Музика: різна. Один день можуть бути нігери, другий день легкий рок, третій день клуб.
Що зараз є: гу Pioneer DEH-5000, вч Carpower DT-284, нч від DLS B5a в підсидельник 5л, крос від kicx pro 6020. Вч плануються в уголки зеркал, з орієнтацією поки що не оприділився. Люблю коли пищалки "цикають", скоріше всього орієнтація "в лоб". Також є 4 канальний підсилювач MAC MP 4000, але він скоріше всього піде під заміну. Саб Rockford продається(не буде чим качати). Сила 25 кв. мідь. Лінійки від Carpower.
Вимоги: Супер якості не треба, достатньо голосно, пищалок "багато"(тобто ярко виражений діапазон вч), один 4 канальний компактний підсилювач (буде під сидінням) 2 канала на фронт, 2 мостом на саб.
Що потрібно порадити:
1) На рахунок вч. Знаю що для двушки дуже непогані вч, але мої потреби задовільняють не на 100 %. Часом більше нагадують сч, а не вч. Якось так.
На б.у вч готовий витратити 300-500 грн. Деякий час приглядався на Dragster DTX-306, або щось цього плану. При потребі крос поміняється(частота розділу там 2,5КгЦ 2им).
2) З підсилювачем до кінця не можу оприділитися. Треба не дуже громіздкий, середньої потужності, невелике споживання струму. 70% що буде Icon Apr 4075. Тепер ще задумався над DLS CA 40,41 або щось цього плану. Бюджет на усь 800-1000 грн
3) З сабом також не до кінця. Або 10" в ЧВ, або бюджетна 12" в щелевому. Скоріше всього що буде 2ий варіант, так як для чв треба досить потужного підсилювача. Бюджет на саб 600-800 грн. короб вирахувати і зробити не проблема.
Вислухаю будь-які пропозиції та будь-яку критику!