Просмотр полной версии : BMW e36 touring individual
tyson_UA
02.08.2014, 13:10
Всім доброго дня, вирішив я розпочати свій журнал на даному форумі.
Автомобіль BMW 323i e36 1998 року, дуже гарно збережений і без колхозу, тому хочеться його залишити по максимуму в заводському виконанні.
https://g-a.d-cd.net/729d134s-480.jpg
https://h-a.d-cd.net/82b6434s-480.jpg
Головна мета установки - залишити штатний вигляд системи і при цьому отримати якісне звучання орієнтоване в більшості для вокалу , поп музики , легкого року і інструментальної музики. На жаль із-за вимоги в штатному розташуванні компонентів і з метою зберегти оригінальний вигляд автомобіля, прийдеться жертвувати якістю.
Вибір звуку розпочався з ГУ : було вибрано Becker Indianapolis Pro 7953, так як беккери з заводу ставилися в BMW і на мою думку ідеально вписуються в інтер'єр 90х років і мають по відгукам гарне звучання. Підсвітка була перепаяна з зеленого кольору на червоний.
https://c-a.d-cd.net/2aaaef4s-480.jpg
https://f-a.d-cd.net/eb2aef4s-480.jpg
На СЧ вибрали DLS Ultimate Pro 2.5 які будуть грати в власному об'ємі і розмістилися в штатних місцях карт дверей.
https://h-a.d-cd.net/b8408cs-480.jpg
https://b-a.d-cd.net/db8408cs-480.jpg
Штатний СЧ виглядав так
https://b-a.d-cd.net/a4c408cs-480.jpg
Новий СЧ виглядає так
https://f-a.d-cd.net/4cc408cs-480.jpg
Мідбас і ВЧ взяв Morel Tempo 5. Мідбас шукав виключно 13см, щоб вліз без переробок в штатне місце (панелі в ногах). Під нього буде зроблено корпус типу ЗЯ. Єдине чого не уникнути тепер - це замалий об"єм для такого динаміку.
ВЧ буде розміщений в трикутничках дзеркал заднього виду в корпусах з скловолокна.
http://avtozvuk.ua/images/products/Morel-TEMPO-5.jpg
Для фронтальної акустики прораховані і будуть виготовлені кроссовери, враховуючи розміщення якустики і жанри, які я слухаю.Виготовленням кроссоверів займається людина в Тернополі, яка мені і робить інсталяцію.
Так виглядав підбір компонентів для кроссоверів:
https://c-a.d-cd.net/304408cs-480.jpg
https://a-a.d-cd.net/944408cs-480.jpg
А так виглядають основні компоненти Monacor з яких буде виготовлено кроссовери:
https://h-a.d-cd.net/604248cs-480.jpg
https://f-a.d-cd.net/b8248cs-480.jpg
https://d-a.d-cd.net/8f8248cs-480.jpg
Акустичний кабель: 12 метрів супра скай 2,5 мм січення
http://hifizzi.com/product/supra-sky-2x25-mm/
https://e-a.d-cd.net/904408cs-480.jpg
Міжблочний кабель: DUAL AUDIO BLUE
http://hifizzi.com/product/dual-audio-blue/
Зараз в процесі підбір підсилювача для фронту, можливо щось порадите толкове ціною до 2000грн, можна б.у
Саб і підсилювач під нього буду підбирати пізніше, поки вибір впав на Хелікс п10 за рахунок малого об"єму , але це не остаточний вибір.
Завжди відкритий для критики і порад.
Дякую за увагу.
tyson_UA
07.08.2014, 20:41
Людина, яка ставить робить мені музику радить брати Helix A4 - 2шт.
1й на фронт, 2й на саб.
В кого які думки на рахунок цього, чи варто тратити такі гроші на підсилювачі? знайшов б.у
Директор Луны
07.08.2014, 21:07
Людина, яка ставить робить мені музику радить
Пожалейте себя и свои гроши.
К советам людини, яка ставить так купольные СЧ, ИМХО я бы не очень прислушивался.
Но то такое, моё ИМХО.
пс. Как сводить собираетесь всё до кучи?
Миды в киках, СЧ в обшивках дверей друг на друга смотрят, ВЧ в уголках .....
tyson_UA
07.08.2014, 21:21
Пожалейте себя и свои гроши.
К советам людини, яка ставить так купольные СЧ, ИМХО я бы не очень прислушивался.
Но то такое, моё ИМХО.
пс. Как сводить собираетесь всё до кучи?
Миды в киках, СЧ в обшивках дверей друг на друга смотрят, ВЧ в уголках .....
Спасибо за оправданную критику. Купольные СЧ в картах и миды в киках потому что главное условие инсталяции - стоковый вид автомобиля. Потому категорически был против резать карты дверей торпеду или делать "сиськи" на стойках. Сводит человек которые делает кросы.
Директор Луны
07.08.2014, 21:27
tyson_UA,
Удачи. И поменьше разочарований в итоге от услышанного.
...главное условие инсталяции - стоковый вид автомобиля. Потому категорически был против резать карты дверей торпеду или делать "сиськи" на стойках.
Думаю, после этого можно тему закрыть. Из этой затеи ничего не выйдет.
tyson_UA
07.08.2014, 21:36
Думаю, после этого можно тему закрыть. Из этой затеи ничего не выйдет.
Спасибо, прислушаюсь. Подскажите в чем самая главная проблема? насколько я понимаю направленость и размещение, другими словами сцена? или что-то другое?
Помогите новичку
Директор Луны
07.08.2014, 21:46
другими словами сцена?
Сцена - то такое. Хотя тоже важна в первую очередь. Тоналка ...
Купольник играет только "в лоб". Ну - в крайнем случае на "отражёнку" от лобового стекла, и то .... если правильно смогут "приготовить".
У Вас СЧ смотрят не пойми с какой подмышки и не пойми куда.
Миды в кикпанелях (особенно в БМВ) - нормальный проверенный не раз вариант.
ВЧ. Ну пока вообще непонятно куда Вы их ставить собрались ....
В общем, таки-да, стоково .......
Но ..... боюсь, что не свести Вам то всё до кучи, особенно кроссами.
Если сведёте - значит Ваш "сводун" просто Гений :yes3:
пс. Только сейчас увидел ГУ.
Бэккеры стали процессорными? Если не ошибаюсь - не стали.
Ну тогда тем более - удачи. И если Ваша "трёшка" заиграет на пасскроссах, да и ещё при ТАКОМ расположении компонентов - то перед Вашим "сводящимвсёдокучи" сниму шляпу :)
Володимир
07.08.2014, 22:19
Борис Вікторович, тобто Дірєктор Лунний тонко намікає що треба купувати підсилювач з процесором на борту, або проц окремо і робити поканалку...
Купольник добре би було продати/подарити/викинути в смітник і поставити дифузорну серединку...
Директор Луны
07.08.2014, 22:24
Борис Вікторович, тобто Дірєктор Лунний тонко намікає що треба купувати підсилювач з процесором на борту, або проц окремо і робити поканалку...
Купольник добре би було продати/подарити/викинути в смітник і поставити дифузорну серединку...
Вова!
Борис Викторович вообще не намекает ни на какие продажи и тем более бренды:)
Борис Викторович просто ответил.
А судя по фото - там уже Алексей Монякорыч понамекал :)
tyson_UA, делай лучше двух-компонентку
порежь все новоиспеченными фильтрами и подключи поканально от своего беккера.
Что бы при помощи баланса и фейдера хоть как то дать этому "ладу"
а вобще кондер на ВЧ, мид в широкую, вот и все фильтры. А балансом и фейдером "до кучи...."
как то раз делал что то подобное в рав 4(клиент тоже захотел). Отстой полнейший. там и проц был и усилители и компоненты недешевые....
tyson_UA
19.08.2014, 20:45
Продолжение следует. Купил усилители.
Фронт - Poweramper 320.4
Саб - Poweramper 600.2
C 1го сентября еду собирать все в Тернополь.
Если кто есть из Тернополя, рад был бы встретится.
А почему именно в Тернополь ?
ПС. Я из Тернополя, толковых установщиков тут нет.
Nos music
20.08.2014, 01:16
Продолжение следует. Купил усилители.
Фронт - Poweramper 320.4
Саб - Poweramper 600.2
C 1го сентября еду собирать все в Тернополь.
Если кто есть из Тернополя, рад был бы встретится.
ДЛС + Морель + Павер Ампер = гипопотам
Дорогой владелец чудесной машины, не мучайте машину таким инсталом, да еще и такой музыкой, лучше оставьте свои штатные нокиа, добавте два усилителя и небольшой саб, будет в десять раз дешевле и в три раза лучше играть.
tyson_UA
20.08.2014, 09:09
А почему именно в Тернополь ?
ПС. Я из Тернополя, толковых установщиков тут нет.
Скинь номер телефону в ПП.
Добавлено через 5 минут
ДЛС + Морель + Павер Ампер = гипопотам
Дорогой владелец чудесной машины, не мучайте машину таким инсталом, да еще и такой музыкой, лучше оставьте свои штатные нокиа, добавте два усилителя и небольшой саб, будет в десять раз дешевле и в три раза лучше играть.
Я инженер, но от музыки далёк. Кто-то может мне конкретно объяснить основываясь на факты и примеры, почему такой инстал не будет достойно играть? Диапазон воспроизводимых частот не тот? Или другие причины? Я уважаю Ваши советы, и для меня они дороги, но я не вижу конкретики и фактов.
Какие компоненты необходимо заменить чтобы "это" заиграло?
Спасибо.
Володимир
20.08.2014, 09:37
Ну для початку добре би було не паритись з трьохсмуговою системою, а задатись ціллю заставити заграти акустику в кік-панелях. Морель темпо треба терміново комусь продати/подарувати/короче туди воно не піде... від цієї акустики в ЗЯ толку не буде ніякого. Як варіант зняти передні крила і вивести ящики зовні, тобто з металу зварити нові ящики якомога більшого об"єму. Коли ящик матиме ну хоча би 7 літрів, тоді доцільно "бавитись" дальше. В іншому випадку не варто капарти добру машину... залишіть штатку.
Цікавить наступне:
1 Що спонукало купити морель темпо?
2 Який об"єм ЗЯ получається в ногах?
3 Навіщо купльна СЧ?
4 Що не влаштовувало в штатці?
Добавлено через 7 минут
почему такой инстал не будет достойно играть? Диапазон воспроизводимых частот не тот? Или другие причины? Я уважаю Ваши советы, и для меня они дороги, но я не вижу конкретики и фактов.
Діапазон частот з Вашими компонетами точно буде не той, тобто певного діапазону взагалі не буде, ще якийсь діапазон буде але значно послаблений і навпаки щось буде переважати... Тут якби навіть важко пояснити, бо ще є такі поняття як напрвленість акустики, фазові зміщення, перевідбиття, інтерференція і тд...
Можу ще підказати як варіант купити на розборці комлект дверних карт, щоб рідні не закапарати, і пробувати АКУРАТНО без колгоспу поставити замість СЧ в двері Ваші морель темпо...
tyson_UA
20.08.2014, 12:47
Які мідбаси можете порадити для об'єму 2.5л?
Nos music
20.08.2014, 13:03
Пионер RS серия, нужно 3.5литра, минимум.
в 2.5 литра может какие то 13-е смогут заиграть, в кик панелях на такой машине как у Вас я набирал 5.5 литра! Может стоит чучуть поработать над установкой, а не просто пихать динамики в дырки?
Вы спрашивали почему все так плохо, та по просту, возьмите свой среднечастотник включите-послушайте в том месте на карте, а потом включенным перенесите хотя бы в уголок двери на против зеркал. И Вы сами все поймете.
Володимир
20.08.2014, 13:08
Які мідбаси можете порадити для об'єму 2.5л?
Ніякі і ніколи...
fnq-2405 от рокфорда. Вроде играют
Дядя знает :)
Доброго дня всім Критикам:ah:
Чого всі так плюють на таку систему...Поясню коротко надіюся..
Значить за основу було взято СЧ динамік для того щоб він став в панель замість стокового ВЧ (говорилося що ніяких ні подіумів і т.д. щоб не вмішуватися в дизайн bmw)..
Отож.
ВЧ динамік буде стояти у кутиках як в е46 ,замовили ми від е46 і будем становлювати в наші місця де планували...Сам динамік Морель,грає свій діапазон в 2 полосках дуже добре,не говорячи за 3 полоску,а ще як зробити фільтр кращої якості чим у завода морель,звук піднімається куда вище.
СЧ динамік купольний вибрали із за того як вище писав щоб став у панель без нарушення по дизайну,крім того купольний нічим не гірше грає чим звичайний динамік.Звичайному динаміку потрібен обєм,так як купольний має свій обєм,і має свою резонансну "точно частоту".Як що поставити звичайни динамік "не купольний" в різні обєми,будуть грати вони порізному,на своїй частоті + - db.що в свому випадку буде важко найти "правельний обєм" і щоб ненапрягало вухо.
Мід морель взявся по перше по хороші ціні,по друге він тембрально звучить куда краще чим всякий пластік..Від динаміка потрібно щоб грав від 80 гц при -0 db
Все це включалося в навісному станні і звучало практично при любій мочності як при мінімальному звуці грають,як при максимальному нічого ніде по частотному діапазону практично не випирає,все із за того що фільтр робився з нуля під конкретні динаміки,і на хороших компонентах.3 полоски я багато чув які не грають,і за того що фільтр,і кабеля недотягують до самого рівня самих динаміків.Крім того ця 3 полоска буде грати краще чим 2 полоска по першому,частота кросовера вибрана таким чиному щоб вокал "голос,інструментал" був на рівні слухача..Зверність увагу на 3 полоски дешеві, дорогі там практично у всіх зріз 400>4000 в нашому випадку робилося зовсім інші частотні зрізи.Так що непотрібно 2 полоску рівняти і говорити тимбільше шо вона буде краще звучати ИМХО..
На даннму етапі коли приїде людина планується зібрати 3 полоску (без саба поки що)...хотя поставити саб swr10D4 є можливість і послухати як це все грає..всіх бажаючих які з Тернополя.
p.s. СЧ грає в (мінімальному рупорі) тобто він не грає суто в ноги він при виході самого купола вже розсіює сигнал по салону!.
А який зріз вибраний у вашому фільтрі на сч?
Nos music
20.08.2014, 15:33
Значить за основу було взято СЧ динамік для того щоб він став в панель замість стокового ВЧ (говорилося що ніяких ні подіумів і т.д. щоб не вмішуватися в дизайн bmw)..
Отож.
ВЧ динамік буде стояти у кутиках як в е46 ,замовили ми від е46 і будем становлювати в наші місця де планували...Сам динамік Морель,грає свій діапазон в 2 полосках дуже добре,не говорячи за 3 полоску,а ще як зробити фільтр кращої якості чим у завода морель,звук піднімається куда вище.
СЧ динамік купольний вибрали із за того як вище писав щоб став у панель без нарушення по дизайну,крім того купольний нічим не гірше грає чим звичайний динамік.Звичайному динаміку потрібен обєм,так як купольний має свій обєм,і має свою резонансну "точно частоту".Як що поставити звичайни динамік "не купольний" в різні обєми,будуть грати вони порізному,на своїй частоті + - db.що в свому випадку буде важко найти "правельний обєм" і щоб ненапрягало вухо.
Мід морель взявся по перше по хороші ціні,по друге він тембрально звучить куда краще чим всякий пластік..Від динаміка потрібно щоб грав від 80 гц при -0 db
Все це включалося в навісному станні і звучало практично при любій мочності як при мінімальному звуці грають,як при максимальному нічого ніде по частотному діапазону практично не випирає,все із за того що фільтр робився з нуля під конкретні динаміки,і на хороших компонентах.3 полоски я багато чув які не грають,і за того що фільтр,і кабеля недотягують до самого рівня самих динаміків.Крім того ця 3 полоска буде грати краще чим 2 полоска по першому,частота кросовера вибрана таким чиному щоб вокал "голос,інструментал" був на рівні слухача..Зверність увагу на 3 полоски дешеві, дорогі там практично у всіх зріз 400>4000 в нашому випадку робилося зовсім інші частотні зрізи.Так що непотрібно 2 полоску рівняти і говорити тимбільше шо вона буде краще звучати ИМХО..
На даннму етапі коли приїде людина планується зібрати 3 полоску (без саба поки що)...хотя поставити саб swr10D4 є можливість і послухати як це все грає..всіх бажаючих які з Тернополя.
p.s. СЧ грає в (мінімальному рупорі) тобто він не грає суто в ноги він при виході самого купола вже розсіює сигнал по салону!.
Срезы, играет, нормальное АЧХ , и бла бла бла.
ситуация в простом.
Вы хоть раз были на концерте? или в филармонии?
Откуда звук идет? От соседа который сидит сбоку?(касаемо СЧ )
Вот вам и все.
Чого всі так плюють на таку систему
тут ніколи не будуть хвалити. лише плювати - якщо робиш ДЛЯ СЕБЕ, роби сам і як подобається.. навіщо тоді викладаєш?
п.с. постав нормальний саб - пильни ящег, щалиш .що є.. і все...... НІКОЛИ НЕ зробиш все з першого разу.. МОЖЕ через рік, може через два..
Nos music
20.08.2014, 17:08
тут ніколи не будуть хвалити. лише плювати - якщо робиш ДЛЯ СЕБЕ, роби сам і як подобається.. навіщо тоді викладаєш?
п.с. постав нормальний саб - пильни ящег, щалиш .що є.. і все...... НІКОЛИ НЕ зробиш все з першого разу.. МОЖЕ через рік, може через два..
Товарищ артиллерист. Ящик, сабик, АКБ про дублировать, что то здесь СПЛ попахивает.
Тут жеж СКУ, срединки купольные в карты двери ставят, вуфера в кик панели по 2.5 литра.
Уважаемый Т.С.
Построение любой системы имеет право на существование. Просто при таком построении или другими словами размещении компонентов у Вас будет система играть, но на будет звучать.
Володимир
20.08.2014, 17:40
Я звичайно, перепрошую. але наскільки я розуміюсь в автозвуці, то в цій темі мені нема що робити. Хотів допомогти - але успіхів і удачі.
Маякнете мені коли темпо 13 см заграє в 2,5 літра 80Гц при 0 дБ - я поставлю добрий коньяк...
Срезы, играет, нормальное АЧХ , и бла бла бла.
ситуация в простом.
Вы хоть раз были на концерте? или в филармонии?
Откуда звук идет? От соседа который сидит сбоку?(касаемо СЧ )
Вот вам и все.
При чом тут це,як що раз,акустика не того рівня,і не тої концепції построєння,то чого зразу з філармонією порівнювати!...Срезы, играет, нормальное АЧХ , и бла бла бла. раз такий підхід вам тіки у філармонії слухати музику.(не в образу)...Самого вдома стоять колонки по пару тисяч уйо,динаміки не пряму в "морду" грають а у верх,що створює комфортне та приємне звучання,а коли закрити очі і виключити світло,то ти як сидиш в перших рядах...Тимбільше багато чого переслухав вже.
Тут можна багато чого говорити,давайте і на цему зупинемся,нехочу ні себе ні Вас ображати,так як в кожного думака своя,і слухає музику по різному і різну,і не кожна акустика буде звучати і відтворювати ВСЕ
Добавлено через 42 секунды
Я звичайно, перепрошую. але наскільки я розуміюсь в автозвуці, то в цій темі мені нема що робити. Хотів допомогти - але успіхів і удачі.
Маякнете мені коли темпо 13 см заграє в 2,5 літра 80Гц при 0 дБ - я поставлю добрий коньяк...
А хто скаказав 2,5 літра,зараз іншиї підхід що до обєму.;)
Добавлено через 3 минуты
Не перший рік строю.Залог хорошого звуку полягає в компонентах з чого начинається сам кросовер,неодноразово проводив тести,і не лише кросоверів а і сабів і т.д.:)
...Залог хорошого звуку полягає в компонентах з чого начинається сам кросовер,неодноразово проводив тести,і не лише кросоверів а і сабів і т.д.:)
Залог хорошего звука как раз полягає в отсутствии кроссовера.:D
А чем же тогда частоты порезать? :D
Скинь номер телефону в ПП
Дзвонив на номер в профайли, трубу нихто не бере.
Добавлено через 7 минут
Отож.
Я би послухав, я з Тернополя.
Дзвонив на номер в профайли, трубу нихто не бере.
Добавлено через 7 минут
Я би послухав, я з Тернополя.
Як що встигнемо закінчити,буду радий почути думку,якаб небула вона;).
Даталі в ПП мені або автору теми.
Добавлено через 1 минуту
:D
Широкополосні Да,і без фільтру пускати можна)
А чем же тогда частоты порезать? :D
Есть такая штучка называется звуковой процессор:yes3:
Добавлено через 3 минуты
Широкополосні Да,і без фільтру пускати можна)
При чем тут ширики,совет уже прозвучал делайте двушку,мид в широкую,пищ снизу отрезать.
Разрешите повторить вопрос, а какая частота среза выбрана в вашем кроссовере для сч?
Есть такая штучка называется звуковой процессор:yes3:
Ну так в нем тоже частоты режет кроссовер, активный :)
Разрешите повторить вопрос, а какая частота среза выбрана в вашем кроссовере для сч?
Вибачаюся,непобачив вище повідомлення
Частота зрізу 450> 2500 Hz 12db
Nos music
21.08.2014, 09:28
Iowa, Для тех кто в броне поезде.
Не устанавливайте вообще СЧ, а постав те двух полоску, хоть не будете травмировать слух владельцу авто.
Товарищ, домашку сравнивать с автомобильной акустикой, тоже самое что Камаз и ОКА.
Если Вы товарищ "инсталятор" уверены что СЧ установлены в карте нормално, тогда вам нужно послушать хоть одну более имение нормальную аудио систему.
Ах да, разрешите разрушить миф а кроссоверах (КРОССОВЕРА НЕ ПРАВЯТ МИРОМ!)
Мне тоже надоело танкистам доказывать.
Т.С. Если Ваш (инсталятор) так уверен что он всё правильно делает - пожалейте хотя бы свои деньги, и свои уши.
Удачи.
Володимир
21.08.2014, 09:42
пожалейте хотя бы свои деньги, и свои уши
:+1:
Finally Woken
21.08.2014, 10:49
хорошая система, сч на обьем двери а миды в зя это намного лучше всех той ерунды что строят 90% инсталяторов. не обращай внимания, тут всего человека два способны , что то более менее свести.
но я бы на вашем месте набрал БУ железа. тут счас за копейки продают самые лучшие СЧ, и не кто не хочет их брать. ну и ГУ с кросом и тайм кором что бы максимум выжать из системы
Добавлено через 3 минуты
Залог хорошего звука как раз полягає в отсутствии кроссовера.
залог в отсутствии чего либо, что имеет шилдик: алпайн, монакор, мдлаб. фокал.
Добавлено через 5 минут
Есть такая штучка называется звуковой процессор
кросовер который можно настраивать... чем он может быть лучше в ручную собранного пас?
Добавлено через 10 минут
Отож.
не надо не чего обьяснять, тут принято все в лоб, что бы играло, а те кто понимает твою идею он скромно отмолчался, иначе счас минусов напихают, и посты постирают за то, что кто то имеет свое мнение. тут вообще политика кремля, главный красный. все кто с ним не согласен идет в блок.
А схема тут накатанная, одно и тоже железо менят по 10 хозяив в год, в середине его палят, ремонтируют, говорят что твик, советуют в основном то что продают на форуме официалы.
tyson_UA
21.08.2014, 11:04
компоненты покупались б.у (магнитола, усилки, акустика)
Ну так в нем тоже частоты режет кроссовер, активный :)
В проце не только кроссовер,а еще коррекция временная и эквалайзер,а это уже очень неплохой инструмент.
Добавлено через 4 минуты
кросовер который можно настраивать... чем он может быть лучше в ручную собранного пас?
В авто всем.
Добавлено через 8 минут
залог в отсутствии чего либо, что имеет шилдик: алпайн, монакор, мдлаб. фокал.
Играют не шильдики а система.
Вибачаюся,непобачив вище повідомлення
Частота зрізу 450> 2500 Hz 12db
А не низковато для купольного сч? Ведь это ниже его резонансной частоты...
Не переживай Паша,ты знаешь они заиграют только от 800:D
Динамік при такому зрізі добре себе почуває,крім того,замір динаміка робився новим,зараз зовсім інші характеристики динаміка...Як що точніше то 475 гц зріз кросовера...Коли включався при навісному станні,включав досить голосно музику,добре себе почуває в тому діапазоні,натяку на перегруз з усіма 3 полосами не відчувалося.:)
Динамік при такому зрізі добре себе почуває,крім того,замір динаміка робився новим,зараз зовсім інші характеристики динаміка...Як що точніше то 475 гц гц зріз кросовера...Коли включався при навісному станні,включав досить голосно музику,добре себе почуває в тому діапазоні,натяку на перегруз з усіма 3 полосами не відчувалося.:)
Прикольно...
Прикольно...
Не то слово:D
Добавлено через 3 минуты
Динамік при такому зрізі добре себе почуває,крім того,замір динаміка робився новим,зараз зовсім інші характеристики динаміка...Як що точніше то 475 гц гц зріз кросовера...Коли включався при навісному станні,включав досить голосно музику,добре себе почуває в тому діапазоні,натяку на перегруз з усіма 3 полосами не відчувалося.:)
Думаю не динамик должен себя чувствовать хорошо,а пассажиры которые это дело будут слушать,заметь разницу.
Не то слово:D
Добавлено через 3 минуты
Думаю не динамик должен себя чувствовать хорошо,а пассажиры которые это дело будут слушать,заметь разницу.
Так це діло грало при закритих/відкритих дверях,сидячи у машинні.При великій потужності,ненапрягало ні мене ні водія,Динаміки не дивляться прямо у вухо!.І при том хороша локалізація сцени була.
Давайти критику нарахунок того закриємо,а то в кожного своя думка.Я лише сохранив сток машини.Як би було добро якість головне, машина на другому місці,інстал був би зовсім інший!...Крім того,при ціновій політиці що потратилося,і в загальному ціна самої системи,яб сказав за такі гроші подарок.
Не вірю, що той купольник, порізаний на 475 гц, може грати без спотворень на нормальному рівні гучності (не надто високому)... Або ви не чуете їх, або я навіть не знаю... Ну воно мабуть скоро покаже, бо довго грати він не зможе так низько порізаний )))...
Не вірю, що той купольник, порізаний на 475 гц, може грати без спотворень на нормальному рівні гучності (не надто високому)... Або ви не чуете їх, або я навіть не знаю... Ну воно мабуть скоро покаже, бо довго грати він не зможе так низько порізаний )))...
як би я слухав сам і глухим був то одне,коли люди збоку стояли слухали і теж нормально все було тоді шо говорити всі глухі :D
Динамік пограє довго,крім того залежить ще раз нагадую від фільтрів.Подивитися навіть на дорогі серії 3 полосок стоять електроілти ..маразм...Знаю по свому печальному опиту,скіки ВЧ попалив із за того що комплектуючі були хренові,електроліти вміють одне грітися,стріляти після чого пробиваються вони і динаміки. (крім того ремонтом динаміків замймаюся,то не я один такий)
Сама катушка в ДЛС велика,і витримувати потужності може...По заводським стандартам звісно лапша,але при цій 3 полосці (серед всіх,з найбільшою катушкою,витримає.)Тимбільше частота 470 гц динаміки дифузоні можуть швидче вилетіти як катушка там всього лиш 25 мм + -
tyson_UA
03.08.2015, 21:06
Всем ещё раз привет. Изначально были замашки на SQ. Но тут меня убедили, что ничего не получится с моимо компонентами.
Система сейчас построена, кое-как играет, но нужно идти к лучшему и исправлять ошибки...
На сейчас имеем:
Голова Becker Indianapolis Pro 7953 (в планах замена на Pioneer 80prs)
Усилкок на саб PowerAmper IPA 600.2
Усилок на фронт PowerAmper IPA 320.4
Мид Morel Tempo 5
СЧ DLS Ultimate pro 2.5 (есть подозрения что тоже пойдет под замену)
ВЧ Morel Tempo 5
Саб Hertz ES 250 (ЗЯ 15л)
Кросоверы на фронт : Хендмейд для каждого динамика
Проводка питания усилков 2 и 4 GA — медь
Проводка акустическая Supra SKY 2X2.5 мм (Швеция)
Проводка межблочная Supra DUAL AUDIO BLUE (Швеция)
Межблок на саб Supra Sublink (Швеция)
Хочу выслушать ваши пожелания, комментарии, и рекомендации, как добится звука, с которым не стыдно будет поехать на соревнования SQ.
Из того что сам заметил на данном этапе - не хватает СЧ (герц около 400-500), грешу на недостаток купольных СЧ и магнитолу
Не хватает деталицации - недостаток магнитолы
Фото установки:
Магнитола с перепаянной подсветкой и инверсией дисплея
https://a-a.d-cd.net/5dfa3f2s-960.jpg
короб для саба
https://e-a.d-cd.net/a5197b2s-960.jpg
https://a-a.d-cd.net/55197b2s-960.jpg
переделанный ISO разъем
https://f-a.d-cd.net/b063f2s-480.jpg
Так разместились усилители
https://e-a.d-cd.net/15197b2s-960.jpg
https://f-a.d-cd.net/ace30acs-960.jpg
Питание
https://c-a.d-cd.net/66e30acs-480.jpg
https://a-a.d-cd.net/8350c2cs-480.jpg
Пас кроссы
https://d-a.d-cd.net/faa8c2cs-960.jpg
https://a-a.d-cd.net/604248cs-960.jpg
ВЧ+СЧ
https://a-a.d-cd.net/a0d0c2cs-960.jpg
мид
https://d-a.d-cd.net/66a8c2cs-480.jpg
https://a-a.d-cd.net/2ea8c2cs-480.jpg
https://e-a.d-cd.net/4850c2cs-960.jpg
Вибра и шумка багажника
https://f-a.d-cd.net/6260c2cs-960.jpg
Сильно не пинайте, будем исправлятся
newatech
04.08.2015, 06:56
А как планируется охлаждение усилителей?
Wicked21
04.08.2015, 07:05
как купишь пионер 80, я первый в очереди на индианаполис;)))
tyson_UA
04.08.2015, 08:04
А как планируется охлаждение усилителей?
Пока в нем нет необходимости.
Добавлено через 1 минуту
как купишь пионер 80, я первый в очереди на индианаполис;)))
Беккер на днях начну продавать. В принципе пиши в личку, может договоримся
Мид Morel Tempo 5
Из того что сам заметил на данном этапе - не хватает СЧ (герц около 400-500), грешу на недостаток купольных СЧ и магнитолу
Твой мид отлично умеет играть середину. ИМХО, с ним и 3-полоска не нужна!
Вопрос, только, как он установлен!
соглашусь с артемом. я за 2-полоску. тем более на мой взгляд одна из главных задач среднечастотника - это поднятие сцены, и он(среднечастотник) должен находится выше дверных карт.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot