![]() |
порадьте 2 саби 10 в полку фрішні
які вибрати 2 саби 10 в полку фрішні, прошу поради, а не продажі...:D
|
Challenger PRO Line 10WF
|
ціни, характеристики?:)
|
Цитата:
http://auto.hotline.ua/tx/challenger_pro_10wf |
яка товщина полки для нього потрібна?
|
хтось на форумі продає його?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Короче говоря 2 плиты из 18 фанеры. Как прокладку между металом и полкой советую использовать битопласт.(Сплен скрипит млять и изолон тоже)
|
Цитата:
|
чим їх склеїти?
|
Цитата:
|
плити:D:D:D
|
Цитата:
|
Зрозумів! Дякую:)
|
фанера має різновиди, якщо так, то яка найкраща?
|
якщо влізе 12-ка, то що краще поставити 10, чи 12?:)
|
Цитата:
|
як звук від корпусного відрізняється??
|
Цитата:
|
нерівностей є багато!
|
глянь, недавно робив...http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=7058:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ок! чекаю)
|
як правильно з ними налаштувати сцену, затримки... в мене 3-ка поканально... правий саб від правого міда, а лывий від лывого, чи обидва від лівого, щоб звести їх з мідами??? (якщо з одного то зведеться тільки один саб, так думаю, виправте, якщо не правий)
саби будуть не в центрі а по перефирії на місцях штатних овалів(в мене в принцині там виріз під 2 міди 16-ки з кожної сторони, але це не суттєво) дякую!:D |
...я планую твітер і середина(максимально наближені один до одного) через паскрос з одної пари каналів, мідбаси з другої пари, саби з третьої. Так простіше ІМХО.
|
сагитариус дело говорит, самый приемлемый вариант, а если нет то надо брать от правого мида, т.к. растояние приблизительно такое же как до сабов, а на сабах эти 10 см разницы между ними слышны не будут. Правда тест был в ЗЯ так шо хз в ФЭ, но от правого однозначно!
|
В мене Сч в панелі дивиться на лобове, а Вч в дверках біля зеркала тому 2.5 не підходить, потрібний 3 компонент... а відстань не 10 см, а 50-60, саби не по центру а по перифирії...
|
Тягни саби від правого міда через 2 "Y" перехідники (якщо потрібна затримка), відстань приблизно одинакова до правого міда і до сабів в полці. переміряй рулеткою, якщо ні! є другий варіант урал концерт або піон 99
|
Текущее время: 00:33. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©