![]() |
Порахуйте мені, будь-ласка кросовери
Допоможіть мені в розрахунку кросів, а то вже постійні граблі зодовбали :wallbash:
Отже маєм МТ 3 пищики і Eton RS 100, який порядок краще обрати, частоту поділу, ну і конкретно який номінал кондеру(-ів), і котушки . Я розумію що це все треба слухати, але... |
я в кросоверостроении мало шарю, но таки нужно все на слух. Про порядок-больше всего люблю первый, но он не всегда катит :(. Серединки снизу лучше все таки вторым порезать-им легче жить будет. Если есть возможность-подкинь процессорную башку и определи частоты среза ней-много времени сэкономишь :)
|
Цитата:
Цитата:
Ну але всетаки треба від чогось відштовхуватись. Тут ще таке, що спочатку: шукати правильне розміщення компонентів,чи спочатку кроси... чи то пофіг? |
Ти про які МТ3 говориш?
Вибрати порядок і частоту зрізу процесорною головою? Але з пасивними кросами буде все по-іншому. Хіба що для розширення світогляду. Стосовно того, що перше, курка, чи яйце, то нема першого. Це взаємопов`язані речі. |
Цитата:
http://i-m.com.ua/pic/m/morel.mt3.jpg Цитата:
|
В тебе ж 4-ох канальний усь, знизу поріж ереси підсилювачем, на частоті поділу 1 порядком, піщі 1 порядок.... має бути всьо гуд :)
|
Цитата:
|
Попорядку.
1.Включаєш на усілку фільтр, і запускаєш свої RS100 скажем від 200Гц 2.Послідовно до них паяєш котушку.(відріз по верху) 3.Паралельно до міда ПЕРЕД КОТУШКОЮ!!! підключаєш піщ до якого підєднаний Послідовно конденсатор. Шо не ясно? |
Цитата:
|
Текущее время: 07:49. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©