![]() |
Заміна штатним динамікам в Skoda Octavia Tour?
Вітаю:aiwan-hi:
Потрібна заміна по кругу штатним динамікам в Skoda Octavia Tour. Все просто, без фанатизму) Штатні достати - поставити інші в штатні місця, без доопрацювань. Голова - 2-ох діновий Китай, від нього акустика і буде грати, уся і саба не буде. Основний напрямок музики - «темношкірі люди африканського походження»:yo-ho-ho: Розмір мідів на фронт - 165мм Міди на тил - 130мм Пищалки - 25мм Бюджет на все, до 2к грн. Бажаний результат - щоб коли дівчата коли проходили біля машини знімали свої ліфчики:D:D:D Ну всьо - АГОНЬ :D |
Re: Заміна штатним динамікам в Skoda Octavia Tour?
Цитата:
P.S. без усилителя негры не поют. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
С такой постановкой вопроса сделай так........
4 девки, по 500 грн не только лифчик снимут, но и все остальное на часок. Итого: 4 часа 100% гарантировано со снятыми лифчиками. При остальном раскладе - разве что дешевые синявки будут "торчать". |
Сообщение секретного агента.
|
Re: Сообщение секретного агента.
Да уж..... это как вместо 500грн попросить девку просто показать .... за 50:D
|
Alex.z, я вас умоляю... сейчас есть такие девки, что могут показать и за "спасибо", а потом еще от них хрен отобъешься... :D
|
Цитата:
Все буквы на месте?......ничего не перепутано........:D |
Швидко в незвукові теми перенесли:D
А потреба реальна, справа в тому, що зараз нижче 300Гц напевно і немає... Чогось нереального добитись не стремлюсь, тобто що б не поставити - вже буде краще ніж є. В кого є досвід прослушки, поможіть щось вибрати в заданому бюджеті з заданими параметрами. Потрібні динаміки з високою чутливістю, щоб могли грати від голови. |
На имеющиеся деньги лучше сделайте обезшумку. Эффект будет намного лучше, чем покупка дешёвых компонентов.
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Всюди відправляють робити шумку, да шо ж такоє:D
Тикнули б кудись, що варто розглянути) Питання на рахунок шумки і т.д., я не вирішую і на рішення вплинути не можу. Просто реально хочу почути пораду, щодо покупки. Потрібно помогти людині, щоб все не закінчилось зовсім печально, типу такого:lol: |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Хотя, если есть лишние деньги, то меняй, пока не поймешь на своем опыте, то о чем писали тебе выше. P.S. Собственно по этому и тема была перенесена во флудилку. |
На своєму я вже зрозумів... чого тільки вартувало провести живлення до магнітоли напряму від акума:yes3:
Потрібно не мені, але одній хорошій людині В мене досвід прослушки тільки PA GA-620 і зараз стоять Helix DB 62.1 Ще обзавівся DLS R6A, але їх поки небуло коли поставити і послухати. В PA GA-620 хороший низ, але нема середини:hang3:. Helix DB 62.1 з серединкою все гуд, по низах до ГА-620 не дотягує. Тому можна сказати потрібно зараз на фронт щось подібне на ГА-620, тільки в трохи більшому бюджеті, щоб була більш присутня середина і басу(суббасу) теж можна побільше. |
Цитата:
Цитата:
|
Я навчений і слідував 2 роки назад за цією темою;)
http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=3531 Да і при чому там я?) В темі ж все написано;) Треба було назвати тему: "куплю компонентний фронт 165мм за 150у.о. і тил 130мм за 100у.о. які будуть грати від голови")) і напрямок музики)) |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
штатные мидбасы в Октавии очень даже ничего и без усилителя смысла их менять на что либо другое нет никакого смысла!
Смысл в том, что штатные миды после проклейки двери виброй заиграют в сто раз интереснее и вполне возможно что Вас это вполне устроит! В свою очередь, при установке других (более мощных) мидов в неподготовленную дверь Вы ничего не получите кроме грохота и дребезжания! п.с. а ещё в дверь Октавии без переделки не так просто найти хороший мидбас с малой установочной глубиной... |
Санчес,+1
поставив мид р6а, от головы, скорее всего, заиграет хуже. т.к. потенциал внизу у них может и больше, но его раскрыть усилителем надо. вам нужны лёгенький мид, хорошее питание одля магнитолы и в ПЕРВУЮ очередь - завибрить двери! поверьте это даст результат ошеломляющий, нежели вы будете менять втупую динамики хоть за 30 хоть за 200уё. |
И мне тоже мид бас нужен,в такую же октавию.......голова 9887,двери по всем правилам подготовлены будут,а вот усилитель ставить в эту машину еще рановато....Посоветуй на что обратить внимание
|
Цитата:
|
...тема атличная!, особенно пожелания от системи....ета пяць!
|
"Меня девки полюбили не за белое лицо..." цитата из песни.
А по теме поставь Infinity REF1240SE или Infinity REF1220DE p.s. и купи бутылку "шмурдяка" все твои будут:beer: |
Цитата:
"Музику" можна не ставити. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Але якщо додати низьких частот, цього цілком би вистачило для власника автівки:yes3: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
п.с. Після бутилки шмурдяка вже не до них буде:lol: Цитата:
http://www.youtube.com/watch?v=rK21-AmeXU8 Я розумію, що цей бюджет - це +/- вартість підготовки дверей та вартість простої компонентної АС і результат мав би бути кращим, ніж заміна більш дорогими компонентами, без відповідної підготовки. Але "хазяїн - барін" і бачить перед собою(принаймні поки що) тільки один вихід змінити звучання - заміну динаміків. |
Цитата:
Та якщо по суті справи.У октавії тур достатьнъо зняти гучномовці та прорвати сіру речовину яка затуляе проход до дверей за дінаміком.А ще перевірити фазу . Всъого найкращого. |
Если хочешь заменить- замени на Helix B62C
|
Цитата:
|
От яка має бути тупорила тьолка щоб вестись на музику в машині???!!! Я би на таку навіть часу не тратив...
Дві штуки краще потратити на щось інше з таким підходом. |
Цитата:
|
Машина не моя.
Про ліфчики я пожартував звичайно(хоча було б непогано:D) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Про Вітальку не поняв:notknow: телевізор - нє, нє слишал)
Про шмурдяк тож особо всерйоз не сприймайте, мені головне компоненти підібрати. Реально треба щось поставити взамін:( До кінця тижня чекаєм на варіанти, з понеділка будем купувати. Не чіпати нічого, теж не підходить..:hang3: |
Ребята продайте человеку что нибуть.....
|
Цитата:
.... хотя нет, есть у меня одни дины, не помню как называются, но прикольные :) орут в сопрановой тональности. Дифы розовые, корзины перламутровые :ah: все дефки будут :siski: |
А що не влаштовує в штатних?
Типовий приклад коли думають що при заміні одного гімна на друге щось зміниться...хоча очевидно і зміниться в гіршу сторону. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Рєєєєбята! Шумка дверей буде, але пізніше:yo-ho-ho:
Але акустику потрібно купити зараз. |
Цитата:
|
Цитата:
...а шалаву на Окружной необходимо трахнуть сегодня... :D "букета" не боитесь?:tryam: з.ы. ржачная тема... |
я не гуру, але я думаю що в цьому бюджеті не такий великий вибір акустики з високою чуйкою і невеликими установочними розмірами.
з тих що знаю dls c6a в них і вч т20 не поганий варіант за ці гроші (нові в районі 150у.о.) і чомусь я думаю, що від голови низького басу в незашумлених дверях отримати неможливо. |
Цитата:
"Букета" не боїмся) п.с.:siski:розімнем, діни теж:D |
могу продать штатную от семейного.
по теме с правильноq установкой, шумкой, гу, за не дорого можно взять два комплекта morel maximo |
Перегляд теми перевалив за 1к, проте акустики ще не купили:)
Хто має що запропонувати - велкам:mail1: |
Тебе же посоветовали, или мало?
|
Текущее время: 01:41. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©