![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#11 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Ніфіга собі
![]() ![]() 1. Халін = Halin ![]() ![]() 2. Виступав він в любителях. 3. За кріплення динаміків самонарізами, а не болтами точно бали зняли. Хто судив - я не знаю, я там не був. Але навіщо тоді було б Михаїлу просити мене переробити кріплення на різьбу? От нам прямо таки нічим займатися ![]() 4. Грязюкою, по-моєму, нікого не поливав. Просто зі здивуванням констатував факт. А також: 5. На заробітки успішні виступи на змаганнях ніяк не впливають. 6. Я не маю ненависті до змагань. Просто завжди відзначаю нелогічність тих чи інших моментів - з моєї, звісно, точки зору. 7. Я не рвуся в смертний бій ж жодною федерацією. Пощо воно мені? ![]() 8. А що це вас так пройняло? ![]() ![]() ![]() ПС. В правила таки заліз. Дійсно, в любителях нема вимоги різьбового кріплення динаміків, а тільки вимога "належного кріплення". Так що від імені теоретиків і практиків виголошую подяку за роз'яснювальну роботу ![]() |
![]() |
![]() |