| 
 
| 
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			 Старейшина 
			
			
			
				
			
			Регистрация: 17.03.2007 
				Адрес: г. Золочев, Львовская обл. 
				Возраст: 47 
				
					Сообщений: 2,807
				 
				 
	Вы сказали Спасибо: 94 
	
		
			
				Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
			
		
	 
				
				Репутация: 373 
				
				
			 | 
	
	
	
		
		
			
			 
			
			Хочу запропонувати вашій увазі приготування закуски справжнього українця. 
		
		
		
		
		
		
		
	Як всі вже здогадались мова піде про сало. Сало краще брати полодого пацяти з прошарками м'яса - так смачніше. Сало потрібно порізати на шматки шириною 3-4 см і довжиною до 10 см. Висота вже буде залежати від того яке ви купите, але як правило орієнтовно це 5 см. Щоб знати необхідну кількість маринаду я викладаю сало в баняк, і за допомогою мірного стакану відміряю необхідну кількість води щоб вона повністю накрила сало. Воду зливаєм і приступаємо до приготування маринаду. На 1 л води даю 200 грам солі, 3 штуки лаврового листка, 5 горошин духмяного перцю, 3 столових ложки яблучного оцту, 1 велику цибулину розрізану на 4 частини, видушую 4-5 зубців часнику, чайну ложку чорного молотого перцю. Доводимо до кипіння і заливаємо сало. Зверху на сало потрібно покласти якийсь вантаж (банку з водою) щоб воно було занурене в маринад повністю. Залишаю так маринуватись на 3-4 дні при кімнатній температурі. потім дістаю сало з маринаду протираю паперовою серветкоюі обвалюю в суміші червоного і чорного перців, або в приправі для сала і копченостей. Можна ще часником натерти, можна ще в сухій зелені... коротше політ фантазії... Звертаю кожен шматок в пергаментний папір і відправляю в холодильник ще на 2-3 дні. Тепер можна смакувати з чорним хлібом і під самогоночку. Всім смачного.  
		 | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		  
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#2 | 
| 
			
			
			
			
			
				
			
			 Регистрация: 25.05.2009 
				Адрес: Донецк-Днепр 
				Возраст: 44 
				
					Сообщений: 1,501
				 
				 
	Вы сказали Спасибо: 135 
	
		
			
				Поблагодарили 23 раз(а) в 14 сообщениях
			
		
	 
				
				Репутация: 331 
				
				
			 | 
	
	
	
		
		
			
			 
			
			Заляпал слюной клавиатуру.... 
		
		
		
		
		
		
		
	Завтра еду за салом на рынок.   тебе за рецепт  обязательно попробую 
		 | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		  
		
	 | 
| 
			
			 | 
		#4 | 
| 
			
			 Старейшина 
			
			
			
				
			
			Регистрация: 17.03.2007 
				Адрес: г. Золочев, Львовская обл. 
				Возраст: 47 
				
					Сообщений: 2,807
				 
				 
	Вы сказали Спасибо: 94 
	
		
			
				Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
			
		
	 
				
				Репутация: 373 
				
				
			 | 
	
	
	
		
		
			
			 
			
			Всім смачного! Поділитесь враженнями, може щось своє додасьте. 
		
		
		
		
		
		
		
		
			А, забув додати. Зберігати можна довго 2-3 місяці завернуте в папір і фольгу (ні в якому разі не в поліетилен) а може ще довше в холодильнику. В морозилці не рекомендую. Последний раз редактировалось Володимир; 27.02.2016 в 17:32.  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		  
		
	 | 
![]()  | 
	
	
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
		
  | 
	
		
  | 
			 
			Похожие темы
		 | 
	||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение | 
| Володимира (сало тим) С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ! | omel | Поздравлялки | 33 | 16.01.2015 00:19 |