Показать сообщение отдельно
Старый 16.07.2009, 22:12   #10
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от kolll
to Рост ®
Я не поставив собі за мету - будьщо перепаяти, тому, що інакше система не буде звучати. Мені просто цікаво, наскільки це важливо?? наскільки впливає на передачу звукової картинки??? Адже багато хто з цоьго форуму вважають, жо з міжблочним кабелем з срібної моножили якогось відомого бренду його система звучить краще ніж з тим же саморобним "Кімбером", при цьому їм до голови не приходить, що все те, що може передати срібна моножила, нівелюється 20-ти сантиметровим шматком міді з поперечним перетином 0,25мм тільки тому, що про це ніхто не говорить і це "не модно"
А що до -
Цитата це ще не того рівня апаратура, щоб так перейматися
то ви насправді вважаєте, що з апаратурою, скажімо "ДЕНОН" це буде відчутно, а на такій магнітолі як 785 "Кларіон" - ні??????
Тоді чому ж ви (і не тільки ви, нічого особистого, просто - ну захотілось новачку поспілкуватись про високе) встановлюєте на системах, що побудовані на ГП (головний пристрій-ГУ ) класом а то і двома нижче - доволі достойні міжблочні кабелі???? А не обходитесь установочним комплектом??

P.S. можливо я помилився розділом, і треба було розмістити тему в "Точка зрения"?
Я як правило використовую Белден, по долару з копійками за метр
Хороший перевірений кабель, який не пошкодить звучанню Денона, але і бюджетну систему вартістю не обтяжить.
Стосовно срібних кабелів, моножил, а також інших речей культового призначення я промовчу з вашого дозволу
Стосовно Кларіона 7хх і йому подібних апаратів - тут ще схемотехніка привносить в звук різних капостей значно більше, ніж ті чи інші кабелі. Тобто, якщо образно, - навіщо замальовувати дрібні сколи фарби на наскрізь прогнившому кузові? Я не маю на увазі вашу Клару за "наскрізь прогнившу", але все ж міняти озвучені вами кабелі на "порядні", якщо апаратура не хай-енд - хіба чисто для душевного спокою.

ПС. Якщо ви поміняєте їх, і почуєте "СУТТЄВУ РІЗНИЦЮ!!!", я почну відноситись до вас насторожено
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх