![]() |
Владимир
Только попробуй теперь (после Львова) не выложить фотке и описание инсталляции! |
Викладе, викладе. Тим більше, що зайняв Володя на фіналі перше місце в своєму класі (новачки до 5 каналів підсилення), з чим, користуючись нагодою, його і вітаю!
|
Йой, не вже Владику вдалосі.
Вельке йому вітання з побєдою, :respect: |
Володя ВІТАЮ ТЕБЕ З ПЕРШИМ МІСЦЕМ, ти заслужив, це факт!!! :respect:
|
Дякую всім! Фотки будуть трошки згодом, наприкінці тижня. Там купа народу фоткали-може хтось швидше викладе.
|
Молодец!
Экзамен по бантикам-рюшечкам на "соревнованиях" сдал, а со Звуком там как? Удалось? |
Якщо можна то я тоді викладу дві фото, передня панель(від якої я просто взахваті) і вид в багажнику:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
olddad Москва не сра3y строилась (с)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я не те щоби сумнівався, я навіть чув від Вови, що продовження буде....
|
:respect: респект хозяину =) ...
жду новых серий с нетерпением =) |
Торпедо - просто мего
я здається знаю що буду робити зимовими холодними вечорами на кухні... в мене є ще одна таврія для експериментів :D Цікаво буде теж дещо спробувати.. Тезко, респект. Неабияка терплячість та орієнтация на результат. Маю надію, будеш винагороджений за наполегливість :) |
Цитата:
|
:respect: :respect: :respect: :respect:
|
Хух , моё дыхание нормализовалось :applaus: , очень красиво сделано , я боялся что приборная панель будет выглядит глупо (я имею виду козырёк )
Тут за одну работу ,медаль надо давать . :respect: :respect: :respect: |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Вовік вітаю з перемогою, яж казав не дзюрь в штани! :respect: |
Цитата:
Я просто назвав два компоненти, які не дають його системі звучати на повну можливість зараз. А Саша - ті, які після заміни перших двох не будуть давати звучати на повну потім :D |
Текущее время: 21:00. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©