Показать сообщение отдельно
Старый 04.11.2008, 18:30   #17
astral

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата
Сообщение от max_killer
Юра я поважаю тебе як спортсмена і як людину....Але скажи мені таке чому Тарасов не провіряв Біохаза, чому Воропаева не провіряли, чому остальних не провіряли? Тому що всі знають що вони чесні спортсмени....А Макс уже другий раз попадається на гарячому, тільки перший раз все було виявлено вчасно, а другий раз запізно....Я не розумію, якщо тебе на аяскі зловили, що ти махлюєш, навіщо це повторювати, думаю можна догадатися, що також провірять. Звіідки взялося в першому замірі +2дб, а на другому і третьому їх не було? Я як свідок, який тимав Максу фанарік, щоб той зняв другий усь - даю гарантію (суддя Дімон також свідок) що провода до другого підсилювача були підключені через нижню кришку підсилювача. Третій замір дав Максу просто подарок, за рахунок того, що Валєра освічував на протязі 40 хвилин територію - своїми протитуманками.
П.С. Юра ДД не обісрався, так як ти мені це сказав після 3 заміру
Друже Макс! Повір мені за те,що зробив Член моеї команди на іншому фіналі. він отримав своє, але замір на СПЛ-клубі проводився так як належить.Я особисто перевіряв машину перед заміром.і тепер всі заяви інших людей - мають відношення особисто до мене.Щодо проводів під нижньою кришкою підсилювача- прошу до мене і я покажу як MTX-підсилювачі підключаються в міст.Другий підсилювач був від"єднаний від напруги і це факт.І скажи мені, що робив Валера на майданчику, чому, як ви кажете махінації, ніхто не побачив, а колі напилися добряче пива- хтось вночі, вчужій закритій машині -раптом прийшло прозріння.
Щодо подарунка для Валери - я як старий спортсмен ще зранку не зрозумів, навіщо він пішов в клас А з такими компонентами.Виправданн, що був тільки один саб відхиляю зразу,бо звідкіля з"явився між замірами інший.Може причина схована в іншому місці? Може хтось мав дуже велике бажання нашару стати чемпіоном, і не підставитись під Страдіварі? Ти бачиш як то справа повертається...
Може не все так просто? Оце то я висказався- зараз почнеться дійство...
astral вне форума   Вверх