Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

Quattro 15.09.2009 17:20

Владимир как там поживает ваша торпеда????

Володимир 15.09.2009 20:35

Торпедо майстер обіцяв віддати в середу ввечері...Ви не уявляєте яке в мене пережиття, я на межі нервового зриву гавкаю на всіх. Поставити то я встигну, а от настроїти... Короче фіг його знає, щей подіуми під пищі мені запороли. Ех, ще б на тиждень емму перенести...

Директор Луны 15.09.2009 20:41

Цитата:

Сообщение от Владимир
Ех, ще б на тиждень емму перенести...

Оплачивай :) И всем Новичкам 5 каналов тоже :) Поживём-побалдеем во Львове ещё недельку а Финал Новичёк 5 проведём через тиждень :D

ДЯДЬКА ЛУИ 15.09.2009 20:46

Директор Луны жжёте :D

Директор Луны 15.09.2009 20:54

Цитата:

Сообщение от ДЯДЬКА ЛУИ
Директор Луны жжёте :D

ДЯДЬКА ЛУИ!
Эт нормально :D У нас все такие :D

Володимир 15.09.2009 21:17

Бажання приймати участь В Е Л И Ч Е З Н Е! А от можливість мінімальна. Кароч нєфік даремно тріпатись! Поживем-побачим. Хто в ніч на суботу мені візьметься настроїти систему?

Директор Луны 15.09.2009 21:28

Цитата:

Сообщение от Владимир
Хто в ніч на суботу мені візьметься настроїти систему?

Приезжай в Брюховичи - думаю там много кого будет кто даст дельные советы :)

Володимир 16.09.2009 12:52

Цитата:

Сообщение от Директор Луны
Приезжай в Брюховичи

Запрошення принято, подивлюсь вже по обстановці.

Kapi 16.09.2009 14:13

Пане, а який в вас другий підсилювач на саб стоїть? а то Ви шось змовчали на рахунок цього

Рост ® 16.09.2009 21:33

Цитата:

Сообщение от Владимир
я на межі нервового зриву гавкаю на всіх.

Не гавкай :) Я он теж тільки починаю клей нюхати :) За завтра треба добре нанюхатись, щоб за п'ятницю все налаштувати, бо ще мало того, що салон зібрати треба, так і кроси підкрутити, і саб притягнути до фронту. А крутилка тепер не під правим сидінням, а в багажнику, в одному корпусі з ЦАПом. Уявляю картину...
Бокс, пригашене світло, салон слабо освічений монітором комп'ютера.
Я на водійському місці, вслухаюсь в звуки музики.
Халін в багажнику.
І час від часу вигуки: "Майна!", "Віра!" :)

Директор Луны 16.09.2009 21:50

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Цитата:

Сообщение от Владимир
я на межі нервового зриву гавкаю на всіх.

Не гавкай :) Я он теж тільки починаю клей нюхати :) За завтра треба добре нанюхатись, щоб за п'ятницю все налаштувати, бо ще мало того, що салон зібрати треба, так і кроси підкрутити, і саб притягнути до фронту. А крутилка тепер не під правим сидінням, а в багажнику, в одному корпусі з ЦАПом. Уявляю картину...
Бокс, пригашене світло, салон слабо освічений монітором комп'ютера.
Я на водійському місці, вслухаюсь в звуки музики.
Халін в багажнику.
І час від часу вигуки: "Майна!", "Віра!" :)

А не найдётся случайно места в боксе и клея на понюхать в пятницу тоже вечером - тоже не мешало бы покрутить в багажнике :D В обмен на хреновуху :D

Володимир 17.09.2009 07:33

І я би підскочив на годинку 11 вечора. Акурат перед змаганнями клей понюхати і хрень попити.Обіцяю сидіти тихо .

Рост ® 17.09.2009 14:49

Цитата:

Сообщение от Директор Луны
А не найдётся случайно места в боксе и клея на понюхать в пятницу тоже вечером - тоже не мешало бы покрутить в багажнике :D В обмен на хреновуху :D

А який клей більше цікавить, поліуретановий чи поліхлорв... хло... о! уже діє! :)
Коротше, якщо на той момент з боксу вже виїде Михаїлова Мазда, то нема питань. Навіть беєзвоздмєздно, щоб більше хрєновухи на паті залишилось, а то ми так під клей ще всю видудлимо :)

Рост ® 17.09.2009 14:52

Цитата:

Сообщение от Владимир
І я би підскочив на годинку 11 вечора. Акурат перед змаганнями клей понюхати і хрень попити.Обіцяю сидіти тихо .

Ага, ага, а в дванадцятій ми глядь - а ні клею, ні хрєновухи, усе тихенько Володя винюхав та висьорбав :)

Директор Луны 17.09.2009 15:34

Вы нюхаете клей и пьёте хреновуху? Тогда мы идём к вам :D (с рекламы)

ДЯДЬКА ЛУИ 17.09.2009 20:59

как говориться-клеевуха!

b_andriy 17.09.2009 21:30

панель вже встановлена... http://autozl.at.ua/sml/ninja.gif

Quattro 19.09.2009 15:56

давайте фото торпеды !!!!!

Мульт 19.09.2009 19:10

Цитата:

Сообщение от Quattro
давайте фото торпеды !!!!!

+1

:god:

Kapi 19.09.2009 20:54

а дехто її вже побачив на чемпіонаті 8)

Текущее время: 00:35. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©