Таки так, щоби зберегти функцію TRIP у машині (розхід палива, середня швидкість, і т.п) а також індикацію клімат контролю, у будь якому випадку потрібно залишити плату штатної магнітоли там де вона і жила. І поставратися впихнути її у той же 2din carpc, щоби все було у одній коробці.
Не поганий 2din корпус для таких випадків можна підглянути
тут. Фотоальбом
тут
У цьому корпусі передбачена установка 8 дюймового дисплею з розмірами видимої активної частини матриці приблизно 180х100, що співпадає з отвором перехідної рамки. У випадку мазди є можливість зробити корпус ще трохи вищим, типу 3din-новим. Третій дін буде за штатним маздовським дисплеєм, там є місце. Думаю на третій поверх якраз зручно буде посилити штатну плату магнітоли.
Сама плата магнітоли я так підозрюю за розміром приблизно 170х160 мм.
Впринципі все вимальовується досить не погано.
Не зрозуміло лише з кнопками на кермі, і як їх задіяти у карпс. Кнопки у мазді спілкуються по шині
can (тобто мають мікроконтролер і передають дані на магнітолу у цифровому вигляді) чи резистивні (тобто при нажиманні кнопок - змінюється опір на двох кінцях проводків які виходять з них.)?
Якщо резистивні то потрібно контролер, який буде здатний розпізнавати різні опори і посилати відповідні команди до ПК.
Я ще планував поставити на кермо кнопки круїз контролю з правої сторони керма (у мене там заглушка, дорестайл), таким чином мати два блоки кнопок для керування ПК. Чи реально поєднати цих два блоки і завести їх до компютера?