![]() |
Чортівня, або "уходя, гасітє свєт"
Закінчую я тут стійки на суперба, шліфмашинка трудиться в поті чола.
Вимкнув, поставив на підлогу, ну і накладаю новий, фінішний шар шпатлівки. Як несподівано якийсь шум, гул. Гостроти відчуттям додає усідомлення, що це все відбувається в моєму боксі! Повертаю голову, і бачу, як шліфмашинка витанцьовує на підлозі чарльстон. Напевно, коли я вимикав, вимикач залишився в якомусь середньому положенні, недовимкнутим, чи то недоввімкнутим (автоматична перевірка орфографії пропонує варіант "недоумкуватим" :) ). Коротше кажучи, монетка стала на ребро :) Але це вимикачу через якийсь час набридло, і він вирішив, що шліфмашинці треба попрацювати без мене. Прямо фільм жахів про оживші інструменти, які нападають на своїх власників - бууу! :) Я от подумав - а якби воно самоувімкнулось, коли я вже пішов додому? Приходжу зранку, а в боксі все відшліфоване :) Так що, "уходя, гасітє свєт", або висмикуйте всі дроти з розеток. Бо ну його нафіг :) |
Re: Чортівня, або "уходя, гасітє свєт"
Знайома ситуація! І саме це відбувається з шліфмашинкою... Мабуть пилюка набивається в вимикач і заважаю кнопці нормально працювати...
|
Цитата:
|
Цитата:
это бывает )))))))))))))) а еще у мен\ машина 1 раз не заглохла при высунутом ключе - КЛАСС ?)))) автомат коробка уменя ):D:D:D |
У напарника неделю назад загорелся єлектрочайник.
Стоял себе спокойно на подставке, протёк, залил контакты... Хорошо, что вечер был, все дома... А если днём... Таки выдёргивать надо из розетки.:yes3: |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
как у человека, у которого на семейном предприятии 2 сварочных цеха, да и вообще куча болгарок и прочего инструмента - кнопки на болгарках ЯбУт мозги со временем, как не крути :)
особенно те кнопки, у которых плавный пуск имеется. на одной и той же болгарке (большой) я менял уже кнопку 3 раза. (благо завод фиолент в 5ти минутах езды :D ) она то поздно включается, т.е. не сразу, то выключишь, положишь на пол - а она лежит и потихоньку что то там маслает. у дрелей со временем происходит абсолютно такое же явление. я, выходя из гаража, вырубаю автомат нафиг :) |
Я так понимаю, всё вышесказанное касается китайского фуфла?
Господа, указывайте производителей. Фиолент проскочил, кто ещё? ПС С болгаркой это жесть! |
Цитата:
если этой болгаркой пользоваться в гараже, кнопка не умрёт наверное лет 10:) кстати Макита и Хитачи (маленькие) болгарки - прекрасные! работают КУЧУ лет и даже кнопка не ломается :D ну она без плавного пуска :) а дрель та заипала . серого цвета. китай какой то наверное. пока не ёпнешь по патрону нехочет успакаиваться :) Рост всё правильно написал! - выключайте свет:) а то народ у нас такой... пока от электрочайника хата не сгорит - с розетки не выдернут :maybe2: |
Рост ®, если не трудно, можете озвучить какая у Вас шлефмашинка?
|
Цитата:
В даній ситуації винувата не машинка, а неуважний я. Таки дійсно був недовиключив вимикач, він залишився в середньому положенні, так би мовити, монетка стала на ребро. В даній темі я писав не про недолугість техніки, а про те, що усілякі випадки можливі. |
|
я сам инженер по ОТ :D
Рост, ты меня не до конца понял. (я думаю можно на ты?) я не хотел узнать фирму и захаять её. мне просто интересно каким инструментом профи работают :) скоро себе тоже покупать буду:yes3: |
Цитата:
Решта БОШ Про. Попередній, перед Бошем, лобзик був Фіолент, витримав страшне знущання над собою з 2005-го року, хандрити почав останній рік-два. Є ще шуруповерт Інтерскол, але є в нього технологічні огріхи - центр мас недобре розміщений, все норовить зі стоячого положення сверлом вниз пірнути, і фіксація сверл не фонтан. Закрутити ще нічого, а відкрутити часто проблема. Але саме найбільше моє здивування, навіть чудо, я б сказав - перфоратор Кондор (кетай). Купував його років 5 назад під один ремонт, за 400 грн. Пережив він уже не один ремонт, але досі живий, навіть не ламався. |
Сетевые провода у електроинструмента как правило короткие и приходится использовать удлинитель. Так вот удлинители есть с выключателем и индикатором, что намного удобней, чем дергать вилку каждый раз.
зы Рост, если не секрет, какой шлифмашинкой пользуетесь? Скил какая именно? |
Цитата:
|
ясненько! блин искал на всех просторах... ну немогу найти той что я хочу.
вытянул с видео... у этой машинки получается такой же принцип работы? она вроде удобней той что у тебя? я типа такой нашёл в одном специализированном бутике... 920грн... http://s018.radikal.ru/i525/1211/eb/8ba4db0a90a3.jpg |
Текущее время: 11:44. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©