![]() |
Re: SQ в межах розумного.
Ок. Може навіть сьогодні розколупаю старі подіуми іі побавлюсь з направленням.
|
Вова, зима попереду довга, розколупуй потроху, перенаправляй пищики і так іздь, щоб розтягнути, так би мовити, експеримент у часі. Впевнений, що напрямки пищиків, котрі тебе задовольнять, будуть незвичайні. Проте, це моє ІМХО ;)
|
Цитата:
|
Без точной ностройки тягать динамики по салону толку мало!!!
Сначало надо настроить! |
Цитата:
|
Цитата:
погоджуюсь! |
Вовчик скоро уже скоро , по развитию темы ,будем строить треху !!!:friends:
|
Цитата:
|
Цитата:
Сначала азы и понимание куда ставить/направлять динамики без настройки, потом сырая настройка (понимание), потом финишное корректировочное тягание (понимание куда) динамиков по салону. Только потом точная настройка. |
Цитата:
А как же он поймёт куда их напровлять те динамики без настройки ? К томуже он хочет прсто подкоректировать тоесть избавится от переотрожения! Значит настройка задержек и срезов должна быть точной. |
Цитата:
|
Цитата:
Але,нажаль,вуха не зможуть запамятати де було найкраще,бо пройшов час певний. Тому потрібно 99% точність- а це мікрофон і т.д. ....:maybe2: |
Ну не освоїв я тої методи і мабуть і не буду... я немаю часу для цього і засобів.
Хіба може колись... |
Цитата:
|
Цитата:
Люди годами не могут, а тут за 2 часа .... |
Панове, ну ви ніби Володі не знаєте. Він поки усі граблі не перетрощить, не заспокоїться. Він уже прекрасно знає, що бувають місця, в яких встановлена акустика в принципі не зводиться. Ті трикутники - це майже все одно, що дома колонки в кутки кімнати поставити. І про них він уже казав, що там ні фаза, ні протифаза не ловиться чогось. Але впертість Володі не має меж :) Тому можете заходити сторінок через надцять, почитати, що ж вийшло в результаті ;)
|
Цитата:
|
Та от, Росте, буду тягати ті пищі... таки мабуть в стійках їм місце, але я тільки одного майстра знаю який може зробити футуристичні не цицькасті стійки... мабуть запишусь на чергу.
|
Цитата:
Скрытый текстржунимагу...
пешыисчё! ссори... |
Цитата:
http://magnitola.org/nastroika-siste...praktikum.html |
:D:D:D:D:D
|
garmas, а слушать потом тоже микрофоном будешь?
...или всё таки ушами?:) |
Цитата:
Настойка мікрофоном як "точка основна" правильного зведення динаміків у часі...Після мікрофону обовязково на слух зводиться горизонталь. Далі любима музика і аналіз загальної картинки |
я ничего не имею против микрофона и/или методики Ильи, ннно два часа...:shock:
Скрытый текстда что там делать два часа?
час, не больше!:) ссори за стёб... ухожу. |
15 минут , ушами...:D
|
Цитата:
|
флуд, на флуді...
Хто чує на ВЧ ФЧХ, зрозуміти доки дотягує мід (саб) з рівним ФЧХ? зробити правельний стик без провалу, горбу? Хто зможе на слух оприділити у певному салоні й інсталі маленькі косяки і через що відбуваються проблеми у АЧХ? а Трьох полоску на слух зввести? :D Тільки натренований роками слух,який може відрізнити погане від доброго! А таких у нас слухачів мало і цьому треба вчитись + Їм ще треба заплатити за роботу і час.... Всім дякую! Тепер розумію чому метода Іллі тут на форумі не прижилася Успіхів всім у настройці! |
Цитата:
Потому как методу до конца мало кто осилял. |
Цитата:
|
А что такое метода, набор умных фраз и пред указаний, прям как наше Украенское законодательство ( предписания )
В чём сила Брат - в практике ))) |
Цікавить такий момент, яке краще підключення фронту з точки зору звучання:
а) поканалка і кросовер рулиться з голови. б) поканалка через паскрос підключено біампінгом. в) два канали через паскрос. |
Цитата:
|
Цитата:
кстати я тоже как то хотел заморочиться... отстроить систему с головы, затем исходя их срезов и их крутизны сделать кадому динамику свой пасскросс, а в с ГУ рулить только гейнами и задержками |
_kolenval, хороша ідея за кроси... питання зробити правильні кроси - складно. заодно треба знати точно частоту розділу між динаміками. Тут тільки на заказ, мабуть,імхо
|
Нема конкретики.
|
Цитата:
|
Я маю на увазі що краще з трьох варіантів і чому?
|
Цитата:
Класичний біампінг, все-таки, з активною фільтрацією. Хороший активний фільтр буде кращий за пасивний, починаючи з того, що ніколи не будуть плавати параметри в залежності від зовнішніх чинників, тієї ж температури, і закінчуючи тим, що підсилюватись буде визначений діапазон, а не вся смуга усіма каналами і навантажений підсилювач буде самими динаміками. Також активний фільтр може працювати в якості попередніх каскадів, а цим ми мінімізуємо кількість компонентів на шляху сигналу. У випадку пасивних фільтрів попередні каскади залишаються, а крім них додаються пасивні елементи кросоверів. ІМХО, з підходом "в межах розумного", тобто при мінімумі затрачених часу і коштів, тобі варто залишити все як є. |
Цитата:
а вообще получается что суть такой "заморочки" - уйти от активной фильтрации, т.е. попробовать построить пассивный кроссовер, который портить звук будет меньше. Только отсюда вопрос - что, неужели действительно прям так улучшится качество звучания от пасскросса? :) может кто поделится опытом? |
Цитата:
|
Цитата:
Приведи доказательства (желательно с графиками) того, как уплывают параметры пассивных компонентов в зависимости, ну пусть от температуры. Я измерял, кстати, у меня есть прибор, например, который может сопротивление лома измерять, т.е. речь о тысячных долях ома. |
Цитата:
Запитання, що краще, пасивна чи активна фільтрація, має стільки ж сенсу, скільки запитання, що краще, бензиновий чи дизельний двигун. Все залежить від умов і цілей. Хороші реалізації можливі як в такому, так і в такому випадку. Це якщо відійти від фетишизму і орієнтації на попадання в конкретні класи в чемпіонаті. Правда, при потребі в крутих порядках чи низьких частотах розділу активні переважають. Добавлено через 20 минут Цитата:
|
Цитата:
|
А что то тема затихла?
|
Тема затихла, бо нічого не відбувається. Звучанням системи я задоволений на даному етапі. Після укріплення посадочного місця МБ і заміни саба звук можна вже вважати звуком, тобто це в корінь інше що було на фіналі в Вінниці.
З настанням тепла система буде доведена до свого завершення, а саме: перероблені подіуми для твітерів, замінено грилі на МБ, належно оформлена сабова ланка, марафет з проводкою. Була спроба перейти на пасивний поділ фронту і таким чином перейти на два канали підсилення фронту, але я таки схиляюсь до повного поканально підсилення. Хотів би ще спробувати виносний проц і плейер ФІІО для відтворення "хайрезів", але зараз це неможливо через брак фінансування свого автозвукового проекту.:) |
Цей проект закритий. Система буде розібрана. Авто на продаж.
До зустрічі в новому проекті. |
Друзів не продаю! Таки вирішив поки залишити машинку, надто вона мені до вподоби... Тому проект триває... Скоро будуть нові фотки.
|
Фух!:yo-ho-ho:
|
Вложений: 8
Отже викладаю обіцяні фото.
Твітери довернуті в чашках на потрібний напрямок, грилі на мідбасах замінено, в багажніку порядок. На фронті легендарні Даймонд Аудіо ХЕКС 600, саб не менш легендарний Джі Ель 10 ЕлБе 4. Система майже настроєна, залишилось виловити блох. Поканальне підключення. Порізка ВЧ 4кГц 12дБ, НЧ 1,5кГц 6дБ - 50Гц 18дБ, саб 40Гц 18дБ - 16Гц 18дБ. |
Вложений: 4
:)
|
А мочему такая порезка??Разве не надо стыковать 4КГц и 4 КГц твитеры и миды?И Т.Д.
|
http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1399148318
http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1399148318 Вова, это действительно то, что ты хотел всем показать? :oh: Если да, зачем? :notknow: |
Цитата:
будет горбище и, вероятнее всего, сёр у мидбаса 4кгц + |
Цитата:
|
Цитата:
не обижайся, но мог же ведь по аккуратнее:friends: и разумного в той проводке нет ничего :stop: |
При відкриванні багажніка перед очима - сток.
А неакуратна проводка, ну звиняйте, мене так влаштовує:) |
А сабу не тесно? Судя по фоткам с установкой беда!
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Саме так, як сказав Олег... :yes3:
|
Цитата:
|
Задня частина саба не закрите, в фальшпанелі отвір як діаметер саба. "Тунельний ефект" не спостерігається на ти х частотатх що відтворює саб.
|
Текущее время: 18:15. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©