Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Focal Polyglass 165 VR - вартує своєї ціни?? (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=3227)

Valera 06.02.2010 10:02

Focal Polyglass 165 VR - вартує своєї ціни??

є можливість купити такий фронт!
необхідна консультація щодо цієї моделі, просять за них 1500 грн...
ЯК ВОНИ заграють в авто (рено 19) .. ГУ - пион 3050UB
цікавить оцінка експерта..

в цілому відповідь на питання - ЧИ ВАРТІ ВОНИ УВАГИ???
дякую за допомогу

Valera 06.02.2010 10:16

власне ссылка на фронт -

http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=5508.

Genchik 06.02.2010 14:54

если с динами всё гуд то это очень хороший дин за те деньги которые за него просят. Скажу так ДЛС R6.3 я бы незадумываясь выкинул и поставил фокал. Потому как имел много чего из ДЛС и слушал этот фокал. Они не мега супер кул но однозначно хороши.

sanjk 07.02.2010 09:41

не китайские ? :secret:

kylinar 07.02.2010 20:57

Цитата:

Сообщение от sanjk (Сообщение 46493)
не китайские ? :secret:

А как это определить? Хоть кто-то объяснил бы :)

Valera, у меня модель попроще:Focal Polyglass 165 V1.

Брал Б/У этим летом за 1100грн. Твитера были без установочных проставок, так что пришлось "токарить" на станке из пластика...

У меня ГУ Alpine CDE-9880R, усилителя пока нет. Твитера довольно резкие, но это может быть из-за магнитолы. Все никак не залезу к кроссоверам чтобы переставить ползунок на -3Дб.

Акустикой доволен, но еще при продаже говорили, что без усилителя ее тяжело раскачать. Пока в планах купить усилитель и попробовать построить поканалку, а затем буду твитера присматривать на замену.

Удачи в выборе. Я бы фокал взял ;) Но опять же, мне особо и сравнивать нету с чем.

Valera 08.02.2010 10:52

Все, по ідеї до вихідних отримаю фронт..після пробного інстала відпишу враження))
Це не китаї..
made in - Франція, по ходу модні))

kylinar 08.02.2010 19:21

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 46618)
Все, по ідеї до вихідних отримаю фронт..після пробного інстала відпишу враження))
Це не китаї..
made in - Франція, по ходу модні))

Желаю удачи!
Хотел бы я эти миды с "пульками" послушать.
Ждем впечатлений и фоток :)

Valera 10.02.2010 08:37

Фокали отримав) скажу Вам зовнішный вигляд внушає довіру)
Ввечері випробою і відпишу враження, і скину фото)

Valera 12.02.2010 07:58

Вложений: 5
отримав фронт, якість звучання супер) провірив поки що на муз. центрі соні =))), просто холодно і щось крутити в авто не хочеться...такі морози...фее(
короче хлопці, "ДЛСр6а" ховаеться далеко в підкладку, бо в мене вони були...і порівняно з ними , нігерів, електро фокали грають краще!!! і хото б що говорив..........!!!
Я довольний.!!
!

Valera 23.02.2010 10:10

а тепер власне питання:

чим фокали - розкачати (більш оптимальний варіант за розумні гроші)?
бюджет 300 баків.
розглядаються варіанти б/у.

MCuk 23.02.2010 10:57

AUDIO ART RS 400.2

Valera 23.02.2010 16:29

Від цього уся, вони відкриються, будуть грати на весь свій потенціал???

sanjk 25.02.2010 11:18

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 49160)
Від цього уся, вони відкриються, будуть грати на весь свій потенціал???

откроются они от установки, а не от уся :yes3:

Valera 10.03.2010 10:40

Буду купувати підсилювач під них, на цьому тижні отримаю, ось такий - http://www.avtozvuk.com.ua/info.php?id=2043

тепер питання силових, міжблочних, акустичніх проводів,
цікавить комплект (бажано бюджетного цінового діапазону).

порадьте будь ласка, в які сторону глянути. =)
дякую

Raws 10.03.2010 10:44

видно не читав http://zvuk.org.ua/forum2/showthread.php?t=3534

Valera 10.03.2010 11:07

я те читав, кльова інфа(дякую),
але мені потрібно (комплект) того чи іншого виробника...
Відкрити упаковку, дістати провода, прокласти по авто і підключити компоненти.
все більше не хочу нікуди влазити, бо хвороба починає суттєво прогресувати...
паяти,клепати, розбирати,зплітати і т.д. провода всіх призначень - немаю можливості і навиків, а мої місцеві майстри відповіли - "ТЕБЕ ЗА ЭТО ЗДЕСЬ НИКТО НЕ ВОЗЬМЕТСЯ."
але знову ж, потрібно зважити ціну/якість, що можуть впливати на роботу одного із компонентів.
власне порада, рекомендація, заохочування =) - щодо комплекту проводів

Raws 10.03.2010 11:19

та ну, шось ти не так думаєш, коли хвороба прогресує, то потім будеш кусати лікті за те що викинув гроші на вітер, а не прислухався до порад. Хіба в Хмельницьку проблема з ПВ-3, чи люди можуть протягнути від акум. до підсилювача тільки китайську красиву цяцю, а на пв-3 рука не піднімається, чи не має колеги який би за пиво припаяв конектор до трьох проводків, чи ти думаєш шо в наборі все підігнано по довжині для твоєї машини, все одно шось будуть відтинати.
Ти шукаєш бюджетно, а шо може бути якісніше і бюджетніше ПВ-3

Valera 10.03.2010 11:25

Я інсталити буду власноручно. подіуми (на міди і твітера), установка підсилювача, прокладання проводів. все буквально сам.
тому і звернув увагу на комплект....

пв-3... це що таке?

бюджет в районі 400 грн. більше не хочу платити за провода

Raws 10.03.2010 11:32

http://www.odeskabel.com/shn-rus/ind...d=30&Itemid=15

Valera 10.03.2010 11:38

дякую, але паяти я не буду.

якщо хтось може дати пораду щодо комплекту - прошу.)

Cobox 10.03.2010 11:44

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 51895)
дякую, але паяти я не буду.

якщо хтось може дати пораду щодо комплекту - прошу.)

а зря, лучше уж попаять, результат будет на несколько порядков лучше, чем бюжетный комплект

Raws 10.03.2010 11:49

є хороше польське прислів"я :" Воля Томку, в своїм домку", для тих хто не знає польської передам суть:" в себе в дома можеш робити, шо хочеш"

muztank 10.03.2010 12:09

Зачем было брать такую акустику и рассматривать усь подобного класса,если на провода...50 у.е.?Ну давайте будем народу на кайены ставить резину белоцерковскую.Он тогда будет ездить как положено?Как то безусловно будет,но многого уже себе позволить будет нельзя.Так и здесь:такой комплект существенно ограничит раскрытие потенциала имеющихся компонентов!!!Купи уж усилитель Втрек тогда.

Valera 10.03.2010 12:37

Поняв.
ВіДМОВИЛИ від бюджетних проводів комплектом...

давайте тоді складем не комплектом, а послідовно.
я відшукаю паяльний апарат, десь мае валятись вдома (але це на крайняк)

давайте так - провода - солові, там тільки клеми треба припаяти)) наскільки я розумію?;
провода міжблочні (бажано готові, щоб не клепати, бо ті пімпочки в кінцях нереальної конструкції)..?
ну і акустичні провода....?

я читав інфу роста про кабелі, але я до того морально не готовий, я не знаю як воно мае бути...
за бюджет випригуєм, скільки треба купонів ,скільки і знайду.. ну макс. 1500 грн. більше ніяк

Cobox 10.03.2010 17:52

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 51908)
давайте так - провода - солові, там тільки клеми треба припаяти)) наскільки я розумію?;

не-а... не так, в силовых вообще ничего паять не прийдется, там все под зажим идет.
Цитата:

провода міжблочні (бажано готові, щоб не клепати, бо ті пімпочки в кінцях нереальної конструкції)..?
ну і акустичні провода....?

а вот тут как раз прийдется попаять...
Цитата:

я читав інфу роста про кабелі, але я до того морально не готовий, я не знаю як воно мае бути...
за бюджет випригуєм, скільки треба купонів ,скільки і знайду.. ну макс. 1500 грн. більше ніяк

на данном этапе Одессакабель решает все проблемы, когда у тебя будет за плечами опыт многократных инсталов, у тебя будет стоять мультибитник, и прочие вкусности потенциал которых нужно будет расскрыть, тогда и вернешься к вопросу проводов, да и то скажу по секрету, что многие спрыгивали обратно на Одессакабель, так ак дорогие кабеля не оправдывали надежд... :secret:

Valera 11.03.2010 15:32

то можна сміло на початок купити:

- ПВ-3 - 15 кв. ( 3 метри на "+" і 3 метри на "-" - силового кабелю?
а на масу який брати) ??;
- ПВ-3 - 2,5 кв. - акустичного кабелю. 8 метрів...

які клеми потрібно для акустичних?
і до тої сторони, що підключається в підсилювач силовий кабель.??
тай буду шось паяти потихенько))

Raws 11.03.2010 15:47

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 52096)
то можна сміло на початок купити:

які клеми потрібно для акустичних?
і до тої сторони, що підключається в підсилювач силовий кабель.??
тай буду шось паяти потихенько))

ніякі

Valera 11.03.2010 15:55

Цитата:

Сообщение от Raws (Сообщение 52097)
ніякі

вичерпна відповідь......

Meridian 12.03.2010 07:42

К динамикам чаще всего пружинным или винтовым зажимом, а к усилку почти всегда провода крепятся винтовым зажимом, т.е. никаких клемм не требуется, подключается голый провод. Я так понимаю, что провод Одессакабель продается одножильный (в смылсе провод один, а не пара), а тебе на каждый мид и твитер нужно пару тянуть, имей в виду.

Valera 12.03.2010 12:04

Цитата:

Сообщение от Meridian (Сообщение 52200)
пружинным или винтовым зажимом

а можна фото, глянути на них?? дякую

Cobox 12.03.2010 13:10

Одессакабель продает любой провод, есть одножильные, есть и много жильные....

Valera 13.03.2010 20:52

Вложений: 1
Отримав пыдсилювач Audiosystem f4 - 260 хотів підключити на пряму і не зміг запустити..
тобто від акума " + " і "-" до "+" і "-" підсилювача - не запускають його....!!

Що не так роблю??? хз, купував підсилювач Б/У.. скидую фото!
хто що може сказати ???

Valera 13.03.2010 21:10

фото ще -

Valera 13.03.2010 21:28

останніх чотири на силу..... куди там "+", а куди "-" ?? допоможіть....бо все стерто.. по ходу якщо зліва на право, то перший йде "-", а потім "+"

DeRow 13.03.2010 22:22

отписал с ЛС на http://www.autozvuk.com.ua/forum/index.php
ПС ремоут имеется как я и говорил, без него даже китайці не додумаются сделать :)

Valera 14.03.2010 10:11

я розімую підключення так -!!!

ПРАВЕЛЬНО Я ЗРОЗУМІВ ??

Valera 14.03.2010 14:01

Правельно зрозумів, щойно підключив в машині, провірив кожний канал, скажу від нього ФОКАЛИ просто - БОМБА, як вони душевно грають, НІГЕРІВ люпцюють як має бути!)

тільки в мене знову спідкала проблема, провірив усь, потім відключив його, від"єднав всі провода,..
підключив акустику до магнітофона, а вона не працює)))))))) щось перелякався я)) підключив знову усь, все працює ЯК МАЄ БУТИ.....

потім відключив усь, під"єднав акустику до магнітофона, а воно не грає від магнітофона... де я натупив??? чи потрібно цей вихід поміняти... де сила і акустика в магнітофона(взаді)??? я хз.... Мафон як такий - працює, все клацає, світиться і т.д. але не грають колонки....((
МАГНІТОФОН - "піонер 3050 UB"
я хтів ще провірити як грае штатна акустика і момент з"єднання якимісь чином ті провода що йдуть від мафона(акустичними), прикаснулись з проводами від уся(акустичними)...

Valera 14.03.2010 18:32

чи це я спалив підсилювач магнітоли??

Valera 16.03.2010 16:16

Там до того всього провпав "+" в авто... але то фігня, замінив запобіжник "+" на місці, звуку так і немає...

Сьогодні завіз майфун в ремонт, через декілька днів напишу, що в ньому полетіло...

Valera 17.03.2010 14:19

Знайшов в Бабусі 12" невідомого виробника...... =))
завтра скину фото

Valera 24.03.2010 09:06

Вложений: 3
Власне полетів в мафоні МОСТФІТ)) 100 грн. ремонт обійшовся на фото та деталь є.

а ДІН я хз... поганий...але шось там бумцає..

після сесії буду прокладати провода... там наступні фото буду викладати по мірі виготовлення.

Valera 28.03.2010 17:55

Блін...шо мені так не щастить....

ПІДКЛЮЧАВ Я УСЬ)))))))) у короче біда...

от, підключив "мінус", потім перший "плюс", а інший випадково доторкнувся до влюса акустичного виходу і пішов дим....
ну капец....
під час цього ремоут не був підключений....
зараз коли підключаю то горить дві лампочки (червона і зелена), а коли підключаю лінейні виходи то зелена гасне.... ваше
... а раніше було так- горіла червона і зелена, через 3 сек. червона згасала і горіла зелена....
шо зе може бути....ну в плані що згоріло??))

SOVA 29.03.2010 12:35

А кто учил подключать при установленном предохранителе :(
Как минимум выгорела дорожка на плате. Отдавай спецам, пусть посмотрят. Сам больше не лазь, а то авто сгореть может :0.

Silver 29.03.2010 16:17

А скакой целью планируется использывать "тот" динамик? Это широкополосник, так что если хотел в роли саба его применить- не получится.

Valera 31.03.2010 13:41

йоли-пали__
знали б ви зараз мій стан.. здав усь в ремонт, чекаю результатів)) в 16:00 мають зателефонувати..

поки що віддав телемайтсру, бо немає більше кому, він мені мафон робив..

Valera 01.04.2010 08:21

Ремонт уся обійшовся 30 грн., замінювали квадратну штучку синього кольору. все в нормі вже)

Raws 01.04.2010 08:38

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 55266)
Ремонт уся обійшовся 30 грн., замінювали квадратну штучку синього кольору. все в нормі вже)

поїдь до когось, хто тобі все поставить, поки не спалив все до кінця

Valera 04.04.2010 19:06

Христос Воскрес!!
Короче живлення підключив, все модно бумцае...
вмикаю двигун, а таке іскаженіє звука шо ПРОСТО...капец, я Вам говорю, чути як працює двигун, як включаю світло і т.д.
є підозра в міжблоці - міжблок якись DLS, як же вони ізкожає ЗВУК....ППЦ...
вашее...

яка ваша думка -це МІЖБЛОК все портить???? я там випадково пробував міжблок від домашнього ДВД, то изкожениЕ було на поряд менше, але при вімкненому двигуну- те саме. ізкажає.....

ЩО СКАЖЕТЕ, що це може бути???

коли не вімкнений двигун)) так кльово грае.мм. просто БОМБА)

Voron81 04.04.2010 21:12

Массу с кузова убери и кинь на аккум, для проверки можно обычным проводом перекинуть с акума на усилитель и послушать негромко, или перекинь в другое место, и будет тебе счастье.

SNAKE 04.04.2010 21:50

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 55721)
Христос Воскрес!!
Короче живлення підключив, все модно бумцае...
вмикаю двигун, а таке іскаженіє звука шо ПРОСТО...капец, я Вам говорю, чути як працює двигун, як включаю світло і т.д.
є підозра в міжблоці - міжблок якись DLS, як же вони ізкожає ЗВУК....ППЦ...
вашее...

яка ваша думка -це МІЖБЛОК все портить???? я там випадково пробував міжблок від домашнього ДВД, то изкожениЕ було на поряд менше, але при вімкненому двигуну- те саме. ізкажає.....

ЩО СКАЖЕТЕ, що це може бути???

коли не вімкнений двигун)) так кльово грае.мм. просто БОМБА)

попроси кого то зающего посмотреть. Машина какая?

Voron81 05.04.2010 11:02

Для того чтобы проверить в межблоке днло или нет достаточно протянуть межблок вне кузова, т.е. по улице и послушать машину, если не гудит надо смотреть в каком месте межблок ловит наводку.

Valera 05.04.2010 18:19

Мінус пробував і з іншого місця, і з аккума... всеодно фонить....
Машина рено 19.
Пробував і ремоут відразу з аккума брати, всеодно фонить, купив новий міжблок, всеодно фонить, я зх....останній вихід їхати до знаючого)..

машина рено 19, 92 року, хетч, 1.8...

Не фонить тільки в режибі саб, тобто там на підсилювачі є еквалайзер, його на 40 герц підрізаєш і вмикаєш кномку ON, тоді не фонить..виключаєш ОN, відразу фонить....
капец...
я навіть не знаю, що це може бути...

в кого які будуть думки?

Куряка 05.04.2010 18:53

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 55797)
Мінус пробував і з іншого місця, і з аккума... всеодно фонить....
Машина рено 19.
Пробував і ремоут відразу з аккума брати, всеодно фонить, купив новий міжблок, всеодно фонить, я зх....останній вихід їхати до знаючого)..

машина рено 19, 92 року, хетч, 1.8...

Не фонить тільки в режибі саб, тобто там на підсилювачі є еквалайзер, його на 40 герц підрізаєш і вмикаєш кномку ON, тоді не фонить..виключаєш ОN, відразу фонить....
капец...
я навіть не знаю, що це може бути...

в кого які будуть думки?

В голове минус на линейных выходах отгорел. В Пионерах такое часто бывает, когда втыкаешь линейки при включенном питании. Неси свой Пионеер телемастеру. :D

Voron81 05.04.2010 23:16

+1 Не обратил внимание , что голова пионер )

Valera 06.04.2010 08:20

Не знаю коли завезу, зараз часу обмаль, треба готуватись до сесії, в мене купони не проходять. треба ботанити.. пізніше відпишусь....

так на перед. як тоді підключити?? щлб живлення не було підключене ?? просто в мафоні і підсилювача запобіжники повиймати і все???

Valera 08.04.2010 15:02

А що може бути за провід, оранжевого кольору, в штатній схемі???

в мене мафон живиться проводом жовтим (на ньому написано - memory) і червоним на якому написано - АСС коли підключаю по кольорах то мафон вмикається від замка, а коли тільки від жовтого то на пряму..шовтий провід ще живить годинник (бо пред горів і годинник зупинився), а там в шахті ще валяється оранжевий, так як я є "горе-ІНСТАЛЯТОР"=))) тому запитую вас.
бо боюсь вже щось підключати..

і ще таке, якщо мінус на лінійному виході згорів би, то воно б наводки ловило і не при заведеному моторі??

sanjk 08.04.2010 21:51

Оранжевый-провод подсветки, Illumination. Чтоб приглушать яркость подсветки при включении габаритов. Или включать диммер (в настройках глянешь) при выключеной магнитоле.

Valera 10.04.2010 09:02

давайте продовжем про проводку.... можна в колбу запхати два провода пв-3 (6 кв.) закрутити щом минути рестреб"ютор, бо на усю два блоки живлення...

чи брати від АКБ до колби 16 кв. (сварочний) від колби до рестреб"ютора 16 (кв.), від рестреб"ютора до підсилювачів пв-3 (6 кв) підсилювача.. рем. до червоного провода штатної проводки, від замка..

Valera 05.05.2010 08:25

Щойно відніс мафон в ремонт, все пояснив, майстер говорить, що гляне))
після обіда все розпишу))

То можна в колбу 2 ровода ПВ3 6 кв. ???? і відразу їх на два плюса??(ті що в уся) ??

MCuk 05.05.2010 09:59

ПРостите а что за усилитель такой в котором два плюса? )
П.С. я думаю можна да провода в одну колбу.....

Valera 05.05.2010 11:00

Підсилювач ось такий - http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=2043

там два плюса, ремоут і мінус.. там два блока живлення... на скільки я розумію)) тому і два плюса
ну щоб не калдувати, вирішив під"єднати в колбу два плюса.

Kapi 05.05.2010 11:31

Оффтоп:
Перечитав повністю тему.
Більш безвідповідально інсталу ніж цей я ще не бачив на цьому форумі.
Таке враження, що получиться бюджетний інстал за не бюджнетні гроші серед яких половину бюджету піде на ремонт комплектуючих, внаслідок неакурантих підключень живлення медотом тика.
Читаю і смуток навіює - як так можна обходитися з технікою.

Valera 13.05.2010 08:09

Цитата:

Сообщение от Kapitoshka (Сообщение 59548)
Оффтоп:
Перечитав повністю тему.
Більш безвідповідально інсталу ніж цей я ще не бачив на цьому форумі.
Таке враження, що получиться бюджетний інстал за не бюджнетні гроші серед яких половину бюджету піде на ремонт комплектуючих, внаслідок неакурантих підключень живлення медотом тика.
Читаю і смуток навіює - як так можна обходитися з технікою.

Легко говорити, не будучи на місці того, кому все написав!!!!!!!

короче там відгорів не мінус, а якись замок і мотрібно схему мгнітоли)))

Я думав, думав і надумав....

Зараз підсилювач стоїть, все норма, тільки підрізаний на 40 герц + гейн в мінус(в самий мінус) наводок немає... все добре грає...
Фронт від ГУ бумцае, бо реально не витягує того шо усь дає....

Так ось, підсилювач знаходиться під сидінням пасажира.... там під панеллю знаходиться Блок запобіжників, куча різних приколі і т.д.
Я так думаю,що це для уся не по-феншую___ і якщо перемістити його в багажний відсік, він перестане ловити наводки і можна буде підключити фронт....

Там така хрень, дві кнопки "ON", якщо вони НЕ ВКЛЮЧЕНІ то наводки чути ппц, лише у випадку зеведеного двигуна, чути навіть як двигун працює__
а якщо увімкненні у всі настройки в мінус, то наводок немає __ ну грае правда я хз. фронт просто рухаеться і звука немає.......

Valera 13.05.2010 08:20

І ще так....

може хтось знає до кого можна звернутись у

М.Хмельницькому із цим траблом???????

Valera 19.05.2010 17:10

А що ви можите сказати про фільтр живлення????

от дивіться, якщо ато не заведене, все грає кльово, тільки завів і наводки в колонках..

Кажуть можна підключити через фільтр живлення і все буде гуд...
Тобто підключити силу через фільтра живлення і потім до підсилювача...???

Cobox 19.05.2010 17:52

кабеля прокладывай и подключай правильно, тогда не будет наводок при работающем моторе :)

Valera 20.05.2010 07:45

Цитата:

Сообщение от Cobox (Сообщение 61339)
кабеля прокладывай и подключай правильно, тогда не будет наводок при работающем моторе :)

То я так і роблю....

ПВ3 (6 кв. два штуки на плюси), ремоут 0,25 кв, 6 кв. пв3 на мінус, все працює...

Силові провода зправої сторони, міжблок злівої сторони...

Доречі, пробували підключати підсилювач на другій машині... те ж саме, такі ж наводки....

Тому і вирішив запитати про "фільтр живлення"

SNAKE 20.05.2010 08:22

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 61402)
То я так і роблю....

ПВ3 (6 кв. два штуки на плюси), ремоут 0,25 кв, 6 кв. пв3 на мінус, все працює...

Силові провода зправої сторони, міжблок злівої сторони...

Доречі, пробували підключати підсилювач на другій машині... те ж саме, такі ж наводки....

Тому і вирішив запитати про "фільтр живлення"

устраняй причину, а не следствие :)

Valera 20.05.2010 12:42

заряджена порада)))

Valera 20.05.2010 13:09

То що можите сказати про ФІЛЬТР ЖИВЛЕННЯ?:?

Valera 20.05.2010 13:13

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 61470)

я кста, подіуми роблю на два мід-басА))))

Cobox 20.05.2010 20:34

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 61470)

Тебе уже ответили:
Цитата:

Сообщение от SNAKE (Сообщение 61404)
устраняй причину, а не следствие :)

Типа у человека понос, а он вместо того что бы выяснить от чегот у него понос, начинает спрашивать, что могут сказать на счет памперсов... примерно где-то так звучит твой вопрос :secret:

Valera 22.06.2010 15:07

Власне причина в мафоні.... а точніше піон 3050ЮБ, значить в мене такий мафон ))) ну ви історію знаєте))))
підключив до іншого 3050 ЮБ(товариша), те ж саме....думав,що усь з приколом...а не тут то було, підключив потім пион 7000 - все ЛЮКС!! грае навіть не клацає, наводок немає...))) буду міняти на 6950 ІВ, якщо встигну купити)))
ну буде заміна мафона...)))
ще викладу декілька фоток__))) я вже модний саб і здвоєний мід-бас)))) ніго-мобіль))

Valera 22.06.2010 15:09

і фільтр живлення, це така коробочка, через яку проходять "+"....ну наводки зменшувала, але не забирала..

Valera 25.06.2010 11:00

Вложений: 3
пару фото)) мого творіння))) так погнати, але лупцює краще ніж просто 2-х полоска, здвоєний мід-бас рулить)

Valera 25.06.2010 11:03

Вложений: 4
ще парку нігерських фоток))))

Valera 25.06.2010 11:05

Пион 6950 не вийшло купити, буде напевно Алпайн, але який ше не знаю, або 9886, або СДА 112. шось з двох, або хз...але зарагз ГУ нема))) і тільки рефлексами рука тягнеться щоб зробити голосніше

Valera 30.06.2010 11:19

вчора був придбаний алпайн 9886 ) скоро скину фото..і там декілька питань виникло..

Valera 09.07.2010 15:02

альп)вже лупцює в ренику))

Valera 09.07.2010 15:04

Все нігерський саб також стоїть, вечорами грае на ранчо нігерську музику, я в шоці з нього..важко в це повірити, але він бля-муха все ж таки грае))) і непогно

Valera 22.07.2010 09:29

Питання, які міди зможуть грати з фокалами щоб тримали 2 ом... і по характеристикам зішлися.....

Valera 30.07.2010 12:02

АУУ!!???? ЩО може з цими мідами в ЗДВОЄНОМУ МІД-БАСІ грати???

SNAKE 30.07.2010 13:00

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 70105)
АУУ!!???? ЩО може з цими мідами в ЗДВОЄНОМУ МІД-БАСІ грати???

точно такие же

Valera 30.07.2010 13:17

це я розумію...а коли нема таких...????

muztank 31.07.2010 16:54

Значит два других одинаковых...

Valera 02.08.2010 08:00

))))))))))))))))))))))))

та ні))) це ж ніерський КАР)))

я думаю поставити ПАга 620, або драгстер 672(ну ті самі модні...) або хз...ну щось таки я туди вліплю))

muztank 03.08.2010 13:26

Тогда не удивляйся "как они будут играть"...

Valera 03.08.2010 13:41

Мені нєгрів треба, щоб так по - нігерському, по - наркоманському ДАВИЛО в очі)))

Valera 03.08.2010 13:49

Ктсаті, музтанк, продайте драгстери 672.... ))) за 45 у.е.... тількі ті що (50 у.е.) а не (40 у.е., що проклеєні, якоюсь фігньою...)

Valera 11.08.2010 19:16

що день, то думаю про поканалку)))типу...кроссовери на панель....
і твістер з фокалами юзати в поканальці))

Valera 17.08.2010 14:54

ТЕМУ, пліззз - ОФФФ!!!!!!!

буду відписуватись весною =)

Valera 14.09.2010 09:18

http://*************/video17898903_148557949

uuu

Lambert 14.09.2010 10:13

"Чтобы просматривать эту страницу, нужно зайти на сайт"

Навіщо постити ссилки які не можна переглянути?

Valera 14.09.2010 11:08

Цитата:

Сообщение от Lambert (Сообщение 75594)
"Чтобы просматривать эту страницу, нужно зайти на сайт"

Навіщо постити ссилки які не можна переглянути?

Та там відео.... Вконтакті...89 міліонів людей є в КОНТАКТІ і 79% цього форума також є на цьому сайті...тобто вконтакті..
ВИ просто виключення =)

SOVA 14.09.2010 12:07

Мене там немає, я теж виключення :D:D:D

Alexx 14.09.2010 12:24

Цитата:

Сообщение от SOVA (Сообщение 75609)
Мене там немає, я теж виключення :D:D:D

+1 :D

Valera 14.09.2010 12:28

Отже, беручи до уваги вікову категорію 29 - 42 роки, у Вашому випадку виклучення)))

Valera 14.09.2010 13:17

Тут таке питання не в тему, як і вся тема не в тему))))))

ДЛЯ пацаномобіля з ефектом дрожащої вонючки, мобільного на панелі....

чим все можна організувати... два 15" в ФИ + 2-х кан. або моно блок...що в бюджетному варіанті можна...??????? хто що скаже

ТАК ЩОБ МЕГО БУДЖЕТНО + ефект той же.... на якість звуку можна ЛОЖИТИ)))) головне ЕФЕКТ!!)

Valera 15.09.2010 09:27

як щодо
PA MOFO 15" ( 70 літрив ФИ + PA 1920/2 або PA PS2 1600) ?
буде ефект лупцювання саба в ГОЛОВУ і не тільки))))))))??

Текущее время: 10:50. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©