Просмотр полной версии : Куплю алькантару!
Подскажите где купить алькантару в Украине!
В Виннице у нас много,если нужно,тел. 068 2100456
Огласите весь список пожалуйста с ценами :)
igorvolikov
16.10.2009, 22:17
Да есть вобщем то у нас места. Даже не одно.
Только вот лучше скажи количество и цвет. Мы по ним с фланга ударим :) А тот тебе цены как расскажут - кндратий схватит :)
Кста - тебе искуственную или натураль спрашать ?
Да есть вобщем то у нас места. Даже не одно.
Только вот лучше скажи количество и цвет. Мы по ним с фланга ударим :) А тот тебе цены как расскажут - кндратий схватит :)
Кста - тебе искуственную или натураль спрашать ?
Кхм... Взагалі-то алькантари натуральної не буває :) Це синтетичний замінник замші, хоча ще питання, що краще :)
Коротше, зараз у нас є 4 види.
Міраж - найпростіший варіант, ну... так собі.
Тіфані - часто використовую, особливо через ціну 23 євро/метр (погонний). Ну і вибір кольорів широкий.
Бітвін - новинка, останній писк в Європі, появилась декілька місяців назад. Сподобалась мені, виглядає практично уже як алькантара, але - 17,5 євро. І ще особливість - двостороння. Тобто клеїти в рази простіше тіфані. Правда кольорів поки біля двох десятків.
Ну і власне Алькантара - 80 з чимось там за метр погонний. При наявності Бітвін - якось ...
igorvolikov
16.10.2009, 22:38
Ну і власне Алькантара - 80 з чимось там за метр погонний.
Это примерно ввиду и имел как натуральную :)
ДЯДЬКА ЛУИ
17.10.2009, 14:12
простите...а ширина какая?
простите...а ширина какая?
140
Zemlekop
30.10.2009, 23:20
а сильно много мороки с поклейкой?хочу заморочится карты дверные поклеить...или проще заплатить сразу за работу,чем потом два раза за материал+работа?
...или проще заплатить сразу за работу,чем потом два раза за материал+работа?
:yes: :yes:
ПС я на днях увидел часть процесса по обклейке моих карт (только кожей )... :shocked: :shocked: Преклеить дело последнее,...а изначально все это сшить... Короче как в ателье, куча всяких выкроек и т.д. :D :D .
Такое врядли осилишь.
ПС Единственное чем я помог, так это выбром цвета ниток для швов :D :D :D :D
а сильно много мороки с поклейкой?хочу заморочится карты дверные поклеить...или проще заплатить сразу за работу,чем потом два раза за материал+работа?
Серед нашого народонаселення (може і не тільки нашого, не досліджував) побутує думка, що зробити самому завжди дешевше. Звичайно, ті, хто пройшов "школу соціалізму", від тодішньої освіти до необхідності самостійного виготовлення купи всього з причин відсутності готових рішень можуть багато що зробити власноруч, і зробити добре. Я сам ще з тих людей, тому знаю що кажу.
Але виходячи з нинішніх реалій, я б розділив це на дві частини.
Перша - роботи щось самому, тому що це хобі. Тоді не має значення, вийде дешевше, чи дорожче, це ж хобі і результат - отримання задоволення від виконаної роботи в першу чергу.
Друга - бажання зекономити. В такому випадку потрібна попередня підготовка, консультації, тому що шанс зробити щось одразу добре є, але він не такий великий, як у фахівця даної області.
Стосовно обклейки автомобільних панелей різними матеріалами - я б сказав, що ризик зробити зле значний. Потрібен відповідний клей і навики роботи з ним. Потрібні навики поклейки саме цього конкретного матеріалу. А то цілком реальний результат - сонечко пригріє і почне все відклеюватися потихеньку.
А ще, при бажанні зекономити - ви потратите час. А може цей час потратити на щось таке, вам відоме, в чому ви спец, і заробити на поклейку у профі?
Zemlekop
31.10.2009, 16:56
Перша - роботи щось самому, тому що це хобі. Тоді не має значення, вийде дешевше, чи дорожче, це ж хобі і результат - отримання задоволення від виконаної роботи в першу чергу.
"Эти руки не для скуки" :D ,работа есть, но график рваный-времени свободного пока довольно много.
Как карты разбирать\собирать-уже знаю...вот бы кто-то мануалподкинул,аль ньюансами поделился... :god:
Продам черную алькантару 40€ за м.кв (остаток 23м.кв) На паролоне! Толщина ткани 3мм. Алькантара производиться для Porsche в Чехии(Немецким заводом) Отправлю по Украине! Возможен торг в индивидуальном порядке! Звоните тел: 0984337007 Отправлю образцы!
Продам черную алькантару 40€ за м.кв (остаток 23м.кв) На паролоне! Толщина ткани 3мм. Алькантара производиться для Porsche в Чехии(Немецким заводом) Отправлю по Украине! Возможен торг в индивидуальном порядке! Звоните тел: 0984337007 Отправлю образцы!
Приехала алькантара с разными оттенками!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot