відношення до звуку?
Тут сперечатись не буду, прводку старався класти по правилим.
По-перше: терпіти не можу коли машина з розібраним салоном, тому вирішив зробити так щоб хватило надовго, а чи буду я приймати участь в змаганнях чи ні - це вже питання 48 :D
По-друге я бачив як горить машина...якщо вже стільки зробив для відповідності правилам, то навіщо втрачати потім на дрібницях?
Та нехотів би втрачати, але я не знаю як закріпити динамік. В мене є гайки під гвинт на різьбу М6, а під саму гайку треба отвір на 9 мм, тому в мому випадку то навіть для кріплення саба не підходить.
Хіба може хтось щось порадить.
Чи ти вже втомився від тої відповідності?
Ні, не втомився, мені так цікавіше.
А почему не попробовать крепление "от обратного"? То есть: вклеить болты, а на них "надеть" динамик и затянуть красивыми гайками?
Рост, а вы считаете, применение гофры лишним? Нужно далеко ходить за примерами, к чему может привести отсутствие проводки проложенной по правилам? Кстати, у меня месяца полтора назад загорелось авто из-за неккоректно уложенной проводки.. Хорошо, что я смог быстро всё потушить...
От він, згубний вплив віртуального спілкування - додумування відповідей за співрозмовника :) І де я щось писав про зайвість гофри? :)
У відповідь на слова Володі:
якщо в змаганнях прийматиму участь, і за таке знімуть бали, ну і нехай, до звуку це відношення немає
я задав логічне запитання - по-перше, яке відношення до звуку мала тривала процедура прокладання кабелів повністю згідно з Правилами змагань (а не за правилами безпеки і згідно з потребою забезпечення якісного живлення апаратури, це не одне і те ж саме, більше того, дотримання деяких правил навпаки якість живлення погіршує), по-друге, якщо вже стільки сил потрачено на це, то забити на значно простішу і менш часоємку процедуру прикручення саба болтами є нелогічним.
А почему не попробовать крепление "от обратного"? То есть: вклеить болты, а на них "надеть" динамик и затянуть красивыми гайками?
До речі, дуже хороша порада. І легше забезпечити герметичність.
А якщо вже так дуже хочеться вкручувати болти/гвинти, то раз - вирізати з листової сталі 3-5мм коло з внутрішнім діаметром, щоб в нього помістився саб, і зафіксувати його всередині ящика, чи навіть ззовні, щоб прямо до нього прилягав саб, насверлити отворів, нарізати різьбу. Два - примокутні планочки, два отвори з різьбою, один для кріплення планки, в другий увійде болт кріплення саба. Та варіантів купа, від маніакальних до елементарних!
Володимир
01.12.2008, 00:22
більше того, дотримання деяких правил навпаки якість живлення погіршує)
Тут згідний 100%, для прикладу - я з неохотою використовував гільзи для обжимки кінців проводки, на мою думку примітивне лудження проводу забезпечить кращий контакт. "Гламурні" колби з запобіжниками зроблені кривими китайскими ручками, також зроблять внесок в забезпеченні підсилювачів "дистрофічним" живленням.Але без запобіжників нікуди.
Залізна логіка, я би не догадався.Цей варіант візьму до уваги.А головне це може мене вберегти від переробки ящика!
З планочками також варіант, але він більш "маніакальний" :D Дуже вдячний що звернули увагу, і допомогли.
ЗІ: Ростику, думаю напроситись до тебе, щоб ти послухав, і може щось накрутив, бо в мене з слухом не альо(коли дороблю все звичайно).
Директор Луны
01.12.2008, 09:59
Рост! В Правилах нигде такого нет - что только ГВИНТИ ТА БОЛТЫ!!! :) В мастерстве да - может оцениваться в определённых классах :)
Рост! В Правилах нигде такого нет - что только ГВИНТИ ТА БОЛТЫ!!! :) В мастерстве да - может оцениваться в определённых классах :)
Опа! А за що Халіну зняли пару балів на Яска минулого року, і я йому потім переробляв кріплення мідів на різьбове???
Чесно кажучи, зараз перелистувати правила часу не маю, але тоді що ж це, якщо дійсно такого пункту нема - знову "вльні трактування правил суддями"?
Директор Луны
01.12.2008, 22:41
УВАЖАЕМЫЙ Рост!! При всём моём УВАЖЕНИИ к Вашему таланту ( видел Ваши работы и мало того слушал их - БМВ и судил их -МАЗДА 3 если не ошибаюсь)!!!!!
Отчего у Вас такая ненависть к соревнованиям??? Не от того ли что (давайте лучше в личку) :)
Первое! Давайте оперировать фактами и именами!
Второе! Вы же не думаете что я защищаю АЯСКА :) Я с УВАЖЕНИЕМ отношусь ко ВСЕМ ассоциациям :)
Третье! Извините я не знаю кто такой Халин :( Покажите по протоколу ГДЕ в каких ПУНКТАХ и в каком КЛАССЕ с него сняли ПАРУ баллов :(
Четвёртое! Назовите фамилию судьи (есть в протоколе) который по Вашему мнению допустил ошибку :)
Пятое! Зараз перелестуйтэ Правила - а потим звынувачуйтэ усих :(
Шостэ! В каком классе выступал упоминаемый Вами участник? Оценивается ли в нём мастерство - если да то он правомерно не дополучил свои баллы в мастерстве :(
Седьмое! Вы очень всеми УВАЖАЕМЫЙ ЗНАТОК И ПРАКТИК автозвука!!! Ну не хотите - не участвуйте в соревнованиях!!! хотя думаю если бы хотя бы одна из Ваших прекрасно инсталлированных машин вошла в тройку на змаганнях - Вы думаю были бы горды и счастливы :) Да и в заработке шоколаднее - ИМИДЖ поди :D
Восьмое! Я - далёкий от автозвука человек который нихрена в этом не понимает :( Я ничего не умею делать своими руками :D Впрочем как и УШАМИ :( Я УВАЖАЮ всех присутствующих как на форумах так и на площадке соревнований :) И в конце концов мне обидно - за какие-то бы ни было поливания грязью ЛЮБЫХ соревнований :( Не заходите в эту ветку - пишите там где теоретики и практики :)
Девятое! Извините - я не хотел никого обижать :(
Директор Луны
01.12.2008, 23:01
Ой! Уважаемый Рост! Это я не в той ветке оказался :) Эта же ветка - не о соревнованиях :( Прошу прощения - здесь я точно ничего не понимаю :(
С УВАЖЕНИЕМ!!!
Ніфіга собі :) Видать не тільки я сьогодні поліефірки нанюхався :)
1. Халін = Halin :) Тільки нашими буквами :)
2. Виступав він в любителях.
3. За кріплення динаміків самонарізами, а не болтами точно бали зняли. Хто судив - я не знаю, я там не був. Але навіщо тоді було б Михаїлу просити мене переробити кріплення на різьбу? От нам прямо таки нічим займатися :)
4. Грязюкою, по-моєму, нікого не поливав. Просто зі здивуванням констатував факт.
А також:
5. На заробітки успішні виступи на змаганнях ніяк не впливають.
6. Я не маю ненависті до змагань. Просто завжди відзначаю нелогічність тих чи інших моментів - з моєї, звісно, точки зору.
7. Я не рвуся в смертний бій ж жодною федерацією. Пощо воно мені? :)
8. А що це вас так пройняло? :)
Ой! Уважаемый Рост! Это я не в той ветке оказался :) Эта же ветка - не о соревнованиях :( Прошу прощения - здесь я точно ничего не понимаю :(
С УВАЖЕНИЕМ!!!
От і пишіть в своїй гілці і не ходіть до теоретиків і практиків :) А то наробили тут шороху, понімаєш :)
ПС. В правила таки заліз. Дійсно, в любителях нема вимоги різьбового кріплення динаміків, а тільки вимога "належного кріплення". Так що від імені теоретиків і практиків виголошую подяку за роз'яснювальну роботу :)
Директор Луны
02.12.2008, 07:44
Полиэфирку не нюхал - перечитался Правил :D :D :D За разъяснительную работу - пожалуйста :)
Ушёл в ветку соревнований :D :D :D
Володимир
02.12.2008, 23:01
В правила таки заліз. Дійсно, в любителях нема вимоги різьбового кріплення динаміків, а тільки вимога "належного кріплення".
Ну це дуже обширно-що значить належне кріплення?Тут можна довго сперичатись чим кріплення на самонарізах неналежне? :/
слушал их - БМВ
Не слушали
Ну це дуже обширно-що значить належне кріплення?Тут можна довго сперичатись чим кріплення на самонарізах неналежне? :/
спорить тут особо нечего.
по сути конструкция саморез/фанера это чуть утрированно точно такое же резьбовое соединение как и болт/гайка, но есть ньюансик :)
конструкция саморез/фанера - одноразовое крепление, вкрутил выкрутил снова вкрутил и место вкручивания (фанера) разбито, саморез так как надо уже не держит.
а болт и гайка - хоть до посинения, "резьба" гораздо надежнее, чем в предыдущем случае.
Володимир
03.12.2008, 22:10
конструкция саморез/фанера - одноразовое крепление, вкрутил выкрутил снова вкрутил и место вкручивания (фанера) разбито, саморез так как надо уже не держит.
а болт и гайка - хоть до посинения, "резьба" гораздо надежнее, чем в предыдущем случае.
Тепер зрозуміло. Попробую і собі зробити різьбове з"єднання.
Тепер зрозуміло. Попробую і собі зробити різьбове з"єднання.
Попробуй как Olddad предложил. Винт с шайбой вставляешь с внутренней стороны (на клей). Кстати если боишься, что перетянешь гайку, поставь шайбу побольше - будет чему удержать винт.
Володимир
04.12.2008, 18:09
Попробуй как Olddad предложил. Винт с шайбой вставляешь с внутренней стороны (на клей)
В якості клею що краще взяти?
Попробуй как Olddad предложил. Винт с шайбой вставляешь с внутренней стороны (на клей)
В якості клею що краще взяти?
Честно я в этом не спец, но чтобы винт не проворачивался лучше полеэфирка.
Володимир
04.12.2008, 18:20
чтобы винт не проворачивался лучше полеэфирка.
З поліефіркою-трудно. Приклею на епоксидку.Коли буду мати час зроблю і відчитаюсь :)
чтобы винт не проворачивался лучше полеэфирка.
З поліефіркою-трудно. Приклею на епоксидку.Коли буду мати час зроблю і відчитаюсь :)
Ещё совет. Шайбу побольше, не винт, а болт, и тот край шайбы, что выходит к динамику загнуть к шляпке болта (что бы не дать провернуться). И на оставшихся краях шайбы зубилом сделать просечки (чтобы эти просечки впивались в стенку саба)
Володимир
04.12.2008, 20:19
Дякую за поради, обов"зково візьму до уваги. Просто зараз робота по встановлеені звуку в машині дуже повільно рухається, вірніше взагалі стоїть, через відсутність часу. Швидше всього в цьому році вже нічого не вдасться зробити :(
Как вариант: гайка http://ckko.ru/tgayka_mebelnaya_din_ , изнутри ящика в нее болт с шайбой и на клей.
Директор Луны
04.12.2008, 21:32
Сразу видно опыт и почерк :) Дядя с мебелью на ты - вернее она с ним на ОЧЕНЬ ВЫ :D
тю, я че то сначала подумал, что такие не подходять :noidea: У меня миды на таких держатся :D
тю, я че то сначала подумал, что такие не подходять :noidea: У меня миды на таких держатся :D
Я тоже дума, что такие не подходят. Я так понял, что материал крошится, тогда такие гайки не станут.
Володимир
05.12.2008, 20:48
что материал крошится, тогда такие гайки не станут.
Так воно і є. Від отвору для болтика, до дири для діна 5-6 мм, тому з такими гайками нічого не вийде :( Вони начисто викрошать ДСП
Ну... ДСП для этих целей использовать - кам минимум неразумно.
Володимир
05.12.2008, 21:07
Ну... ДСП для этих целей использовать - кам минимум неразумно.
Ну...разумно, неразумно. Ящик зроблений з ДСП і все тут. Або шукати спосіб нормально закріпити дін, або робити ящик з фанери, що я робити не хочу , тому треба опрацьовувати перший варіант.
можно фанерное колечко переходное приклеить спереди. и в него эти гайки вставить снизу.
Володимир
05.12.2008, 21:30
можно фанерное колечко переходное приклеить спереди. и в него эти гайки вставить снизу.
Можна і так, але я маньячити не буду.Якщо не вдасться поадити болти на клей перероблю ящик і баста. Тільки ще не знаю з чого я його зроблю, бо фанери не маю ані грама. Ну поживем -побачим.
Володимир
07.12.2008, 22:54
Чисто теоретичне питання, до всіх знаючих, а особливо до Олддада, бо внього таке стояло :) В Таврії СЧ в кіках, ВЧ в стійках-як краще обрати часоту поділу для таког розміщення динаміків. Наскільки я розумію, нормальної тоналки при такому розміщенні важко добитись, тоді хоча б сцену вивести. І яким порядком все різати. А може СЧ пускати в повну полосу? Коротше потребую поради, бо так як зараз є, то один день подобається, а в другий день щось не те :help:
Володимир
07.12.2008, 22:56
Забув дописати (щось форум глючить-не можу редагувати). Нч і саба пока немає.
Володимир
12.12.2008, 22:54
Ап! Не сперечаюсь, питання може баянне, але в даному випадку ...Може в мене з слухом не добре... Коли питаю пасажирів - то кажуть що музика грає з лобового скла, але в мене враження що з під торпедо. Порадьте на що звернути увагу.
то у тебя психику просто порвало :lol: . Попробуй послушать машинку в абсолютно темном гараже :)
Володимир
13.12.2008, 09:41
Попробуй послушать машинку в абсолютно темном гараже
Я пробував з закритими очами-краще :D
Ну от ти і починаєш процес налаштування своїх вух. Є така особливість людського організму - прив'язувати вуха до очей :) Є наступна особливість - чути так, як би хотілося, щоб було. Тут реальна проблема, бо людській психіці під силу навіть точки фокусування образів зміщати :) Мені допомогла робота з першими враженнями. Як відомо, перше враження людини, тобто, коли вона не приготувала свою свідомість до сприйняття, не наклала ще нароблені стереотипи, оце сприйняття є чистим, найбільш правдивим. Потрібно культивувати в собі ці стани, тобто, вчитися залишатися при прослуховуванні постійно, як в момент оцього першого враження, в стані безпристрастності. Але це тривалий процес.
Ну і походи на живі концерти, щоб наробляти пам'ять звучання інструментів.
Володимир
16.12.2008, 19:55
Встановив сьогодні свій мні сабік. Динамік вдалось закріпити на чотири болти м5.
От спідкала мене інша халепа- динамік почав видавати звуки типу " дззз-дззз" починаючи середньої потужності, на малій потужності таких звуків нема. Тобто чим більший хід дифузора, тим більше дзвенить. Невже динаміку хана прийшла?
точно динамик? Может какая то пластмаска рядом?
Володимир
17.12.2008, 22:19
точно динамик? Может какая то пластмаска рядом?
Точно, я витягував динамік з ящика і слухав. Якщо включити все разом з ВЧ і СЧ то все добре, тих звуків просто не чути. А от сам сабик дзвенить.
Володимир
20.12.2008, 18:04
Вдалося сьогодні підключити саб, навісним способом, скоро буду наводити "красоту" :) . Саб ще нерозмятий, не прогрітий, але враження самі позитивні.
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-237.jpg
акустические провода прикольные :yes:
Володимир
22.12.2008, 22:16
акустические провода прикольные
Це силовий провід з інсталяційного набору хундай :D З часом провід буде замінений, але калібр не зміню :D
Я от думаю як ящик до спинки "присобачити" :wallbash:
Володимир
05.01.2009, 23:37
Назріло цікаве питання. В мене ВЧ-СЧ розрулюються через кроси від DLS R6A, частота поділу 4 кГц другим порядком, розраховані на навантаження 4 Ом. В мене СЧ - 4 Ом, ВЧ - 5 Ом Як змінится частота поділу. Може варто ці кроси якось підиребанити? Я люблю щось переробити-перепаяти :D Хоча мене влаштовує як ці кроси "ділять" частоти.
Alex_1.3i
06.01.2009, 07:45
В мене СЧ - 4 Ом, ВЧ - 5 Ом Як змінится частота поділу.Ты мерял сопротивление на постоянке? А тебе надо померять Z-характеристику (если склероз не изменяет) каждой головки и на основании графиков и понимания влияния компонент друг на друга выбрать правильные номиналы фильтра. Как видишь - ничего сложного... :D
При всей кажущейся простоте пасивных кросов - две головки, две катушки, два кандера - свести все до нужного (в контексте собравшихся тут маньяков - идеального) результата совсем не просто.
Короче: лучшее - враг хорошего.
Учитывая, что ты все равно не остановишся - для начала покури матчасть.
Володимир
06.01.2009, 22:29
Ты мерял сопротивление на постоянке?
Я не міряв, я прочитав характеристики динаміків.
Сьогодні трохи було часу слухати музику:De Phaze-емоційно, і одночасно стримано, живо. Moby - так собі, нічого особливого. Клубняк-довбе нормально, саб трохи тягне назад бас.Madonna-приємно вразила, гарно, мелодійно, смачно.Рок Nigtwishs- слабий вокал Тарї, невиразний, гітаринапористі,але драйву мало і басу мало, бас бочка там як кулемет, але її майже не чути.Bad Religion-схоже на купку під:censored:ів які щось кричать і ніфіга не розбірливо-каша коротше. Всі диски були в аудіо форматі, гучність 2/3.І де собака порилась-фіг його знає :wallbash: . Все би добре, але рок не звучить :(
І де собака порилась-фіг його знає :wallbash:
В інсталі і фільтрах.
Володимир
08.01.2009, 00:11
В інсталі і фільтрах.
Згідний, загнавши динаміки під торпедо, я вбив наповал сч, нажаль "саказка в штатных местах" не получилась :( Спробую змайструвати подіуми для СЧ з доворотом на ручку КПП, Вч в стійках буду орієнтувати з невеликим доворотом на дальнього. З фільтрами поки зачекаю, бо чесно кажучи не знаю як їх правильно готовити, але від пасивного поділу не відмовлюсь.[/img]
Володимир
18.01.2009, 22:30
Я тут раніше писав, що мій мінісабик похрипує-сьогодні забрали у Львів, де зроблять хірургічне втручання, бо швидше всього злетіло пару витків на катушці. От назріло питання-може варто намотати катушку на 8Ом, тоді якість звучання малаб змінитись в кращу сторону, чи я не правий?
ДЯДЬКА ЛУИ
19.01.2009, 11:52
а у усилка есть запас по мощи на 8 ом работать?
Володимир
19.01.2009, 21:16
а у усилка есть запас по мощи на 8 ом работать?
Повинно хватити. Усь в мості на 4 Ом дає 240 Вт, а динаміку 100 Вт достатньо.
Я думаю піднявши опір, можна чекати від роботи динаміка кращого контролю над басом.
Я думаю піднявши опір, можна чекати від роботи динаміка кращого контролю над басом.
Как повезёт. Параметры динамика изменяться. Если масса подвижной системы увеличиться сильно, то может начать гудеть. Лучший контроль будет только в том случае, если сечение провода катушки будет не меньше исходного (а это и есть увеличение массы подвижной системы Mms).
Сообщение удалено, - поскольку я не согласен с самоуправством модераторов zvuk.org.ua закрывающих не подходящие под их личные интересы темы про E.O.S.
Володимир
21.01.2009, 00:13
Перемотка відміняється - сьогодні протестували динамік на генераторі, жодного призвуку не почули, сказали що все добре.
Кулибина особисто не знаю, це мій колєга з ним зустрічався. Іван його звати.
Сообщение удалено, - поскольку я не согласен с самоуправством модераторов zvuk.org.ua закрывающих не подходящие под их личные интересы темы про E.O.S.
Володимир
21.01.2009, 20:20
EOS AE 390F :)
Володимир
04.02.2009, 22:01
Назріло питання як правильно організувати подачу сигналу на моновуфер? Зараз в мене з тилових каналів ГУ іде стереосигнал на два канали уся, а моновуфер підключений мостом від цих каналів, отже виходить що на нього поступає стереосигнал. По моєму це неправильно, має поступати моносигнал...
Володимир
04.02.2009, 22:30
расслабся и забудь
Тобто?!
расслабся и забудь
Тобто?!
Элементарно. Разберись, что происходит при мостовом включении. :)
Володимир
04.02.2009, 22:47
Ну да, сорі, туплю (не спав сутку) :datz:
Володимир
23.02.2009, 15:04
Продовження мого шляху по озвученні Славути. В наслідок неправильного встановлення СЧ динаміків, спостерігався провал на сч. Вирішив виправити цю помилку виготовленням ось таких ящиків об"ємом по 2 л в кік-панелі. Ну технологія, думаю, всім відома: фанера, футболка, епоксидка... :)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-245.jpg
Після виготовлення кросів будем слухать.
ДЯДЬКА ЛУИ
23.02.2009, 16:54
красиво! :god:
Володимир
28.02.2009, 00:01
...продовження :)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-246.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-247.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/193/i-248.jpg
Строго не судіть-робив вперше :)
ДЯДЬКА ЛУИ
28.02.2009, 00:04
катухи у AlexZ брал ?
Володимир
28.02.2009, 01:00
катухи у AlexZ брал ?
Угу
Думаю, котушки тобі доведеться облегшити, а то в тебе майже як для 6" діна індуктивність, я от недавно Хелікс РС6 0,4 мГн різав - невже твої серединки вище не грають? І ємність завелика, можуть твітери внизу перевантажуватись. В мене при 6 мкФ підхрюкували, а супріми ж реально низько можуть грати. В тебе ж напевно навіть ще трохи вище доведеться починати різати. До речі, можна спробувати буде поставити щось порядка 3 мкФ і насолоджуватись крутизною в околі 3 дБ/окт :) Тоді можна 0,33 залишити.
Ну але в будь-якому разі треба слухати конкретний інстал.
пажалуста вылажите схемку этих фильтров. Хочу себе такую зделать писчи мт23 середина длс ирдиум 3. Можно без наминалов или сылку хотябы где подсмотреть можно. Спасибо
Букварь подарить?
1.5. Запрещено использовать в общении сленг, кроме технического, в особенности эрративную лексику ("албанский" и пр.). Писать следует, соблюдая грамматические правила.
Володимир
07.03.2009, 23:23
пажалуста вылажите схемку этих фильтров. Хочу себе такую зделать писчи мт23 середина длс ирдиум 3. Можно без наминалов или сылку хотябы где подсмотреть можно. Спасибо
http://io.ua/s19271
Володимир
16.03.2009, 22:15
Ітак зміни в системі :) Голова Кларик 785, фронт двохполосний поканально.
Виникає питання. Хочу збільшити об"єм кікових ящиків з допомогою "відростків" орієнтовно по 1,5 літра які б заходили під торпедо. Чи варто заморочуватись якщо площа отвору відростка буде 0,02 м кв, а площа дифузора динаміка 0,05 м кв?
Ітак зміни в системі :) Голова Кларик 785, фронт двохполосний поканально.
Виникає питання. Хочу збільшити об"єм кікових ящиків з допомогою "відростків" орієнтовно по 1,5 літра які б заходили під торпедо. Чи варто заморочуватись якщо площа отвору відростка буде 0,02 м кв, а площа дифузора динаміка 0,05 м кв?
Если объём отростка небольшой и (тем более) если он не расширяется, то стоит заморачиваться - как фазик этот отросток работать не должен.
какие динамики, какой обьем?
Володимир
16.03.2009, 22:36
какие динамики, какой обьем?
На це питання треба щоб Pavel відповів, а то я сам толком не можу сказати :D Коротше це мідбаси з комплекту MB Quart PSD 213.
Об"єм 2,5 л :ups:
единственный выход, как по мне, поставить и послушать :noidea:
Володимир
16.03.2009, 23:26
единственный выход, как по мне, поставить и послушать
Та мабуть так і буде. Хоча слухав Найтвіш в СД форматі вроді не горбило нічого, а поставив Мадонну в МП3-трохи загуділо, от і задумався над збільшенням об"єму. Всерівно якщо збільшу, то гірше не буде :)
ДЯДЬКА ЛУИ
17.03.2009, 16:50
это паскудное МП3 гудит хоть ты тресни
у меня на работе стоит ресивер старенький аналоговый АКАI (2х60 ВТ,4 Ома),и к нему подключены две S90...
озвучивает кухню,площадью не менее 100 квадратов,с высотой потолка около 6 метров
так там такой низ мощный,глубокий,не давильный-гудящий,а именно играющий-слышно все басовые партии.
а подключаю на вход комп-включаю,те же композиции,что по радио крутят,которые хорошо знаю-и капец!!! :god:
гудит,воет,по голове дубасит,настока противно!
хотьтам в каком качестве будет запись-всеравно неможлыво слухать :wallbash:
в машине тоже самое,только,радио,ещо хуже играет чем МП3:D
старенький АКАЙ ,всётаки олдскул-ещо многих уделает 8)
Виникає питання. Хочу збільшити об"єм кікових ящиків з допомогою "відростків"
Повезе, якщо не буде шкоди. Толку точно не буде.
Володимир
18.03.2009, 23:18
Повезе, якщо не буде шкоди. Толку точно не буде.
Дякую що позбавив від лишньої роботи. Насмілюсь запитати ЧОМУ?
Прохід має бути більший ніж площа дифузора однозначно
Прохід має бути більший ніж площа дифузора однозначно
Это если проход к другому объему, т.е. если дальше площадь сечения увеличивается (появляется зона разряжения). Если сечение не увеличивается, то пофиг.
В теории - да, а вот на практике... может еще не все мои подседельники "с рогами" забыли? :)
Так вот, - переход во второй объем там был явно меньше площади диффузора, НО... таки играли :)
В теории - да, а вот на практике... может еще не все мои подседельники "с рогами" забыли? :)
Так вот, - переход во второй объем там был явно меньше площади диффузора, НО... таки играли :)
Так и в теории "Если сечение не увеличивается, то таки играют". :)
Володимир
19.03.2009, 22:16
Таки сьогодні добре слухав ще з одним чуваком в "темі" - трохи горблять, бракує драйвовості. Ці міди так звучать, немов встидаються :) Буду збільшувати об"єм, наскільки зможу.
Чесно кажучи, уже не пригадую, як точно звучали обидва твої варіанти, але можливо просто Севладу тоді повезло і він попав в правильний резонанс :)
Дядя, дык там ведь отношение объема основного ящика к дополнительному "рогатому" - какое было, в пользу основного? :)
Володимир
24.03.2009, 14:46
Кілька раз пробував виставити часові затримки, щось не дуже виходить. Є якісь основні правила настройок? Я розумію що треба на слух, але треба ще від чогось выіштовхнутись :)
Магнітола Кларіон 785 (затримки в см)
рулетка, а дальше на слух. Но перед этим проверь фазировку и уровни... :)
Володимир
24.03.2009, 15:31
Рулєтеа, а що від чого міряти?
Alex_1.3i
24.03.2009, 15:32
Є якісь основні правила настройок?На блюзмобиле есть несколько толковых тем по этому делу. Конкретные названия тем могу посмотреть только вечером дома.
Alex_1.3i
24.03.2009, 15:32
Рулєтеа, а що від чого міряти?Дык от дина до уха.
Рулєтеа, а що від чого міряти?
растояние от левого уха до правого глаза :D
померяй растояния от уха до динамиков, и вбей в мафон. Второй вариант-вбивай разницу между левым и правым динамиком.
Alex_1.3i
24.03.2009, 18:10
Кілька раз пробував виставити часові затримки, щось не дуже виходить. Є якісь основні правила настройок? Я розумію що треба на слух, але треба ще від чогось выіштовхнутись :)
Магнітола Кларіон 785 (затримки в см)Итак, наш ответ Чеберлену:
1. Если ты не выполнишьрулетка, а дальше на слух. Но перед этим проверь фазировку и уровни... :)то впринципе можно мерятьрастояние от левого уха до правого глаза :D хуже не будет.
2. Необходимо четко понимать и всегда помнить, что проц - это не панацея от всех бед, он лишь позволяет легко уйти от ряда проблем беспроцевого инстала, но точно также легко может добавить кучу новых "чиста процевых" проблем (и в первую очередь - задержки).
3. Обещанные ссылки:
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=6985
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=14369
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=14321
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=11669&page=1&pp=10
http://www.bluesmobil.com/board/showthread.php?t=1084
А дальше - думать и пробовать.
З.Ы. Дык чего фронтальный саб продавал?
Володимир
24.03.2009, 18:36
З.Ы. Дык чего фронтальный саб продавал?
Так його ще можна вернути :)
Дякую за ссилки.
Колись, чего так кардинально систему переделываешь?! :)
Володимир
24.03.2009, 19:45
Колись, чего так кардинально систему переделываешь?!
Двохполоску хочу
Alex_1.3i
24.03.2009, 19:58
Дякую за ссилки.А еще я пиво львовское люблю...
Володимир
24.03.2009, 21:21
а проц?
А шо проц, раз він є то хочеться спробувати як воно :)
Хоча зараз без затримок я б не сказав що сцена крива, тільки от саб відірваний, от і думаю що може затримкою його підтяну до фронту.
Володимир
24.03.2009, 21:22
А еще я пиво львовское люблю...
При зустрічі-обов"язково! Чи тобі поїздом передати? :)
Володимир
24.03.2009, 21:31
померяй растояния от уха до динамиков, и вбей в мафон.
Так пробував-фігня якась получається.
Володимир
24.03.2009, 22:00
Вмієш підбадьорити :D
таксь, а если использовать по две мобилки каждому, типа стереомикрофон. Ты их скотчем сматываешь и к подголовнику, а я к ушам :lol: :lol: :lol:
Володимир
24.03.2009, 22:20
:D :D :D
Ох нафлудили, зараз нас накажуть :datz:
ДЯДЬКА ЛУИ
09.04.2009, 20:06
как там дела на музыкальном фронте? :D
Володимир
09.04.2009, 21:29
как там дела на музыкальном фронте? :D
Да так нєочєнь :no: Міди хрюкають і гудять - хз шо робити :noidea:
Пробував різати і так і сяк-фігня получається. Понятно що при зрізі 200 Гц воноперестає гудіти, але і басу нема. Зараз порізано на 80 третім, щей підхрипують навіть на малі потужності :censored: .
Поки думаю що їм мало місця, тобто об"єму. Завтра напевно візьму і поміряю їм параметри ТС щоб переконатись чи здатні вони в малому об"ємі жити.Отаке.Саме найгірше що нема з ким порадитись в моїй окрузі :datz:
ЗІ : а можуть вони хрюкати через те що їм замалий об"єм ящика7
ДЯДЬКА ЛУИ
09.04.2009, 21:37
ящики 7 литров? наростил кики?
мидбасы МБ кварт ?
уже просто запутался,что там у тебя на данный момент :D
Володимир
09.04.2009, 22:00
ящики 7 литров? наростил кики?
мидбасы МБ кварт ?
уже просто запутался,что там у тебя на данный момент :D
Ящики по 2,5 літра+синтепон, завібрені, динаміки посаджені на герметик.
Міди МБ Кварт (Pavel говорив що вони здатні грати в 3 літрах)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/250/i-271.jpg
попробуй сделать ПАС-надыряв дырок со стороны торпедо :)
Володимир
09.04.2009, 22:22
Дурне діло не хитре :) Хіба ті дирки не треба якось розрахувати правильно?
реальные пацаны должны действовать методом научного тыка :D
или со стороны крыла дырки делай, штук 10 по сантиметру для начала :)
Дурне діло не хитре :) Хіба ті дирки не треба якось розрахувати правильно?
Самый правильный расчет - сверлить по одной и слушать, слушать, слушать...
Володимир
09.04.2009, 22:38
или со стороны крыла дырки делай, штук 10 по сантиметру для начала :)
Напевно так і буде.
Я замітив що якщо динамік не в ящику він не хрюкає, бо низів не грає, і якщо динамік неприкручувати до крпуса, а тримати в руці так щоб утворилась щілина так на сантиметр по всьому діаметру-динамік звучиь дуже цікаво і головне з класним басом.
Володимир
10.04.2009, 13:33
Поміряв :( Краще б не міряв-цому динаміку до мідбаса, як мені до неба. Fs -119 Hz, Vas-1,37 L, Qts-0,9673
Цікаво як це подружити з сабом :shocked:
Млін-одні розчарування :wallbash:
Alex_1.3i
10.04.2009, 16:25
Млін-одні розчарування :wallbash:Лучшее - враг хорошего. Народная мудрость.
Володимир
10.04.2009, 19:42
Довго сьогодні настроював, щось тай вийшло досить непогано, лише на деяких складних композиціях підгуджує і підхрюкує. Свердлити дири вже смислу небачу.
Я дійшов висновку, що від такого розміру динаміку і в такому об"ємі вони звучать добре. Кнопка, сцука, зрізу НЧ на усі була нажата(напевно коли пилососив ненароком нажав) от і як я настройки на голові не крутив-басу було мало.Тепер стало на місце.
Нічого, Володя, ще трохи і твої страждання принесуть успіх - ти напишеш епос "Дорога, встелена граблями" і станеш мільонером, продавши 100 000 примірників :)
В об'ємі 3-4 літри з трудом зіграють Морелівські Гібриди, але для цієї акустики потрібні нерядові підсилювачі, щоб розкрити її потенціал.
Або спробуй знайди старі Магнат Екстріми 5", вони тобі в 3 літрах всі 70 Гц відіграють, але чи знайдеш - от в чому запитання, бо вони років 3-4 як не випускаються.
А ще краще зупинися зараз, визначся з рівнем, який тобі треба, і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію, що в принципі дуже вже складна задача. А то ще трохи, і сам почнеш відкривати аукціони з продажу "хороших речей недорого" :)
Володимир
10.04.2009, 20:52
і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію
Тут таки твоя правда. Чи можна би було заїхати до тебе поспілуватись на наступному тижні?
Чи можна би було заїхати до тебе поспілуватись на наступному тижні?
А чого ж би й ні? :)
На мене зараз напала, (чи то я на неї), одна місячна машина :) Так що я весь в трудах. Тільки набери мене, перше ніж виїжджати будеш, а то ж знаєш, життя - воно таке :)
Володимир
25.04.2009, 14:20
З подачі Рост ® таки остаточно вирішив встановити мідбаси в панель. Сьогодні вирізав фанерне кільце діаметром 160мм (як гриль на 5" динамік), поприміряв так-сяк, і тоді виникла ідея ще і пренести приборку на центер торпедо. З точки зору щоб це зробити, я труднощів не бачу, тобто я впевнений в своїх силах що я справлюсь з тим. Але от в плані оздоблення виготовленої заново панелі-я повний нуль! От власне в кого які будуть думки по оздобленні? То що це прийдеться перетягувати, це точно, бо фарбування мене не приваблює.Тільки от чим перетягнути і де? Ну от, поки що думаю...
ДЯДЬКА ЛУИ
25.04.2009, 14:21
флок?
Володимир
25.04.2009, 20:15
флок? Нізащо!
Тут ще такий момент-весь салон машини, ну як би то виразитись :D
дешевий. Може я би і алькантарою затянув, але ж яка тоді буде гармонія з пластиковим салоном? Якщо якісною "дермокожою" обтягнути все торпедо, як воно буде служити?
Володимир
25.04.2009, 20:30
Цікаво би було ще вислухати думку гуру що до встановлення мідбасів в торпедо, яке не глибоке і нахил скла невеликий, а то набридло вже по граблям ходити :datz: Хотілось би вислухати конструктивних порад...
Щоб кардинально, при чому якісно, переробити приборку треба часу. Хіба що дійсно купиш нову - під переробки :) Інакше ризикуєш як я, купу часу їздити в напівзібраній машині.
Стосовно перетяжки. Конкуренцію нинішнім шкірзамінникам не кожна шкіра витримає, так що нема проблем. До речі, Вітя Омелян мені сватав шкірзам хорошої якості, можна буде в нього взяти.
Можна і в комбінації з алькантарою. А решта салон, в порівнянні з торпедо - скільки там того салону в славці? Теж перешиєш :) Зате яка понтова славута буде! :) А от це вже дружина оцінить, на відміну від затрат на звук ;)
Володимир
25.04.2009, 20:47
Щоб кардинально, при чому якісно, переробити приборку треба часу. Хіба що дійсно купиш нову - під переробки
Так я про це подумав, тому і буду купувати ще одну панель і непоспішаючи все робити. Я планую ближайшим часом у Львові купити пенель, і з нею їхати одразу до тебе за порадами :yes: Конкуренцію нинішнім шкірзамінникам не кожна шкіра витримаєОце добре, таке мене влаштує.
А от це вже дружина оцінить, на відміну від затрат на звук ;) Цссс, тихенько, поки що моя дружинонька не дуже пхається до фінансової сторони моєї музики-вона знає що музика коштує 1,5 т грн :D і нам обом добре 8)
Історію одного відомого автозвукоманьяка знаєш? Він теж купив підсилювач за "100 доларів". Ну, 100 доларів - це ще терпимо - сказала дружина. А потім, через якийсь час, вони заїхали до знайомого в магазин по дорозі. Поки була розмова з власником магазину, дружина ходила поміж прилавками. "О - каже - диви, твій підсилювач! СКіііЛЬКИИИ???!!!" І наступні 800 км дороги додому були присвячені розмові на тему... :)
Так що вважай! :)
Володимир
25.04.2009, 22:07
Ну тут ближче до теми хотілось би розглянути претиндентів на роль мідбасу, ато плюхнутись черговий раз неохота.
Спілкувався з Василем (Кvass) на тему вибору динаміків. Він пробував експерементувати з Р205, так от в ящиrу 7 л вони звучали досить низько, тоді він зробив в тильній стінці ящика отвір 60 мм і заклеїв його карпетом-нижній бас пропав. Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють ? Чи як це зрозуміти?
ДЯДЬКА ЛУИ
25.04.2009, 22:13
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д. :D
Володимир
25.04.2009, 22:24
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д.
Я зрозумів. Я по натурі дуже довірлива людина... прийдеться міняти щось в собі :/
Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють ? Чи як це зрозуміти?
Qts=0,51
Vas=5,2 л
Fs=79 Гц
гы,всегда можна сказать типа мол-тыж знаеш у меня много знакомых в этих кругах,беру у них,по спеццене...и т.д. :D
Та воно то так, але підсилювач цей 1500 коштував :) І яка б там спец-ціна не була... :)
ДЯДЬКА ЛУИ
26.04.2009, 00:08
тут как говорится без вариантов-папандос :D
...Це свідчить що Хелікси Р205 в фрі-ейр не зіграють? Чи як це зрозуміти?це свідчить про те, що в першу чергу це не акустичний екран (фрі-ейр). більше схоже на відкритий ящик або панель акустичного опору. в першому випадку...
...хвилі, що випромінюються задньою частиною диффузору обходять екран і складаються з прямими. різниця шляху що проходять хвилі - невелика, тому на низьких частотах вони опиняються практично в протифазі і відповідно послаблюються...
...при використанні панелі акустичного опору, коли одна із стінок має значну кількість отворів невеликого діаметру 3-10 мм іноді обшиту нещільною тканиною. це допомагає хоча б частково поглинути хвилі, що продукуються задньою частиною диффузору. при такому оформленні його випромінення частково демпфується, що може привести до часткового підвищення добротності та резонансної частоти системи... [з теоретичної точку зору це можна розглядати як] напіввідкритий ящик або як ЗЯ із значним витоком, або як ****пність маленьких фазоінверторів. використовується такий тип оформлення рідко, вдалі конструкції зустрічаються ще рідше. основна причина - відсутність надійної методики обрахунку та складність... ....виготовлення. (С) Шихатов, а вірніше досить вільна інтерпретація...
з висоти свого абсолютно невисокого досвіду можу сказати, що серединки в такому оформленні бачив, грали вони в системах з дуже пристоним звуком... проте чому "грали", і зараз грають!
а от мідвуфери навряд чи зіграють.
Володимир
26.04.2009, 22:28
Ось нарив претиндентів Morel Dotech Ovation 5 W, Мидвуфер, 13см., 4Ohm, 120W PH, 89dB (2.83V/1M), 45-4500 , Fs 67Hz, Qts 0,9, Vas 8,47L,
і спікершоп малює гарненько в 16 літрах, а вфрі-ейр ще цікавіше.
Що скажете?
Дуже захоплююча історія на 46ст. і ше деякі сторінки прийшлось почитати на .magnitola.ru :respect: , слідуючі сторінки чекаєш, як наступну серію улюбленого фільма :)
... і спікершоп малює гарненько ...
- Стежина, встелена граблями,
як довго ще тобою йти?
- Чоло, до поки, із шишками,
Скероване до вірної мети!
Деінсталюй ту спікер-гидоту і більше не бери до рук. Малює воно гарно...
Тут запитання, Володя, в іншому: ти чув високодобротний бас? Він тобі подобається?
Володимир
27.04.2009, 20:33
Тут запитання, Володя, в іншому: ти чув високодобротний бас? Він тобі подобається?
А, от в чому справа. Чув, не подобаеться. Значить Дотеки відпадають...
Деінсталюй ту спікер-гидоту і більше не бери до рук. Малює воно гарно...А чим порадите користуватись замість СШ?
А чим порадите користуватись замість СШ?
УШАМИ!!! :)
Володимир
27.04.2009, 21:10
В подібній інсталяції http://www.avtozvuk.com/az/2007/10/120.html
були викорстані в якості мідів EOS Opera. На форумі неоднозначно відносяться до цього бренду, і все таки якщо хелікса ніхто не чув, то може про ці щось скажете?
я сегодня примерял 6" миды для установки в торпедо в двушку. В принципе реально, но очень тяжко будет.
С пятерками траблы будут на мидбасе, нужно искать максимально низкоиграющие, что бы с сабом в багажнике поженить.
Опера мне в принципе нарвится, но играть она начинает месяца через два :lol:
Володимир
27.04.2009, 21:24
но играть она начинает месяца через два
Не рахую що це особлива проблема. Он знайшов Параметры Тиля — Смолла мидбасовой головки
Fs, Гц . Vas, л Qts
88,7 2,85 0,844
Думаю що також не дуже вона мені підходить :wallbash:
а смысл в этих параметрах? Параметры не играют, по ним можно определить только примерное оформление.
Недавно мерял оперу 6", после пары часов прогрева резонанс упал герца на 4, дальше их греть было лень :)
Володимир
28.04.2009, 16:13
Параметры не играют, по ним можно определить только примерное оформление.
Я це розумію. Попередньо я зупинився на Helix rs805 cometition. Правда мені доволилось чути 806 - вони мені сподобались. Буду надіятись що в 805 характер звучання не дуже відрізняється. Хоча автозвук - це суцільний компроміс ІМХО.
Вова за цією темою і інсталяцією звуку в твоєму авто слідкує чимало людей, в тому числі і Я. Велике прохання викладувати фотки, ато цікаво що там в тебе і як.
П.С. Коли закінчиш, обов'язково напрошуся до тебе на прослушку, до того ж ти це обіцяв....
Володимир
29.04.2009, 16:01
Ок. Дякую за увагу. На даний час складаю гроші :yes: на наступному тижні планую купити панель-донора і необхідні матеріали. Також хочу замовити динаміки. Коли це буде тоді буду приступати до роботи... а поки, неповірите, слухаю шум коліс :D
а поки, неповірите, слухаю шум коліс :D
схалявив на шумці :D
Володимир
06.05.2009, 20:39
Пенель - донор для втілення мого задуму вже куплена. :yes:
Закрадаються сусмніви стосовно того чи варто брати вище вказані хелікси, бо нечути про них ніяких відгуків, а всліпу вже боюсь динаміки брати. Я подумав, раз я буду мудохатись з виготовленням торпедо, то може варто вже поставити 6" динаміки? В кого які роздуми стосовно цього? Серед шестидюймових диаміків значно більший вибір ніж серед 5". Ну і стиковка з сабом далеко не останню роль відіграє. А то чує моє серце що поставлю 5" і наступним кроком буде фронтальний саб, а в своїй машині я цього вже не хочу... Ось тому і задумався над 6" динаміками.
я на сканы ревелаторы W15 засматриваюсь, только дорого :wallbash:
Володимир
06.05.2009, 21:38
я на сканы ревелаторы W15 засматриваюсь, только дорого
Хто такі? Дай ссилку.
Володимир
06.05.2009, 21:43
Мене цікавить власне нюанс встановлення шестидюймових дінів близько до лобового скла і близько до вух :) Тобто на які неприємності можна напоротися при 6"акустиці в торпедо?
ДЯДЬКА ЛУИ
06.05.2009, 21:52
Вавасик,засмотри сюда http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=58082&start=25 внизу страницы Брабус фотко своей панели "люкс" выложил,в ней пионеры ПРС 5"...
попробуй, если получится-то и я такое замучу :D
шо то типа такого http://www.samodelka.ru/goods/18446744073708555562.htm , там модификаций куча
Володимир
06.05.2009, 22:14
,в ней пионеры ПРС 5"...
Агітація на 5" ? Я нічого немаю проти, але хто скаже точно які 5" безпроблемно стикануться з сабом?
ДЯДЬКА ЛУИ
06.05.2009, 22:18
нивкоем разе :D
ссылка чисто для ознакомления!
может вообще смотреть в сторону 8"?
раз уж кромсать торпеду будеш,то уже по крупному....
Володимир
06.05.2009, 22:42
Ось знайшов цікаві 5" http://www.samodelka.ru/pictures/adevelopment/w500_ingl.pdf
Ось знайшов цікаві 5" http://www.samodelka.ru/pictures/adevelopment/w500_ingl.pdf
Опять по граблям? И чего в них хорошего? Масса подвижки 14 грамм - это точно не для торпедо (таким бетон или 3мм сталь нужно, чтобы удержать), да и усилитель для них нужен минимум 120 ватт на канал, чтобы раскачать.
Володимир
07.05.2009, 06:46
Опять по граблям? И чего в них хорошего?
Ну так советуйте, советуйте...а то надо опредилятся как делать под 5 или под 6. :noidea:
делай под оперу 5". Стоит недорого, и найти не сложно :)
Володимир
07.05.2009, 11:47
делай под оперу 5". Стоит недорого, и найти не сложно :) А чим опера 5" відрізняється від інших пятидюймовок? Хто слухав-міряв? Я шото вже на 6 налаштований :nasty:
Володимир
07.05.2009, 15:40
Почухав лису голову, і подумав що мені і бардачок нафк не потрібен :D Тобто я про фронтальний саб натякаю :yes:
Про то як зіграють 6 дюймів в торпедо в фрі-ейр ніхто не знає, тому рішення прийнято наступне: Мідбас 5" в фрі-ейр, але з добротністю 0,5-0,6, і фронтальний саб 8" в ЗЯ.
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-342.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-343.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-345.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-344.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-347.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-348.jpg[/img]
b_andriy
07.05.2009, 22:52
тому рішення прийнято наступне: Мідбас 5" в фрі-ейр, але з добротністю 0,5-0,6
ти ж казав шо будеш 6" ставити :noidea:
руль тоже переносити будеш :D
Володимир
29.05.2009, 22:24
А ще краще зупинися зараз, визначся з рівнем, який тобі треба, і перероби машину під апаратуру цього рівня, замість підбирати апаратуру під таврію, що в принципі дуже вже складна задача.
Ця фраза заставила задуматись над наступними кроками в озвученні машини. Пороздумувавши, було практично все розпродано крім ГУ і пищів :) Ідея полягає в тому щоб система була максимально проста (двохполосний фронт+саб через 4канальний усь), але на якісних компонентах (на мою думку). Що до встановлення компонетів: мідбаси і сабвуфер розмістяться в торпедо; твітери в стійках лобового, ГУ штатно, з підсилювачем ще не вирішено :noidea:
Отже гряде новий інстал :hello:
Зараз займаюсь підбором компонентів, ще залишилось купити саб і проводку і можна починати втілювати задуми в життя :)
Усь 8)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/250/i-367.jpg
Міди
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/250/i-358.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/250/i-359.jpg
Так як на форумі про них мені практично ніхто нічого не сказав (крім Теплюка), то виложу хоч тільки що зняті параметри обох динаміків, але я ще їх не слухав і не розминав.
Driver: 5’ (1)
Brand: Helix
Model: RS 805
Thiele-Small Parameters:
Fs: 78.23 Hz
Vas: 1.97 l
Qms: 3.6450
Qes: 0.5729
Qts: 0.4951
Sd: 48.60 cmІ
Vd: 0.0146 l
Revc: 3.0000 Ohms
ZMax: 22.0887 Ohms
ZNom: 5.0 Ohms
Bl: 4.2591 N/A
Rms: 0.9503 kg/s
Cms: 0.5873 mm/N
Kms: 1.7026 N/mm
Mms: 7.0468 g
Mmd: 6.6571 g
Levc (Ave): 0.1398 mH
no: 0.1597 %
SPL @ 1W,1m: 84.05 dB
SPL @ 2.83V,1m: 88.31 dB
Measurement Info:
Method: Delta Mass
Added weight: 31.00 g
Driver: 5’ (2)
Brand: Helix
Model: RS 805
Thiele-Small Parameters:
Fs: 77.67 Hz
Vas: 1.78 l
Qms: 3.2690
Qes: 0.5349
Qts: 0.4597
Sd: 48.60 cmІ
Vd: 0.0146 l
Revc: 2.9600 Ohms
ZMax: 21.0486 Ohms
ZNom: 5.0 Ohms
Bl: 4.6266 N/A
Rms: 1.1834 kg/s
Cms: 0.5297 mm/N
Kms: 1.8879 N/mm
Mms: 7.9271 g
Mmd: 7.5375 g
Levc (Ave): 0.1245 mH
no: 0.1509 %
SPL @ 1W,1m: 83.81 dB
SPL @ 2.83V,1m: 88.12 dB
Measurement Info:
Method: Delta Mass
Added weight: 31.00 g
Володя виклади ще будь ласка який в тебе ГУ, твітери? і як справи з кросоверами, буш сам виготовляти?
Володимир
30.05.2009, 00:34
ГУ http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=6982
Твітери http://hotprice.ua/gallery/1/12454.htm
справи з кросоверами, буш сам виготовляти? Егеж, мабуть сам :)
виложу хоч тільки що зняті параметри обох динаміків
Бачиш, а ти переживав. У фрі-ейрі, та з фронтальним сабиком - це буде пестня. Тільки тепер залишилось поставити грамотно :)
Я більше тобі нічого не розкажу про свій інстал................. :no: :D
nikon0804
03.06.2009, 21:04
Владимир Вы меня простите, но какой это БЮДЖЕТНЫЙ автозвук :shocked: К стоимости машины близко подошли? :D А вообще, респект и уважуха, как говорится.
Володимир
03.06.2009, 21:56
Василь, я чесно не хотів :D Просто Найтвіш постійно гудів в багажнику :D Тепер нехай спереду погудить :D
А якщо серйозно, я просто виходу іншого небачу.
Володимир
03.06.2009, 22:10
Вы меня простите, но какой это БЮДЖЕТНЫЙ автозвук К стоимости машины близко подошли?
Я вже над тим задумувався :) Але починалось як бюджетний, а вийшло...хоча ще дофіга треба зробити. Роблю все повільно, бо стараюсь все обдумувати, бо думаю вже хватить тих помилок, тому мало тут відписуюсь. Всім дякую за підтримку.
Василь, я чесно не хотів :D Просто Найтвіш постійно гудів в багажнику :D Тепер нехай спереду погудить :D
А якщо серйозно, я просто виходу іншого небачу.
зробиш дай хоть послухати, бо ти всеодно швидше зробиш...
Володимир
05.06.2009, 13:54
зробиш дай хоть послухати, бо ти всеодно швидше зробиш...
Без питань! Головне щоб ти час мав :)
Володимир
11.06.2009, 22:21
...ще зробив кілька кроків до озвучення :)
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-374.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-379.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-375.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-376.jpg
http://content.foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/341/i-377.jpg
ДЯДЬКА ЛУИ
11.06.2009, 22:55
шестёрочки будут?
Володимир
11.06.2009, 23:04
ДЯДЬКА ЛУИ5" (глянь кілька постів вище, вони там є :) )
ДЯДЬКА ЛУИ
11.06.2009, 23:07
посты видел
просто кольца показались размерчиком поболее,чем для 5" :)
посты видел
просто кольца показались размерчиком поболее,чем для 5" :)
Дира то від саба! бардачко переїхав в багажнік :D
Володь, з таким напрямленням саба буде трошка єрунда :(
... з таким напрямленням саба буде трошка єрунда :(
Не хотелось бы лишний раз каркать, но ерунда там будет с направлением всех динамиков. Жаль, что столько труда будет потрачено практически впустую. (Очень хотелось бы ошибиться...)
Володимир
14.06.2009, 22:30
Граблі мої граблі...крок вперед, два назад.Перероблю.З сабом зрозуміло, я і сам догнав що то недобре, а з фронтом? Біда можливо в тому що я незнаю як має звучати, бо як мені подобається - це одне, а правильно - це інше. І домашки нема крутої щоб зрівняти ...
Спробую ще з доворотами мідів погратись, бо слухав від голови, усь може змінить картину.
...З сабом зрозуміло, я і сам догнав що то недобре, а з фронтом?..
а куди міди повернуто?
з фото здається, що на лобове скло. наскільки це правильно і як вони зіграють?
раз корпус від саба вже готовий, значить і з моделю ти вже оприділився. Скажи що ти обрав на бас і кіко там літрів наміряв?
Володимир
15.06.2009, 06:49
а куди міди повернуто?
Міди стоять паралельно горизонту і чуть нахилені на салонне дзеркало заднього виду.
наскільки це правильно
мене це також хвилює.
раз корпус від саба вже готовий
Корпус буде вже розломаний, тим більше що я клеїв новоловским скловолокном-кажуть воно ніфіга не тримає, преверю заодно.
Саб буде Р8 (Хелікс).До речі, питання до профі:хто мав справу з цим сабом?Скільки літрів він хоче. Бо виробник пише 8, хтось каже 10, а ще хтось каже що в 10 воно гуде і тре 14літрів. :noidea:
Недай Бог щоб саб загудів, я тоді застрелюсь :lol:
а куди міди повернуто?
Міди стоять паралельно горизонту і чуть нахилені на салонне дзеркало заднього виду.
наскільки це правильно
мене це також хвилює.
От і увіткнув би нову приборку, поки її не зібрав, та й послухав. Раз хвилює. А то довороти вже зробив, а чому вони саме такі?
а ще хтось каже що в 10 воно гуде і тре 14літрів. :noidea:
Недай Бог щоб саб загудів, я тоді застрелюсь :lol:
Це могла сказати тільки дуже розумна і начитана людина. Бо якщо об'єм ящика замалий, то головка буде горбити, а не гудіти. Гудіти вона може в завеликому об'ємі і коли підсилювач не контролює її добре. Або ще коли просто ящик поганий, стінки заслабкі.
Не хотелось бы лишний раз каркать, но ерунда там будет с направлением всех динамиков. Жаль, что столько труда будет потрачено практически впустую.
Скажи, Саша, невже сч, які стояли в тебе в таврії в кіках, з легким доворотом в салон, фактично відвернуті від вух твоїх, давали кращий ТБ, ніж сч, що стоять на торпедо і дивляться в скло? :) Давай не будемо теоретизувати. Є конкретні машини і конкретні рішення, найкращі в кожному конкретному випадку з точки зору його величності автозвукового компромісу :)
Володимир
15.06.2009, 12:29
Рост ®Я слухав просто закріплюючи динаміки підручними матеріалами на топедо від гу. Сьогодні планую через усь.
Ще не можу визначитись, чи ділити сч вч пасивно, чи брати ще один усь на пищі або саб?
Скажи, Саша, невже сч, які стояли в тебе в таврії в кіках, з легким доворотом в салон, фактично відвернуті від вух твоїх, давали кращий ТБ, ніж сч, що стоять на торпедо і дивляться в скло? :)
А кто говорил, что у меня СЧ правильно стояли? :)
Вот только вреда от такой установки было на порядок меньше, чем, когда их пробовали на отражение от стекла.
Кстати, слушать вариант "отражение от стекла, - увольте. Это ужас.
"Плавали, знаем!" :)
Володимир
15.06.2009, 22:47
Цікаво як би Ви поступили на мому місці :), або ні, не так - куди поставити мідбас?
Скажи, Саша, невже сч, які стояли в тебе в таврії в кіках, з легким доворотом в салон, фактично відвернуті від вух твоїх, давали кращий ТБ, ніж сч, що стоять на торпедо і дивляться в скло? :)
А кто говорил, что у меня СЧ правильно стояли? :)
Вот только вреда от такой установки было на порядок меньше, чем, когда их пробовали на отражение от стекла.
Значить зле пробували.
"Плавали, знаем!" :)
Значить плавали на надувному матраці, а треба було яхту брати ;)
Саш, ніхто досі не представив, і не представить ідеальної схеми інсталу в автомобіль, тому що її немає. Є конкретні реалізації, успішні чи ні. Але критикувати окремо один елемент без оглядки на всі інші складові імхо неправильно, бо попа*** голим теоретизмом, відірваним від життя. А вже тим більше категорично.
бо попа*** голим теоретизмом, відірваним від життя
як це так?, я годинами читаю теорію, а виявляється вона відірванна від життя, ..от блін, невже це правда ((((
Я то думаю шо я читаю читаю а на форумі все одно не все розумію :)
Володимир
15.06.2009, 22:58
Сьогодні невдалося послухати ще раз динаміки, але пам"ятаю що попередній раз коли слухав, і напрвляв "в лице", особоніфіга не змінювалось, хіба привязка появлялась.Може я глухий :noidea: Надіюсь що завтра получиться.
Сьогодні невдалося послухати ще раз динаміки, але пам"ятаю що попередній раз коли слухав, і напрвляв "в лице", особоніфіга не змінювалось, хіба привязка появлялась.Може я глухий :noidea: Надіюсь що завтра получиться.
На прослушку бери ещ> кого- то , Одна голова хорошо, а две лучше .
:D
Володимир
22.06.2009, 15:12
На прослушку бери ещ> кого- тоЯ так і зробив! Олддад виявився правим... Вже перероблено, поліефірка стигне якраз. Саб не рухав-передумав-нехай пасажиркам тріскають колготки в інтересних місцях :D Нехай дарують мені дами-не втримався від жарту.
Росту дякую за поради, і підтримку. :god:
Васильові КВС за смолу, волосянку і допомогу в будь-який час! :god:
Володимир
22.06.2009, 22:37
Дружище ты неугомонный
:D Не угомонюсь пока не заиграет! :)
От непокоїть мене усь-куди його пристроїти :noidea: Під сидіння трішки не влазить по ширині; на стелю не дуже виходить і кабеля проблематично завести і стеля натяжна; на спинку не хочу-банально, фальш-дно в багажнику-див. про спинку :) ; була ідея зробити прозору підлогу під ногами переднього пасажира-та де там, незручно... ото ж залишеється задня полиця хитро якось зроблена, але трохи боюсь піонерів, або щось мудрувати в багажнику. Кожний день ломаю голову над тим усьом і не можу толком придумати. Таки схиляюсь до полки і тонування вікон машини :/
ищи ему место под торпедой! Шнурки можно будет короткими сделать :)
Володя, я десь бачив як усь інстилювали в спинку переднього пасажирського сидіння. Наскільки я знаю сидіння таврій і славут для цього підхоться як ні що інше. Фотку цю шукав, але зараз знайти вже не можу, нажаль.
Подумай про цей варіант. Якщо потрібно я можу описати як було там зроблено.
Володимир
22.06.2009, 23:07
andrew_pendrak86Дякую за ідею, але це проблемно-сидіння совгаються, нагинаються...ну ти поняв. :/
ищи ему место под торпедой!
Надо поискать :D Завтра поищу :)
Володимир
23.06.2009, 08:06
Чи є різниця який ствити головний запобіжник АГУ чи МініАНЛ з точки зору меншого спаду напруги?
Дружище ты неугомонный
Так держать !!!
ДЯДЬКА ЛУИ
23.06.2009, 10:46
снова на 50 страниц ростянется инстал :D :D :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot