Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   EMMA (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Львов 2009 - взят!? (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=1682)

Вова 24.09.2009 08:32

Добрий день всім. Наскільки я вчора почув то тут за мене йдуть розмови несамі хороші. Тому хотів би дешо зясувати.....

Вова 24.09.2009 08:37

По перше Богодісту Олександру велике-велике дякую за то - що заміряв ще раз мою машину. Спочатку багато хто з нас незрозуміли чому так присудили, але потім ми обгрунтували все і внас відпали питання. Хто такий Petterbil - покищо сам незнаю, думаю хтось з тих хто мене добре знає.

Вова 24.09.2009 08:41

По поводу інсталяції в наших машинах - згідний хреново, а от автору слів "отстойная 9" особисто від мене "велике дякую".
Пацанам з Чернівців - повний і великий ріспект.
Прсьба не ображатися на нас. Будемо виправляти наші неправильності і тепер уже зубрити правила.

Вова 24.09.2009 08:45

mr.zvuk
Олександр - Вам особисто від нашої команди велике -велике дякую. Тим-більше що зі всіх суддів підійшли тільки ви один до нас в кінці - для нас це трохи несподівано - але приємно здивувало.

Вова 24.09.2009 08:51

На рахунок "передув всіх" згоден - не всі тільки мерса. Результат звичайно на лице, но на рахунок цифри в давці можу сказати таке: ніхто не думав чого в мене вийшла така різниця 142.7 і 135 з копійками??????? Це чисто заради цікавості

Вова 24.09.2009 08:55

mr.zvuk
Олександр. Якщо Вам не важко буде - то я ще б на деякі питання отримати відповіді.
І прийміть особисто від мене вибачення за Petterbilla - підозрюю хтось з знайомих (їх на ЕММІ було багато)

Вова 24.09.2009 09:01

Директор Луны
Якщо можна то скажіть будь-ласка скільки балів за чистоту в 123?

Вова 24.09.2009 09:08

Можу сказати всім поповоду одстоя чи якихось інших слів нарахунок моєї машини. Що зараз маю - тим радий, бюджет обмежений, все робив сам коли мав час і зчого тільки можна було. Неспорю неідеально - но парафінити впряму - неприємно. А нарахунок того що і стару можна зробити згідний, от тільки в наших машин як некрути іржа всерівно лізе....
Але то таке..... Неображайтесь на нашу команду, ми будемо готовитись поновому...

mr.zvuk 24.09.2009 09:34

Цитата:

Сообщение от Вова
mr.zvuk
Олександр - Вам особисто від нашої команди велике -велике дякую. Тим-більше що зі всіх суддів підійшли тільки ви один до нас в кінці - для нас це трохи несподівано - але приємно здивувало.

Я хоть в душе SQшник, но ESPL для меня не пустой звук :) . Да и как не поблагодарить участников - не будет вас, небудет соревнований

zemax 24.09.2009 10:09

Цитата:

Сообщение от mr.zvuk
Я хоть в душе SQшник, но ESPL для меня не пустой звук :) . Да и как не поблагодарить участников - не будет вас, небудет соревнований

вот и я про это!!! :respect: :)
так что давайте жить дружно и понимать друг друга!!!

Директор Луны 24.09.2009 10:29

Цитата:

Сообщение от Вова
Директор Луны
Якщо можна то скажіть будь-ласка скільки балів за чистоту в 123?

Оценка 5

Suharik 24.09.2009 10:52

Цитата:

Сообщение от Вова
.....І прийміть особисто від мене вибачення за Petterbilla - підозрюю хтось з знайомих (їх на ЕММІ було багато)

Вова, безумно рад что Вы нормальный воспитанный человек.:hello:
До встреч на соревнованиях и удачи :booze:

Вова 24.09.2009 12:07

Директор Луны
Якщо можна, то поясніть чому мені поставили оцінку за чистоту 2 бали, хоча я б несказав що в деяких машинах було чистіше а в них 5 балів. І ще одне: я недуже розумію що таке голосування глядачів і на що вони впливають.... Буду вдячний за відповідь...

Вова 24.09.2009 12:08

Suharik
Дякую що зрозуміли мене...........

Вова 24.09.2009 12:11

Хотів би ще раз привітати команду DD з чернівців - пацани ви молодці, слів нема ............... порадували всім............ Продовжуйте в цьому ж дусі.........

Директор Луны 24.09.2009 12:36

Цитата:

Сообщение от Вова
Директор Луны
Якщо можна, то поясніть чому мені поставили оцінку за чистоту 2 бали, хоча я б несказав що в деяких машинах було чистіше а в них 5 балів. І ще одне: я недуже розумію що таке голосування глядачів і на що вони впливають.... Буду вдячний за відповідь...

Попробую разыскать судью который судил у Вас инсталл,может пока мало времени прошло и вспомнит за что сняты оценки А почему сразу на площадке не выяснили до подписания протокола?
Приз зрительских симпатий это не совсем ЕММА,на результаты не влиял, так сказать дополнительная программа в рамках фестиваля :)

Alexx 24.09.2009 12:39

Цитата:

Сообщение от Директор Луны
Цитата:

Сообщение от Вова
Директор Луны
Якщо можна, то поясніть чому мені поставили оцінку за чистоту 2 бали,

А почему сразу на площадке не выяснили до подписания протокола?

+1
Надо было сразу спрашивать.
А сейчас - не думаю, что он про это вспомнит.

Вова 24.09.2009 13:10

Директор Луны
Дякую за відповідь, але це не так тепер вже і важно. Я просто хочу пояснити одну річ: хоть в мене і "одстой 9" проте люди сідали в машину фоткались і коврики звичайно були трохи в піску + якщо ви замічали то я машину майже постійно тримав відкриту - від пилу ніяк несховаєшся...... Це теж було б непогано враховувати

Вова 24.09.2009 13:11

Надо было сразу спрашивать.
Відповідаю: я питався і пояснював - но результат є.....

Вова 24.09.2009 13:17

І ще одне здивувало: коли я був у категорії Люитель+ без обмежень мені сказали судді що в мене дисбаланс кольорів і матеріалів у салоні і зовні. Я звичайно перепрошую, але мені здається що це діло смаку і це на мою думку до СПЛ ніякого відношення немає...........

Текущее время: 18:49. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©