Та куди мені там до фаховості, чим далі копаю, тим більше в собі розчаровуюсь
Добре, спробую пояснити свою думку. Гіпотетично, але підтверджено практикою. Отже, нехай внаслідок певних резонансних явищ, на частоті цього резонансу на АЧХ вилазить горб - раз, і характер звуку на цій частоті міняється - до основного тону, що відтворюється динаміком, добавляється спотворюючий його тон від резонансу. Так от, еквалайзером можна забрати цей горб, але характер звучання на даній частоті, який визначається ще й резонансними спотвореннями, залишиться, просто горб не буде різати вуха.
Це все я кажу до того, що не всяка АЧХ приємна на слух, навіть якщо вона при цьому ідеально рівна. А саме це ви і заявляли в своєму першому повідомленні, цитую:
Ровная АЧХ - это кривулина на выходе при подаче белого шума на вход устройства. Чем она ровнее тем тракт лучше.
Тональный баланс или тоналка - это (вы не поверите) способность тракта передавать все частоты сигнала не искажая их (это то же самое что и ровная ачх )
І я заперечив, що хороша тоналка не еквівалент рівної АЧХ, коли АЧХ міряється як, знову цитую:
это кривулина на выходе при подаче белого шума на вход устройства.
Далі. Беремо недорогий динамік доларів за 50. З рівною АЧХ. Ну, щоб не відриватися від життя, нехай той самий Хелікс Преціжн. Слухаємо.
Потім замість нього ставимо вдвічі дорожчий Хелікс Компетішн. Теж з рівною АЧХ. І тут - опа! Появилась так звана "фактура басу", стало чути різні нюанси, яких попередній динамік або не відтворював взагалі, або відтворював спрощено.
Це я знову ж до того, що рівна АЧХ нічого не каже про музичність системи. Машини з рівною ачх можна буде слухати, і від них "не буде тошнити". Але щоб машину хотілося слухати, а не просто від неї не тошнило, потрібно уже хороший тональний баланс, і рівна ачх - це тільки одна з його складових.