![]() |
|
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#16 |
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Хм, маю акцента цередеі
![]() хочу туди звук бо штатний капец Г... приглянулась статейка про 3х полосні компонентні динаміки і впало око на Kicx AL 8.3, ГУ в мене кенвуд, точну модель не скажу треба дивитися паспорт напишу пізніше, слухаю музику через заводський шнур до кенвуда і до айпода на 160 Гб, скауж одне що звук з айпода краще чомусь звука з дісків і мп3 і аудіо тих самих фалів, причому магнітола абсолютно не гріється, але якість звуку не влаштовує, басів немає, високих частот немає.....да звук фєєєє підскажіть як правльно подубувати звук для ньогго і по можливості використати двері так як в них є зверху ніа під середні частотні динаміки, пищалки думаю в стойках,. а 20 см динаміки в штатних дирках з переробкою панелі дверної карти. питання де і шо саме і чим обесшумити. як правильно підключити магнітолу, на яку проводку міняти, чи необхідно купувати підсилювач, чи можливо ще якісь компоненти необхідні, ззаду в планах ставити якісь овали так яу вони там стоять заводські....саб не знаю чи є сенс ставити коли в дверях будуть стояти 20см мідбаси...думаю що не помішав в цій темі..бо будете сваритись що створюю похожу тему. |
![]() |
![]() ![]() |