Просмотр полной версии : НЧ Focal Utopia 7w2
Продам міди, у відмінному технічному стані.
Ціна -550 у.о.
тел. 067-672-З5-99
Андрій.
Мне показалось или корзины поведенные?
Добавлено через 1 час 37 минут
Так как цена достаточно завышенная, хотелось бы внести немного ясности.
На магнитах этих динамиков наклеены бирочки с логотипом и каталожным номером американской компании Orange County Speakers. Компания занимается восстановлением динамиков....Было бы правильно, наверное, со стороны продавца рассказать историю этих легендарных мидов.
Прикріпив додаткові фото самих "кривих" сторін мідів. Міди придбанні на ебеї, у продавця зі 100 % позитивним рейтингом. В його описі про ремонт не було сказано нічого, тільки те що міди повністю робочі, в чому я особисто, при прибутті їх до мене, переконався. Причина продажу - завершення інсталу в авто до моменту потрапляння їх до мене. Лежать без діла півроку. Із задоволенням привезу їх 28 числа на тусовку, якщо до цього моменту не продам.
З допомогою Andr, вдалося з'ясувати більш детальну інформацію про міди. Відправивши запит з вказаними номерами на мідах в компанію Orange County Speakers (www.speakerrepair.com), яка вже 46 років професійно займається ремонтом динаміків, на наступний ж день отримали відповідь, в якій повідомили, що в даних мідах були поміняні підвіси. Тобто, маємо легендарні міди з новими підвісами. Ну і раз міди були в ремонті, хоч і в професійному, ціна йде в низ - 450 у.о.:yes3:
Щодо кривизни корзини. В одного міда всі сторони ідеально рівні, фото1.
В другого одна сторона має кривизну, фото 2.
Для тих, хто любить дивитися на міди - кривизну вирівняю, для тих, кому слухати - додаткова знижка. Нагадую, міди повністю робочі.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot