Каток, не хочу розводити довгий діалог, мені це не цікаво.
Пропоную переглянути ще раз тему. Ви, виставивши себе захисником юних російських знедолених автозвуколюбів, адресували йому пару маленьких абзаців. При чому нічого реального і конкретного не порадили. І паралельно з цим ви написали не менше сторінки формату А4, а може й більше, звертаючись до мене та до інших з повчаннями, як ми повинні себе поводити з представником дружньої держави (до речі, поки ви не написали цього, я поняття не мав, що людина ця не з України, не маю звички вивчати профілі), та зі звинуваченнями в безкультурності, знущанні, майже що хамстві.
Якщо судити не за власними домислами, а за плодами, єдиним істинним способом оцінки, то виходить, що допомогти хлопчині Вам теж не дуже то й хотілося. А от показати іншим своє відношення до певної ситуації, яка є для вас проблемною, Ви хотіли і це зробили.
На Ваші звинувачення в мою адресу відповім наступне. Я не ставлю себе вище за будь-кого, але і нікого не ставлю вище за себе.
Якщо я вважаю для себе нормальним в тій же синій конфі писати по-російськи, тому що це російський форум, то точно так само вважаю нормальним росіянину принаймні спробувати спілкуватися на українському форумі по-українськи. До речі, перекладач в такій ситуації серйозний помічник, якогось знущання, приписаного мені Вами, тут не було і в помині. Був натяк, чи підказка, як можна вийти з ситуації. До речі, зауважте, це не його не розуміли, це він, який прийшов за порадою, не розумів, але навіть маленької спроби зрозуміти не зробив.
Так і виходить, що якщо я це реально роблю, пишучи на російських форумах по-російськи, на англійських по-англійськи, як можу, то з боку представників дружньої Вам держави в основній своїй масі я нічого подібного не спостерігаю. Як раз навпаки, бачу прийняття як належне того, що людина іншої національності має виявити до них повагу і перейти на їх рідну мову.
Тому осадочок так, залишається. У мене. Завжди. Від такого зверхнього відношення. Хоча я не роблю з цього проблеми, на відміну від Вас.
Стосовно качання. Мені якось дивно говорити очевидні речі розумній людині, тому я скоріше запідозрю тут лукавство.
Так, крім рідини і качелі качаються, і права качаються, і м'язи теж, і файли з інтернету. А от дифузор, він коливається. І породжує цим коливання звуку. Звук - він не качається.
Тому претензій до тих, хто розкачує качелі, накачує м'язи, чи качає права у мене немає, зайняті люди своїми справами, ну і добре. А от як тільки хтось намагається звук качати, мені це не подобається. І це вже моя справа, де і в якій формі я викладаю свої думки.
loza,
Стосовно поваги до Вас я зрозумів. А Ви якось виражаєте свою повагу до інших? Чи це повинно бути тільки однобічно?
Ні, не відповідайте, це чисто риторичне запитання.
Все, панове, дякую за увагу. Оскільки я більше, ніж впевнений, що вельмиповажним українофобам я все рівно нічого не доведу, а також за небажанням спускати дорогоцінні години свого життя в унітаз, спілкування на дану тему завершую.