![]() |
Ну то шо?
|
Re: Ну то шо?
Цитата:
|
Новина супер!! А я вже оце хотів в Одесу їхати, але ні, почикаю поки все до нас приїде.
П.С: Рост перевір асю :D |
Ммм... А якщо не приймав участі в етапах, одразу на фінал можна? :) Без претензії поїздки на Євро.
|
Цитата:
|
Цитата:
А що? Якщо Халін встигне допаяти своє творіння, а я встигну переробити йому інстал, то нам буде що показати :) Коротше, пришельці з Місяця - з вас хріновуха, з нас пиво, живе Микулинське :) А з Вадима печена картопля - все це заїдати! :) |
Оце класна новина!!! Ех,встигнути би...
|
оооо, значить мені не прийдеться їхати до тебе :). ти сам приїдеш, вже з готовою машинкою!
Нарешті зявилися обставини, які здатні пришвидчити і закінчити Вовкін інстал :D |
Рады только Львовяне... :/
Ну и Борис Тищенко - как настоящий сподвижник - рад... - за что Респект Вам... А нам что, машину под мышку и во Львов...? представляю каково Востоку... :( п.с. как говорят Родителей не выбирают... :no: |
почалося....
Схід має етап в Одесі! |
Цитата:
Луганск – Одесса 844 км. Щось панове у Вас з арифметикою негаразд :D Шутко. Это к тому что финал во Львове не повод не ездить в Одессу. |
Цитата:
У нас в сентябре теплее :D |
Директор Луны Подскажите плиз
(говорю по теме - Ну то шо?) Куда можно поехать на финал поближе? IASCA - может будет в Крыму? Откройте секрет... :D |
Цитата:
|
Обов'язково треба влаштувати САЛО-ПАТІ!!! Порівняємо східнянське сало з західнянським :D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 01:48. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©