PDA

Просмотр полной версии : Регулятор гучності вартістю 1600 євро


Рост ®
04.01.2009, 17:46
Як виявилось, ні на що більше заводський підсилювач Bose в Мазді CX-7 не придатний. Взагалі вся ця босешна система - це просто ****пність елементів, розроблених різними людьми, сяко-тако зліплених до купи, при чому кожен наступний розробник не покращував звук, а важко боровся з косяками попередніх :)

В мене зараз зовсім обмаль часу, тому напевно за мене тут повіддувається Михаїл, якщо будуть запитання. Скажу лише, що для завуку СХ-7 хороша машина, там нема явних проблем з резонансами салону, стояками (лише в дверях), а звукова картинка вибудовується чудова - і широко, і глибоко, і чіткість фокусування вражаюча, і каші нема в жодному жанрі. А перероблений ресівер звучить не просто лінійно, він уже починає чіпляти емоційно, а це притаманно лише головам вищого порядку.

Так що прошу до читання: http://cx-7.ru/forum/index.php?topic=3534.0
Спершу там опис Михаїла про твік штатної системи, ближче третьої сторінки я виклав трохи фоток моєї частини роботи з короткими поясненнями.

Alexx
04.01.2009, 18:02
Рост, КОГДА ВЫ КУПИТЕ САМЫЙ ПРОСТОЙ ЦИФРОФОТЕГ??????!!!!???? :D :wallbash:

Рост ®
04.01.2009, 18:40
Рост, КОГДА ВЫ КУПИТЕ САМЫЙ ПРОСТОЙ ЦИФРОФОТЕГ??????!!!!???? :D :wallbash:
"Вы аналоговые устройства в цифровом мире. Ваше время ушло" (с) 13 друзів Оушена :)
Не люблю наповнювати своє життя різним ширпотребом. Хоча можливо і доведеться здатись, якщо раніше не вирішу завершити з караудіо :) Бо любителі сабвуферів з пищалками наступають, слова "у мене в машині стоїть 13 динаміків, тому вона крутіша, ніж твоя, у тебе всього 9" набирають все більшого розповсюдження. Ті, що можуть собі дозволити хорошу систему не мають хто бажання, а хто відповідної культури (і таких більшість), а ті, що хотіли б, часто не спроможні фінансово.
Так що є над чим подумати - існують значно більш прибутковіші справи в запасі, які до того ж залишать купу часу нарешті на свою машину, яка катається уже два роки в напіврозібраному стані :)

SokolBmw
05.01.2009, 01:22
Мда !
С клиентами щас очень печально !!!
Походу это будет самый тяжелый год в нашей професии :help:

Рост ®
05.01.2009, 11:19
Так, раніше автомобілі купувались на роки, бо по-перше, самі автомобілі були надійнішими і довговічнішими, по-друге, коштували дорожче (пригадайте, в сімдесятих найдешевший запорожець коштував 3000 рублів при зарплаті інженера 110-130, доцента інституту 250, а жигулі були порядка 7000), та й психологія була іншою, були улюблені речі, з якими не хотілось розлучатися, бо за роки користування вони ставали своїми, рідними, прожитими. А тепер мізки людям промили, навколо більшість споживачів, машини купують хто на рік, хто на півроку. А якщо з того часу машина має простояти в студії місяць-другий, та й ще біля десятка тисяч доларів на інстал і апаратуру викласти - нащо то треба їм? Якість життя тепер вимірюється не якістю речей, а їх кількістю. Цінність має те, що блищить назовні, а не те, що в глибині. Розвивати власну культуру не хочеться, простіше сказати "я клієнт, я плачу лаве, тому роби так, як мені хочеться, а не як там твої якісь знання підказують, може ти і правий, але мені пофіг, бо в мене бабло".
Ну та вже є як є, поживемо побачимо, як воно буде.

Володимир
05.01.2009, 21:38
та й психологія була іншою, були улюблені речі, з якими не хотілось розлучатися, бо за роки користування вони ставали своїми, рідними, прожитими. А тепер мізки людям промили, навколо більшість споживачів, машини купують хто на рік, хто на півроку.
ОФФ Таки тут абсолютно згідний. Нажаль так воно є, і дуже шкода :( Я он коли міняв масло в моторі на Арал, то всі на СТО дивувалися, на кшталт: нашо тобі в ТАКУ машину таке дороге масло, ти що все життя на ній збираєшсь їздити...

Brat_MM
18.02.2009, 23:17
господа. Что за депрессия?! Не перевелся еще народ подорванный! Главное его направить. да и 'быков' все меньше и меньше! Ушли уже времена богатых гопников и отморозков! Культура! Образование! И т.п. А образованный народ, знает и понимает на что тратит! Просто нужно их направить! Чем и занимаемся в том числе. Соревнования там и т.п. Так что врядли кар аудио умрет в ближайшие лет 100. А машинку вашу, Рост, ох как хочется послушать. Зацепили вы меня со стоком. :-) и во Львов с удовольствием бы еще раз съездили, лишь бы был у вас этап.

Маша Синичкина
19.02.2009, 10:23
Предупреждаю - покараю всех за злостный офф-топ!

JOCKER
07.03.2009, 21:15
покараю всех :D :D
ух...какая!

Первое предупреждение!