|
|
|||||||
| Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Подскажите, пожалуйста, какой фронт будет лучше за эти деньги.
Слушаю в основном рок, ну иногда попсу и Диану Кролл. Хотел изначально ДЛС С5А, но внимательно промеряв дверку, пришел к выводу, что при правильно сделанном подиуме влезает 16см динамик и не мешает ручке стеклоподьемника. Так что выбор теперь больше. На автозвуке прочитал много положительных отзывов о Павер акустик Голден Едж, но там диффузор кевларовый, я как-то бумаге больше доверяю. Играть будет через усилок, пока что от пионера 3950. Саб есть, но если резать выше 60 гц, то он начинает локализоваться, так что желательно, чтобы фронт играл пониже. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
Переважно комплект акустики в цій ціновій квтегорії завжди має слабку ланку-переважно це твітер і кросовер. Тоді з часом мід в системі може прижитись, але починається пошук пищів і способів нарізки частот, що веде за собою додаткові витрати. Один з небагатьох комплектів з всіма збалансованими компонентами
http://avtozvuk.com.ua/info.php?id=4203 вище наведені жанри музики відіграє на ура, якщо звичайно мудро встановити, і непожаліти грошей і часу на підготовку дверей. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Що мається на увазі під мудрою установкою? Виготовити подіуми з потрібним доворотом і віброізоляція дверей? До речі - чи вистачає віброізоляції тільки внутрішньої металевої частини дверей - тієї, що до салону чи треба також зовнішню бляху віброізолювати. Туди залізти важкувато, а добре приклеїти віброїзолятор -тим більше. А внутрішню получається повністю заклеїти, всі отвори закриваються крім місця, де проходить тяга на замок. Подіум прикріплюватиметься до металу дверей. Якщо щось не так - підкажіть, будь ласка, хочу зразу все правильно зробити. І ще - чи є зміст докласти трохи і купити Морель Пульс 6, правда кажуть в установці вони ще більш примхливі.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
Двома постами вище...dimondss А про підготовку дверей є купа інфи - покопайся в інтернеті, наприклад заглянь сюди http://forum.magnitola.ru/nashi-installyacii/ Яка машина, доречі? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Дякую за поради, мабудь таки буду брати хелікс, подивлюся, чи у нас в місті можна знайти. Машинка в мене Москвич, дуже дорогу акустику ставити немає змісту, але хочеться щоб нормально звучало. А подіуми робити я вже вмію, бо декілька раз робив знайомим. З віброізоляцією дверей теж подивився, як люди роблять, до речі - чи багато дає закривання всіх зайвих отворів у дверях металевими пластинами, чи можна просто віброю їх заклеїти?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 77
Поблагодарили 59 раз(а) в 36 сообщениях
|
Все зависит от размеров окон.Такие,как здесьhttp://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.php?t=1340&start=45я зашил бы дюралькой или фанерой(бакелит 7 мм рулит
),а уж потом виброй.Не очень большие окна можно и М2 в два слоя.ИМХО
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
А кто что-нибудь знает про Carpower crb-165 + crb-50 - тоже выходит на эти-же деньги, только кроссовер самому делать придется. Ну с этим я, думаю, справлюсь, для домашки делал не раз. Смущает, правда что полипропилен и Хеликс, и Карпавер этот, но, наверное, за такие деньги действительно ничего лучше не найти.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
Пластмассовый звук можно найти и подешевле, если это так принципиально! :yes:
|