![]() |
IASCA Тернополь
Очень интересно кто из участников планирующих быть во Львове 27 июня (в формате дружественной организации :) ) приедет в Тернополь 29-го?
|
грех не воспользоваться такой возможностью :)
|
Думаю действительно будет интересно в течении трёх дней сравнить свои возможности в разных форматах :) Причём , думаю со мной многие согласятся :) ,отговорки типа я готовил машину под определённый формат - не принимаются :) И примеров авто сделанных под ЛЮБЫЕ соревнования - масса! И не только российских :) Я ни в коем случае не известная певица(певец) - поэтому - RUSSIA WELCOME :D
|
требования практически одинаковые ...
в инсталле в IASCA чуть более жесткие ,в EMMA чуть более логичные. в звуке есть различия в технических аспектах оценки сцены, в EMMA больший вес в сумме баллов уделяется тоналке и спектралке, хотя сам диск IASCA имхо более музыкальный. есть различия в оценке шумов. вообщем пофиг, лично я только преды сменю 28 июня. |
Преды поменяешь на инсталл или звук? :)
|
гыгыгы.
на инсталл конечно, но мысль интересная :) лампы можно попробовать сменить, типа готвился :) |
Вадим привет!Посмотри ЛС
|
Борис, нету, повтори :)
|
Вадим! Полечили - принимай :D
|
нету :(
сорри за офф |
Щаз у меня кто-то получит... :D Заканичваем флудить... :chainsaw:
|
УРА!!!! Kvass
1 Место в "SQ" из 11 участников в своем классе... :god: :respect: |
Цитата:
|
Рост ® зависть, плохое чувство...
|
Цитата:
|
Зависть и правила, разные весчи =)
|
Цитата:
От настане колись день (настане?), Косят зробить нарешті свій автомобіль, який представить в класі аматорів (все по чесному), а в той клас заявиться, ну нехай Омелян. Які почуття відвідають Косята? |
+1
|
идите Рост в опу. Что то вчерасть при очной встрече Вас так даже и не слышно было, даже не поздоровались, а b00ker в Тернополе аж голову крутил лиж бы не встречаться.
Скорпион Юрка и другие по нескольку раз Руки... До речи конь не мой и пусть "проффесионал" и ответит... Насколько я знаю хозяин по профессии Риэлтор :D |
Цитата:
Результа минулого року 4 місце. В цьому році я теж був в руках і лише через те що НІЧОГО не робив з машиною і не готував її, мені суддя сказав йти в цю категорію бо в минулому був лише один єтап в цій самій. Результа цього року 4 місце знову. Висновок можете зробити самі. Моє бачення ситуації - не справедливо йти в Рукі коли тебе готує ціла толпа профі і вся студія, отже я заняв почесне 3 місце, отже магнітолу я змінив вдало :) . У львові я теж буду в руках а на настпий рік мабіть мене не пустять вже в рУКі і це буде справедливо. |
ScorpionYurka
:respect: |
Цитата:
Очень много инсталляторов львиное время уделяют бюджетным монтажам и совсем не факт, что они сходу смогут быть конкурентноспособными в более сложных классах, чем рууки. Участвует в соревнованиях впервые - пусть поучаствует в рууках. Выиграл хотя бы один этап в этом году в рууках - добро пожаловать на повышение в следующем году. А формальный подход - это не всегда правильно. |
ericsson
:god: Вот и с судьей было оговорено тоже. Следующий этап выше классом... :yes: |
Вся моя змагальна біографія складається з трьох змагань.
1.Терннопіль 2007 SPL -клуб, авто Пежо партнер, система без саба=3 місце в класі до 200. 2. Емма Львів 2008, клас IDBL до 8 вуферів=2 місце. 3. Iasca Тернопіль, клас Рукі,1 місце. Тепер чому рукі?? Тому що система сира, тобто вона мала бути 3-ох компонентною, але ми не встигли і замість морелєвських серединок,встали позичені деелеси нобіліум-тобто система стала двох полоса :( .мідбас реально не тянув до середніх а піщ середину тоже не дуже хотів грати. подіуми під піщі зробили за одну ніч. Реально Машину робили Я, мій кум Юрко, і Костя(Kosiat). Виступати в рукі я не буду тому що там я досяг більшого ніж очікував. 2Рост, якщо на то пішло і вам так обідно за тих 10 чоловік, серед яких були далеко не аматори,я відключаю проц і їду на Львівську іаску і стаю в ваш клас (безтрансформаторні системи) :) а там нехай нас судять.ок? І мене звісно дуже тішить те що мене таки визнали профісіоналом :) |
Kvass
беспроцессорный клас на EMMA :) чтобы туда пойти отключить проц недостаточно, почитайте правила :) |
Цитата:
|
По правилам IASCA, если человек получает за занятие автозвуком деньги или иные бонусы - он не должен выступать в любительских классах. При всем моем уважении.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Як зцим? |
Цитата:
Цитирую правила: "Следующие критерии не рассматриваются как получение “поддержки”: [...] - Получение помощи по настройке или построению звуковой системы профессионалом; платная или бесплатная помощь специалиста в любое время до соревнования или в день соревнования." Говоря простыми словами - профессионал получает деньги за занятие автозвуком, а любитель тратит... :D |
Тоді це повний брєд, та ваша ІАСКА.
Але я зараз офіційно заявлю відносно інциденту. 1.Мав відношення до атозвуку і заробляв на тому гроші!, але на даний момент працюю рієлтером(можу представити довідку з місця роботи). 2.На даний момент будую автосервіс який буде зщайматися ТЮнінгом, тому ледве хватило часу зробити свій автомобіль. 3. На даний момент не являюся ПП,не працюю з жодним з ділерів з автозвуку,і звісно немаю з цього жодного зиску. 4.Можу показати чеки на деякі компоненти моєї системи. 5.Якщо ці аргументи будуть недостатні, а також приймуться якісь рішення відносно мене з сторони Іяска Україна, які змінять результати змагань, то буде відбуватися блокування етапу ІЯСКИ у Львові декількома громадськими організаціями, а також автоклубами м.Львова. дякую :) |
Цитата:
"Наша миссия состоит в том, чтобы продвигать Мобильную Электронику и увеличивать возможность Розничного продавца последовательно достигать больших долей потребительского рынка. Наша цель состоит в том, чтобы эффективная ценность IASCA увеличила продажи и маркетинговую организацию в промышленности. Мы будем и дальше развиваться и совершенствоваться. Розничные продавцы на местном рынке посредством соревнований по автозвуку приобретают потребителя IASCA, организуют последующие cоревнования Soundoff IASCA и достигают высшей точки в стратегии развития в каждом региональном случае ." Перевод, конечно, корявенький, но из него понятно, что целью АЙАСКА является развитие кар-аудио индустрии. Иными словами увеличение продаж компонентов и увеличение доходов инсталляторов. Таким образом АЙАСКА занитересована чтобы простой человек пришел к профи (к Вам, Василий, например, когда Вы еще занимались кар-аудио) и заплатил Вам деньги за инсталл, с которым он потом будет участововать в классе новичков. И все. Чистый бизнес, никаких сентиментов. Так что правила в этом вопросе логичны и последовательны. АЙАСКА не собирается сводить в одном классе инсталляторов с их подопечныим... :D Цитата:
|
Два сообщения удаляю. Как оффтопик и провокацию флейма. Надеюсь их авторы меня поймут.
|
Я прекрасно розумію, що після таких роздувань теми , мене будуть судити на ІАСЦІ за окремим тарифом, ну нічо...
|
Цитата:
|
Зря удалили............было бы ЖАРКО! ;)))
|
Цитата:
|
я чето прощелкал кажись.
хотя у меня щас в караудио тож смешно местами. |
Господа!
А как вы отнесетесь к предложению закончить грызню и прикрыть тему? |
Давайте потерпим до утра :D Просто мы с оппонентом не могли одновременно и отвечать и говорить по телефону :) Позитивно поговорили кстати :) Давайте до утра отложим все прения - надеюсь KVASS сам всё скажет и без нас :)
|
Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності. 2 Kvass Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення. Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману. 2 ericsson Ситуація. Я, як установщик, придбав свій підсилювач фронтальної акустики за менше, ніж 500. Аматору доведеться викласти за нього більше, ніж 800, тобто, роздрібну ціну. Я вважаю це несправедливим, якщо ми опинимось в одному ж класі. Тому коли я декілька років назад виступав в емма, яска, незважаючи на сиру машину і точно так само перероблені стійки під твітери напередодні, до 3-ї години ночі, я заявлявся в клас професіоналів, а не новачків, хоча ніхто там мене особливо тоді не знав і не дуже то в когось і були б претензії. Також те, чим займається установщик, встановленням блінів в задню поличку, чи хай-ендом - яке це до змагань має відношення? Як це можна прослідковувати? 2 Kosiat Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
1.Якщо уважно подивитися, то можна побачити коли оновлювався останій раз мій сайт, відповідно проводилася робота. 2.Так, в мене в житті змінилося дуже багато, і я перестав заробляти на АВТОЗВУЦІ, і як ти помітив то ти приїзжав до мене додому в вихідний день (понеділок) де ми пили пиво і ставили сігналку, власник гольфа крутив гайки біля мене. Приїдь согодні і завтра чи на протязі тижня і подивись чи хтось шось робить. Займатися автозвуком я буду це факт,наразі в мене нема приміщення де це все робити тому, робив свій авто дома(це навіть видно по фотках інсталу) А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно. 2Kvass. Певрое предупреждение. В дальнейшем последуют более жесткие меры! 2All. Всем напоминаю - для выяснения ЛИЧНЫХ отношений существует ЛИЧНАЯ переписка. МС. |
Рост ® :nutty3: Просили же не розводить грязь, ... я уже молчу.
:wallbash: |
Цитата:
Поддерживаю Роста в том, что "скрытных" установщиков надо "выводить на чистую воду", но и Квасса не считаю таким "опытняком", которого умышленно надо загонять в профи. Время всё расставит по местам. Не думаю, что у профи Квасса в прошлом году были бы какие-то шансы опередить победителя в рууках, т. к. свою лепту в ту победу внес сам Суходольский. Не ссорьтесь, друзья, автозвук у нас один на всех!!! |
Тема про мою участь в руках вирішена, все остається на своїх місцях.
Щоб небуло різних спорів у Львові буду приймати участь в вищому класі. Дякую за підримку всім хто розумів мене в цій ситуації. ПРошу вибачення в ІАСКА Україна за свої необдумані висновки. |
Kvass
+1 |
Цитата:
Блін, довелось потратити час і розібратися в ситуації. Як виявилось, таки знайшлася людина, ображена на тебе, яка одразу після тернопільського етапу написала скаргу президентові яска. Звідти все і закрутилося. Я ж говорив з тобою особисто про некоректність твоєї участі в любителях один раз (вище я про це згадував), вдруге я про це написав тут, на форумі, в цій же темі. Це моя щира позиція і я її висловив, спершу особисто, потім на загал. Більше ніде і ні з ким я про це не говорив. Хоча ні, ще вчора дзвонив мені Директор Луни, щоб довідатись деталі. Я йому дав адресу твого сайту, щоб він там взяв твої контакти і виясняв все, що стосується ситуації з тобою особисто. Всі, хто мене знає тривалий час, може підтвердити, що я ніколи не займався різними закулісними іграми, ніколи нікого не обговорював поза спиною, ніколи не налаштовував проти будь-кого інших. Якщо тебе, Василю, моя відповідь тут не надихне, можеш при нагоді заїхати до мене, тільки не з метою віддати кубок, мені своїх вистачає, крім того я не так це все ціную, щоб перейматися кількістю, а щоб почути мою відповідь, дивлячись мені в очі. Тоді все стане на свої місця. |
Цитата:
|
[quote="Рост ®"]
Цитата:
Є ще багато дуже дивних збігів обставин які явно не роблять ввас добрим і пухнастим. |
може хватить цапатись? :datz:
|
ScorpionYurka
+1 Kvass Все, забей на ... Если тебе плюют на спину значит ты идешь впереди... :D |
Цитата:
1. А звідки дані про лист до IASCA? 2. ХТО його написав і яким чином він потрапив до Президента? в Обхід України? 3. Яка реакція, якщо є Президента? |
имхо тему пора прикрывать :)
недовольным организацией этапа, определением классов, судейством и .т.д. порекоммендовал бы разобраться в самих себе и в своих "идеальных" автомобилях :) |
Так, теперь уже и я считаю что тема себя исчерпала и пора ее прикрывать.
Уважаемые конфликтующие стороны, пожалуйста, разбирайтесь друг с другом в личке. Или очно, благо вы все из одного, и очень замечательного города... |
Цитата:
Игорь,если бы вы подошли ко мне до награждения с этим вопросом,то я уверен этой темы не было-бы на форуме.Я узнал об этом только через 2 дня. Я пообщался с вашим аппонентом,он понимает свою ошибку и во Львове будет выступать в своем классе. РЕБЯТА!!!! Пожалуйста,читайте правила,общайтесь с судьями и не будет никаких недоразумений. P.S. Пол Пападеус очень надеется, что мы не начнем 3-ю Мировую войну из-за IASCA и всем участникам и увлеченным car-audio людям передает ПРИВЕТ!!!! :) :respect: :) |
Текущее время: 08:48. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©