![]() |
Morel Elate 6.3 Limited Edition
Morel Elate 6.3 Limited Edition
Кто что может сказать по поводу этого комплекта! Может кто нибудь уже ставил такой! Ставить его думаю с усилителями Genesis Stere 100 Голову Alpine IVA 202 и проц 701 |
кейс красивый :)
|
Як чую, так співаю :) Чи це від хвилювання? :) Взагалі-то модель називається Elate.
Усі морелі, крім дотеків, дуже складні в інсталі. Тому треба готуватись до тривалих "боїв" з майбутньою системою. З огляду на 0.33 і 14 літрів міди ящичні, літрів на 7, хоча були випадки, коли їх ставили в 5 і були задоволені. Думаю, щось в тому є, бо Супріми, які просяться за параметрами лівтрів в 12, або навіть у фрі-ейр, чудово почувають себе в 10, і навіть в цьому об'ємі, навіть після перемотки на 5,4 Ом мусів їх підрізати на 40Гц знизу, бо втрачався контроль. Тому варто їх спочатку буде розім'яти, потім зробити пару тестових ящичків різного об'єму і послухати в спокійній обстановці. При чому не 5-10 хвилин, на скору руку. 88-й - дуже хороший купольник, витримує досить низьку порізку знизу, можна навіть. якщо не ставити рекордів гучності, спробувати не різати. Ну і 23-ій твітер, хоч і не супрімо, але теж на рівні. Так що вітаю з покупкою і з довгою цікавою дорогою інсталу :) Морель признає тільки тих, хто відноситься до них з душею, надіюсь, спільну мову з ними знайдеться :) |
Цитата:
Еще вопросик к вам усилки думаю ставить или Eton серии PA или Genesis Stereo 100 а голова будет Alpine Iva 202 и проц701 |
Цитата:
А усилитель на миды лучше Dual Mono, у сотки не хватит динамики, а для середины с верхом - сотка вариант! |
Я так понимаю, что проц не зря приобретается и планируется поканалка? Тогда 2 Стерео 60, а на миды что-нибудь типа Стега 75.2, можно тот-же Этон ПА 1502 и т.д.
|
Я б звичайно не псував звучання Мореля 701-им процом. Мав нагоду слухати, сумно. Ну але кожному своє подобається.
Стосовно підсилювачів - про Етон нічого не знаю, справи з ними не мав. А стерео 100 мало б вистарчити, хоча площадку ними, звісно, не озвучиш :) Правда, мені їх звучання видається надто холодним, більше подобається як грають навіть ті ж Хелікси А-шки, не кажучи вже про Маки. |
Цитата:
|
Текущее время: 08:36. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©