![]() |
Re: Вопрос по оценке стоимости системы и компонентам ODR/Pioneer.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я був проти нарощування кількості класів, бо така практика - перетворення в емму, де 30 класів для 30-ти учасників - всі, хто приїхав, обов'язково поїдуть чемпіонами :) Це знецінює не тільки перемогу, але й призове місце. Добавили ще один клас в угоду чемпіонам емми, які приїхали, і з еммівського п'єдесталу опинились в кінці списка. І дуже образились. Тому адміністрація прийняла таке рішення, щоб якось розвести спортсменів, які їдуть виключно за кубком, по класах. Може й популістське рішення трохи, але з другого боку добре, що не додали два нових, як пропонувалося спочатку :) |
....
|
Стосовно вартості апаратури.
Любі друзі. Доводити, яка вартість апаратури - справа самого учасника. Він повинен представити посилання на компетентні джерела з потрібною інформацією. Де він відшукує ці джерела - не справа адміністрації СКЧ, а тільки його. Адміністрація лише перевіряє. Якщо ми наставили апаратуру, яка вже давно не випускається, рідкісну, чи взагалі ексклюзивну, це вже наша проблема. Я в точно такій самій ситуації. І якщо хоч якісь сліди про підсилювач. випуску середини дев'яностих знайти можна, то на "самопальний" ЦАП мені нема чого пред'явити, хіба що власне слово. Ну, хіба можна ще повний перелік комплектуючих, з офіційними цінами, ЦАП зібраний на сучасних деталях, крім самих цапів... Якщо не вдасться знайти чітке джерело з достовірною інформацією - що ж, дорога нам, касатики, в анлім. Ну і ладно, там, бачу, весела компанія збирається :) |
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
|
....
|
Цитата:
|
Господа пиндоболы! А не отошли ли вы от темы?
|
...
|
Цитата:
|
Цитата:
Теплое пиво не люблю. |
Щас Вадик напишет официальные цены на пиванер
|
Re: сезон 2011
Игорь ;) Макс меня попросил тебе ответить, у меня есть офф инфа от Иванова Виктора, цитирую дословно инфу, которой обладаю по твоим пунктам:
Carrozzeria ODR M1RS (pioneer m01rs)1800$ Carrozzeria ODR S1RS (pioneer s01rs)1800$ Carrozzeria ODR T1RS (pioneer t01rs)1800$ Carrozzeria ODR W1RS (pioneer w01rs)1800$ Carrozzeria/Pioneer A900 2900$ Carrozzeria/Pioneer A500 2400$ Pioneer ODR D7R 1680$ Pioneer ODR D7RII 1800$ |
Re: сезон 2011
поставил пищалку ....и в анлим :D
Добавлено через 1 минуту Европейці и японці приравниваются ценами! |
Может создадим отдельную тему где будем выяснять стоимость компонентов, чтобы сэкономить время на площадке?
Меня, допустим, интересует стоимость: 1. Clarion HX-D1 2. Audison HV Sedici THK 3. Мидбасы из комплекта Alpine SPX-F17T 4. Boston Pro 10.4LF |
Класвсно парни , но это не все
И о каких сериях акустики идет речь ? Добавлено через 1 минуту Эти циферки и так всем извесны. Они на Блюзмобиле висят. Нужно именно по всем позициям. И на акустику первой и второй серии ценнники разные. Вот интересно по каждой позиции из моего списка. Не зря его так развернуто написал. |
Игорь, там всётаки выходит что зря, потому как разница в цене на аккустику там не особо большая, +-100 баксов, и на системе оно не сильно скажется
|
есть тема сосед из ценами
|
Цитата:
1. Может конечно для тебя 100 баксов не деньги :D Но иногда эти 100 баксов = разница в классе. Поэтому лучше не шутить - а реально написать все цифры. 2 Carrozzeria ODR D2x Carrozzeria ODR A1X Carrozzeria ODR A2X ??? |
Текущее время: 15:02. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©