![]() |
Focal Polyglass 165 VR - вартує своєї ціни??
є можливість купити такий фронт!
необхідна консультація щодо цієї моделі, просять за них 1500 грн... ЯК ВОНИ заграють в авто (рено 19) .. ГУ - пион 3050UB цікавить оцінка експерта.. в цілому відповідь на питання - ЧИ ВАРТІ ВОНИ УВАГИ??? дякую за допомогу |
|
если с динами всё гуд то это очень хороший дин за те деньги которые за него просят. Скажу так ДЛС R6.3 я бы незадумываясь выкинул и поставил фокал. Потому как имел много чего из ДЛС и слушал этот фокал. Они не мега супер кул но однозначно хороши.
|
не китайские ? :secret:
|
Цитата:
Valera, у меня модель попроще:Focal Polyglass 165 V1. Брал Б/У этим летом за 1100грн. Твитера были без установочных проставок, так что пришлось "токарить" на станке из пластика... У меня ГУ Alpine CDE-9880R, усилителя пока нет. Твитера довольно резкие, но это может быть из-за магнитолы. Все никак не залезу к кроссоверам чтобы переставить ползунок на -3Дб. Акустикой доволен, но еще при продаже говорили, что без усилителя ее тяжело раскачать. Пока в планах купить усилитель и попробовать построить поканалку, а затем буду твитера присматривать на замену. Удачи в выборе. Я бы фокал взял ;) Но опять же, мне особо и сравнивать нету с чем. |
Все, по ідеї до вихідних отримаю фронт..після пробного інстала відпишу враження))
Це не китаї.. made in - Франція, по ходу модні)) |
Цитата:
Хотел бы я эти миды с "пульками" послушать. Ждем впечатлений и фоток :) |
Фокали отримав) скажу Вам зовнішный вигляд внушає довіру)
Ввечері випробою і відпишу враження, і скину фото) |
Вложений: 5
отримав фронт, якість звучання супер) провірив поки що на муз. центрі соні =))), просто холодно і щось крутити в авто не хочеться...такі морози...фее(
короче хлопці, "ДЛСр6а" ховаеться далеко в підкладку, бо в мене вони були...і порівняно з ними , нігерів, електро фокали грають краще!!! і хото б що говорив..........!!! Я довольний.!! ! |
а тепер власне питання:
чим фокали - розкачати (більш оптимальний варіант за розумні гроші)? бюджет 300 баків. розглядаються варіанти б/у. |
AUDIO ART RS 400.2
|
Від цього уся, вони відкриються, будуть грати на весь свій потенціал???
|
Цитата:
|
Буду купувати підсилювач під них, на цьому тижні отримаю, ось такий - http://www.avtozvuk.com.ua/info.php?id=2043
тепер питання силових, міжблочних, акустичніх проводів, цікавить комплект (бажано бюджетного цінового діапазону). порадьте будь ласка, в які сторону глянути. =) дякую |
видно не читав http://zvuk.org.ua/forum2/showthread.php?t=3534
|
я те читав, кльова інфа(дякую),
але мені потрібно (комплект) того чи іншого виробника... Відкрити упаковку, дістати провода, прокласти по авто і підключити компоненти. все більше не хочу нікуди влазити, бо хвороба починає суттєво прогресувати... паяти,клепати, розбирати,зплітати і т.д. провода всіх призначень - немаю можливості і навиків, а мої місцеві майстри відповіли - "ТЕБЕ ЗА ЭТО ЗДЕСЬ НИКТО НЕ ВОЗЬМЕТСЯ." але знову ж, потрібно зважити ціну/якість, що можуть впливати на роботу одного із компонентів. власне порада, рекомендація, заохочування =) - щодо комплекту проводів |
та ну, шось ти не так думаєш, коли хвороба прогресує, то потім будеш кусати лікті за те що викинув гроші на вітер, а не прислухався до порад. Хіба в Хмельницьку проблема з ПВ-3, чи люди можуть протягнути від акум. до підсилювача тільки китайську красиву цяцю, а на пв-3 рука не піднімається, чи не має колеги який би за пиво припаяв конектор до трьох проводків, чи ти думаєш шо в наборі все підігнано по довжині для твоєї машини, все одно шось будуть відтинати.
Ти шукаєш бюджетно, а шо може бути якісніше і бюджетніше ПВ-3 |
Я інсталити буду власноручно. подіуми (на міди і твітера), установка підсилювача, прокладання проводів. все буквально сам.
тому і звернув увагу на комплект.... пв-3... це що таке? бюджет в районі 400 грн. більше не хочу платити за провода |
|
дякую, але паяти я не буду.
якщо хтось може дати пораду щодо комплекту - прошу.) |
Текущее время: 18:41. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©