Просмотр полной версии : Проблема з мід басом (хелп)
Вчора пробували відключити мідбаси через усь, після підключення на високому звуці зявляються суттєві вібрації самого динаміка (ніби карта дверки вібрує , але на справді це динамік), колонки длс up36i усь квадракал 50ватт голова алпайн.:grust:
У динамика на сколько знаю задача вибрировать, благодаря етим вибрациям и получаем звук. Или имеется ввиду бой катушой динамика от перегруза??
1.Какой авто?
2.Дверь акустически подготовлена?
3.Подиумы какие? (И как закреплены? )
AlexMonacor
01.01.2011, 16:39
усь квадракал 50ватт это какая-то разновидность Фокала ??
:D
не ето кал в 4 степени:D:D:D
nik_on_off
02.01.2011, 12:30
на високому звуці зявляються суттєві вібрації самого динаміка
На высоких частотах или на высоком уровне громкости?:)
Rost
У динамика на сколько знаю задача вибрировать, благодаря етим вибрациям и получаем звук. ...и таки да!:)
Поконкретнее сформулируйте жалобу, плиз...
підсилювач quadral joy a400,
авто тойота матрікс
вібрації їдуть на високому звуці,(так ніби це дверна карта вібрує, але це сам динамік провірено ), динамік відігрує низькі частоти і паралельно чути вібрації,
двері обезшумлені,
Дякую
і це не перегруз, динаміки на подіумах, але тримаючи його в руках, ситуація не змінюється
Тобто навіть коли тримаєш динамік в руках, чути сторонні призвуки?
так навіть в руках є ті призвуки, грають добре але сама діафрагма досить дивно і голосно вібрує
nik_on_off
06.01.2011, 15:48
грають добре але сама діафрагма досить дивно і голосно вібрує
играют без подрезки снизу?
Невже я живу на Місяці? Запитайте в Директора Місця, він підтвердить, я там не буваю. А буваю у Львові. Чому би не видзвонити мене після Свят, та й під'їхати, коли буду на місці? Я за те, щоб сказати, в чому проблема з динаміками, гроші не візьму, якщо це вас стримує :)
Невже я живу на Місяці? Запитайте в Директора Місця, він підтвердить, я там не буваю. А буваю у Львові. Чому би не видзвонити мене після Свят, та й під'їхати, коли буду на місці? Я за те, щоб сказати, в чому проблема з динаміками, гроші не візьму, якщо це вас стримує :)
Ні з місяця Я, і тебе я там не бачив, :D
якщо можеш допомогти то куди підїхати і коли ?
Якщо хтось мав справу з підсилювачем quadral joy a400 то скажіть будь-ласка свою думку та враження про нього, Дякую
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot