![]() |
|
![]() |
#1 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Запросив мене Сергій висловитись в цій темі.
Усі, хто був в мене в студії, бачили стопку дисків, за якими я настроюю системи. Це все перші копії з фірмових дисків, записаних на хороших світових студіях, а не Вася Рекорд фор ріал пацанс. Очевидно, що якщо би я йшов судити зі своїми дисками, то не взяв би Вєрку Сердючку чи Скрябіна, а прихопив би Джину Людвік, запис стерео-мікрофонами, і якщо Джина почне стрибати у вас від стійки до стійки, то хто сам собі злий Буратіно? Взяв би Генрі Манчіні, зведений оркестр, і якщо при звучанні тарілок, маракасів і інших цикаючих-шикаючих, а на деяких треках дуже інтенсивному, у мене складеться враження, що це сидить зграя котів і дряпає кігтями по алюмінієвих листах... Взяв би Шакіру, і якщо ваш мідбас не відтворить тієї фактури швидкої гри бас-гітари, чи взагалі мідбас почне гудіти... Візьму японські барабани, і якщо почую об'єм звучання не барабана, а вашого мідбаса і сабвуфера... Любі друзі... Спорцмени... Давайте залишимо вам МуМу, Яску. Але давайте хай буде хоч одна організація, яка буде проводити змагання реальних життєвих систем, а не налаштованих під один диск, власники яких бояться опозоритись, коли хтось попробує заставити цю систему відтворити незнайомий їй музичний матеріал. В цьому як раз і сенс змагань - провести повномасштабні випробування систем, а не оцінити, як вони можуть відтворити один відомий наперед диск. Очевидно, що до суддівства повинні допускатись тільки хороші, фірмові диски. Також кину каменюку в бік суддівства. Щось треба робити з суб'єктивізмом. Поговорив тут на днях з Володимиром, який заїхав до мене, про вінницький етап. Потрібно виробляти систему оцінки якості звучання. Наприклад, був суддя, який оцінював тиск нч-динаміків на грудну клітку як позитив. А я оцінюю такий тиск як помилку. Що з цим робити? Треба виробляти якусь систему. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Вы сказали Спасибо: 22
Поблагодарили 115 раз(а) в 32 сообщениях
|
![]()
+1 до Роста, Куряки, Серж_Теплюку...Навіщо створювати ще один аналогічний формат з іншою назвою? Наша мета різножанрова музика, а не один диск. І наша мета сильні машини в різножанровій музиці, а не сильтні машини по одному диску. Тому я думаю в 2011 році ми випустим офіційний допомагаючий диск, по якому буде судитися тільки сцена. А все інше судді будуть судити по своїм улюбленим якісним дискам
+1 Суходолу. Більшу строгість при реєстрації ми добавим в 2011 році. Тобто реєстрація до 11 години. З 11 години до 12 години обговорення суддей плану дій, і всякого такого. З 12 години начинається судійство. Також в 2011 посилим офіс в технічому плані Як варіант можна розробити судійську методичку доступну учасникам: судійство сцени - спец диск - і шкала оцінювання від 1 до 5, і для суддей росписати, що є що. "Спригнути з 0,5балла...тобто 1 2 3 4 5" Тоналка - від 1 - 10..також розписати що є що Задоволення від прослуховування: 1-5 - гавно, типа свеновских колонок від компа 5-10 - грає десь дзвін, але не знаю де він 10-15 - середній рівень системи 15-20 - рівень дешевого концерту, підспівуєм 20-25 - рівень класного концерту, підтанцьовуєм ножкою 25-30 - живий звук, кінчаєм |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 18
Поблагодарили 11 раз(а) в 11 сообщениях
|
![]()
Если машина играет то не важно по какому диску судить. Я не думаю что судьи взяли хре вые диски.наоборот супер что система универсальна.это быт который мы слушаем.А в домашке вставил играет один второй третий показатель системы. .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Вы сказали Спасибо: 25
Поблагодарили 41 раз(а) в 38 сообщениях
|
![]() Последний раз редактировалось Quattross; 10.09.2010 в 22:07. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 85
Поблагодарили 63 раз(а) в 45 сообщениях
|
![]() ![]() И в роке - тоже, ИМХО. 2 РОСТ: расскажи всем исполнителям на сцене и в клубах, что вообще-то они - делают серьезные ошибки..... ![]() ![]() П.С. - РОСТ, спасибо что высказал свое мнение!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Старейшина
|
![]() Я нічого реперам розказувати не буду, бо взагалі за музику це не вважаю. Якщо хочеться відчути масаж грудини, так сходіть до масажиста, навіщо для цього сабвуфер використовувати? Але, наскільки я розумію, в цій темі обговорюється не моє бачення, а формат суддівства. Тоді до чого цей перехід на особистості? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Старейшина
|
![]()
Стосовно визначення переможця.
В спорті є поняття чемпіонату, і поняття кубка, або челенджа, як це в автоспорті називають. Чемпіонат проводиться один раз, хто приїхав, виграв, той і чемпіон. Кубок, або челендж складається з багатьох етапів, переможцем стає той, хто набере по сумі виступів найбільшу кількість балів. Чисто логічно. Якщо хочеться визначити найкращого спортсмена, тоді треба оцінювати стабільність виступів протягом сезону, тобто, проводити кубок (челендж). Якщо є бажання визначити найсильнішу машину, то треба проводити один етап, чемпіонат, на якому визначати переможця, він же буде чемпіоном. Я би казав проводити це паралельно. За результатами балів, набраних на всіх етапах челенджа, включаючи фінальний, визначати переможця челенджа. А фінальний етап проводити як чемпіонат і за його результатами визначати чемпіона. Думаю, це буде найсправедливіше. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Если без разбивки по классам, то не корректно. А то может так выйти что чемпионом станут не за хороший звук, а так сказать за прилежное поведение. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 85
Поблагодарили 63 раз(а) в 45 сообщениях
|
![]() Да, я люблю дати волюму.... А шо, не можна??? А зачем тогда уси с сабами??? Шоб вставляло!! И рэпперы тут не причем: я их за людей не считаю, потому что в их культуре есть принцип бормотать под ритм из электромашинки, и отсутствие способностей самостоятельно воспроизводить звуки ручной работы из музыкальных инструментов типа гитара, барабаны, бас-контрабас, духовые, клавишные.... А саб нужен, РОСТ, НЕ ДЛЯ МАССАЖА... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Вы сказали Спасибо: 50
Поблагодарили 63 раз(а) в 52 сообщениях
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 157
Поблагодарили 213 раз(а) в 103 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 106
Поблагодарили 155 раз(а) в 110 сообщениях
|
![]()
Неоднозначная тема и неоднозначные эмоции!
По поводу "одно-дисковых" машин: Мне, лично, крайне не приятно и обидно читать это "мнение" о машинах, якобы играющих только один диск, т.к. я построил не малое кол-во успешных авто, которые принимали и принимают участие в соревнованиях разных форматов и годов. И по утверждения многих здесь присутствующих, они по определению "не грають", т.к. принимали участие в соревнованиях не "самого демократичного формата". А я могу сказать, что миф о настройке на один диск, это ни что иное, как завистливые пересуды, тех у кого не получилось! Поверьте, в повседневной жизни, владельцы "неправильных одно-дисковых" машин, как не удивительно, слушают не только судейский диск (а точнее вообще его не слушают), а разножанровую музыку и как не странно , им нравится звучание этих "одно-дисковых" систем! Скажу больше, я сам слушаю и настраиваю авто не только на сорев.диске! И если машина хорошо воспроизводит так ненавистный вам сорев.диск, то и остальные хорошие диски звучат на ней соответственно!!! И как ни странно, я неоднократно (взяв с собой свои диски) на каких-либо соревнованиях "одно-дисковых" машин, слушал и приходил в восторг от звучания того-же Карунеш или АС/ДС и потом на награждении оказывалось, что это Победитель "одно-дискового" формата! Нонсенс? Или все же мастерство? По поводу переключения настроек: Да, хорошая система, хорошо отыграет любой материал. Хорошо, но не идеально, только из-за разности вкусов звукорежиссера, который сводил тот или иной диск! И тут, я считаю, мега-изобретением пресеты памяти с различными (не значительно отличающимися) настройками! Я сам лично , на нашей "одно-дисково-соревновательной" Мазде МПВ , имел порядка 5-6-ти различных присетов. Для спокойных стилей, для "громких" роковых, для прослушки в движении и т.д. Это позволяло любой диск слушать не просто хорошо, а идеально , и получать больше удовольствия от разно-жанрового материала, да и от настроения в данный момент!! Так что, я "одно-дисковый" слушатель? Или моя система не так хороша, чем система победителя "самого демократического формата"? То же и домашке, ну нет абсолютно всеядных Хай-Енд систем. Всегда есть некоторая стилистическая направленность (выраженная в большей или меньшей степени). Не говоря уже о вкусовых предпочтениях владельца, т.е. слушателя! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 157
Поблагодарили 213 раз(а) в 103 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |