Дуже гарно про це висловився Саша Акваген в Синій, воно повністю співпадає з моїм досвідом теж - дуже багато твітерів з прямими ачх аж до горизонту насправді грають те, чого немає в запису, але що багато хто сприймає за "повітря".
Чому я говорив про філармонію (вміння грати на чотирьох інструментах, на двох з яких майже професійно до справи не відноситься

). От недавно парох однієї з церков Львова запросив виступити в своїй церкві "Віртуозів Львова", одного з найкращих в Україні камерних оркестрів. В тій церкві акустика чудова. Грали в основному Вівальді. Вживу, в сенсі - без мікрофонів і підсилювачів. Про звук в цілому описувати не буду, це просто казка, але про вч... В живій музиці вч було таке враження ще менше, ніж їх грають супріми. При чому всі присутні деталі ці твітери здатні повноцінно і правдиво відтворити.
А от деякі (не буду показувати пальцями щоб не робити антиреклами, я і так тут уже німців обхаяв, а вони ж один з останніх редутів проти повного окитайчення і в цілому роблять же хороші речі) твітери з покращих, але і значно дорожчих, що факт, оте знамените повітря заміняють прицикуванням. В мене таке враження складалося, коли їх слухав, що стоять в ряд десяток котів і кігтями шкробають по алюмінієвих листах. Зате повііітряяя...
Так, свою думку я висловив, аби не плодити словоблуддя закругляюся в цій темі