машина 2004 року випуску, відповідно дорестайл. Можу вказати номер ГУ, якщо потрібно, але він у мене точно йде разом із дисплеєм.
Всі ці адаптери спрямовані на вирішення проблеми підключення кнопок керма до нештатної магнітоли, а також збереження функцій TRIPу. Про дорестайловий дисплей, який витягується разом з ГУ нічого в цих адаптерах не сказано. У рестайлів, наскільки я зрозумів дисплей підключається окремо і незалежно від магнітоли, тобто коли витягуєш магнітолу сам екран залишається і на нього (навіть без магнітоли) буде продовжуватися виводитися інфа з клімат контролю та TRIP. Хоча тут теж є проблема, на штатній голові, навіть рестайлинговій є кнопки INFO та clock, які служать для керування функціями саме TRIPу. Відповідно витягнувши рестайингову ГУ ти позбуваєшся кнопок керування бортовиком. Хоча цю проблему можна вирішити за допомогою вказаного вище вами
контролера, який переносить кнопки INFO та CLOCK на кермо.
У
цьому адаптері у функціях зазначено що він має два незалежних входи для підключення лівої та правої групи кермових кнопок, що дає можливість задіяти кнопки круїз контролю на дорестайлі, де круїзу не має. А кнопки можна купити і поставити замість заглушки.
Haline а чи можливо у дорестайлі поставити штатний екран від
рестайлінгової маськи і підєднати його напряму до can шини? А через адаптер перенести кнопки TRIPу на кермо?