Просмотр полной версии : Яким усьом краще кормити Morel ?
Здоровенькі були http://decibel.com.ua/forum/images/smilies/icon_e_wink.gif
Яким усьом краще кормити Dotech Ovation 6 + Morel Dotech Ovation 5W ???
б"юджет на усь б/у до 2000 грн!
від уся бажано потрібно номінал 110 Вт - 120 Вт ))
музикальний!))
ДЯКУЮ!)
Sasha_Dragster
17.03.2011, 08:27
Нужен 2-канальный усилитель или 4-канальный для поканалки?
http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=10184 - 4x100 там нема, але вати там чесні! дуже музикальна цяця
потрібно 4 канальний усь номіналом в 4 Ом (110Вт - 120 Вт)
б/у
до 2500 грн
дякую!
Sasha_Dragster
17.03.2011, 12:15
потрібно 4 канальний усь номіналом в 4 Ом (110Вт - 120 Вт)
б/у
до 2500 грн
я бы выбрал E.O.S. AE-4100 (пришёл на замену очень популярному и хорошо звучащему E.O.S. AE-90F)
http://autozvuk.in.ua/product_info.php?cPath=32_214_259&products_id=4037
или PowerAmper iPA 500.4
а що всетаки краще взяти еос чи павер?
Sasha_Dragster
17.03.2011, 14:57
а що всетаки краще взяти еос чи павер?
По звуку больше нравится Павер, но они сейчас такая лотерея (смотря какой попадётся), что надёжнее взять ЭОС и звуком он тоже не обидит.
поняв.... дякую...
Добавлено через 11 минут
що ліпше взяти:
2 уся E.O.S. AE-65T (Limited Edition)
чи один E.O.S. AE-4100 Limited ??? :vinovat:
Sasha_Dragster
17.03.2011, 21:00
що ліпше взяти:
2 уся E.O.S. AE-65T (Limited Edition)
чи один E.O.S. AE-4100 Limited ???
Я бы выбрал второй вариант для такой акустики
дякую
хтось ще може щось запропонувати?
а то тут один Саша напрягається)):no-no::D
дякую
хтось ще може щось запропонувати?
а то тут один Саша напрягається)):no-no::D
4-канальний підсилювач з хорошим звуком і потужністю поза 100 Вт на канал, при ціні 300 уо навіть за б/у - це фантастика... Щось треба переглянути, або потужність, або ціну... Я би в першу чергу переглядав потужнітсь - навіщо ті 100 Вт? Крім того, що через надмірну кількість транзисторів у вихідних каскадах постраждає детальність.
ну в кожного ж свої Вт, так шо в одного що 50 ват, то в другого виробника - 150))а дійсних 4 по 100 з вимогою детальності під такі компоненти і в такому бюджеті - це анреал)
Хоча можу запропонувати цікавого олдскульного в дуже хорошому стані Signat ROC1 де 4х100 і бренд іменитий)
Sasha_Dragster
17.03.2011, 22:12
4-канальний підсилювач з хорошим звуком і потужністю поза 100 Вт на канал, при ціні 300 уо навіть за б/у - це фантастика... Щось треба переглянути, або потужність, або ціну... Я би в першу чергу переглядав потужнітсь - навіщо ті 100 Вт? Крім того, що через надмірну кількість транзисторів у вихідних каскадах постраждає детальність.
Мы с автором темы общаемся также в личке и я предлагал также вариант, как по мне лучший два 2-канальника: один более мощный на миды и менее мощный, но с более качественным звуком на ВЧ
ну в кожного ж свої Вт, так шо в одного що 50 ват, то в другого виробника - 150))а дійсних 4 по 100 з вимогою детальності під такі компоненти і в такому бюджеті - це анреал)
Хоча можу запропонувати цікавого олдскульного в дуже хорошому стані Signat ROC1 де 4х100 і бренд іменитий)
ні дякую за пропозицію)) все таки думаю зупинюсь на ЕОС
Добавлено через 2 минуты
тобто ви маєте на увазі що краще взяти всетаки 4 канальник E.O.S. AE-4100 Limited ???
я вас правильно зрозумів))
тому що я з даними усями дуже погано знайомий)) і не хотілось би брати, щоб потім продавати знову))
Мы с автором темы общаемся также в личке и я предлагал также вариант, как по мне лучший два 2-канальника: один более мощный на миды и менее мощный, но с более качественным звуком на ВЧ
Якби йшлося про 3-полоску, де окремо на міди - це діапазон до 200-300 Гц, тоді ще так, але тому підсилювачу, що на міди, крім нч і сч грати.
Ну і два 2-канальні підсилювачі все рівно будуть дорожче, ніж один 4-канальний, якщо всі вони будуть приблизно одного рівня.
Все ж, думаю, треба опускати планку потужності, або збільшувати бюджет.
Або відмовлятись від поканалки, якщо система не процесорна, і брати 2-канальник, б/у за 300 уо з потужністю 2х80...2х100 уже реально. Той же Хелікс Б2.
Добавлено через 2 минуты
тобто ви маєте на увазі що краще взяти всетаки 4 канальник E.O.S. AE-4100 Limited ???
Я не знаю, що це за підсилювачі, не чув, всередину не лазив. Тому ні рекомендувати, ні відговорювати не можу.
ГУ Піон 88
в наявності з морелів маю :
Morel Dotech Ovation 5W (http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=4973) міди 13,5 см
планую скоро докупити:
1)Morel Dotech Ovation 6 (http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=2856) або Morel Hybrid Ovation 6 (http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=3167)
якщо не хватить середніх частот докуплю Morel CDM 88 (http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=4950) або щось на подобі тільки морель
все це мені треба якнайграмотніше підключити до уся )) якого з них ще не оприділився!
Добавлено через 2 минуты
піщі із середньочастотниками плануються в стойки
16,5 і 13,5 міди в двері))!
Sasha_Dragster
17.03.2011, 23:20
16,5 і 13,5 міди в двері))!
а це вже єрунда натуральна!!!
Залиште 16,5 у дверях, а 13 см на продаж
чому єрунда? ))
вони не зіграються?))
накрайняк 13,5 в задні двері для підзвучки))
Sasha_Dragster
17.03.2011, 23:31
накрайняк 13,5 в задні двері для підзвучки))
ну хіба що. І то сумнівно, я за те, щоб позаду стояв лише саб.
А не зіграються 100%, до того ж вийде, що вони будуть грати у 2 Ома, а не у 4, відповідно якість вже не та, це вже авто на давку вийде, а не на якість
навіщо їх в 2 Ом?
від мафона в 4 пустив)))
або на крайняк тоді купити один 4 канальник, який ви запропонували))
і з часом 2 канальник))
Sasha_Dragster
17.03.2011, 23:40
Від кількості динаміків якості не додасться, це факт, тож не женіться за кількістю, це хибний шлях, повірте. Завжди краще купити один якісний комплект, ніж кілька середньої якості. Тож краще витратьте запалановані кошти на хорошу 2-3компонентну акустику, ніж городити город з десятку динаміків та заставлятися підсилювачами.
Під'єднувати щось до підсилювача, а щось до ГУ також сумнівно і дуже рідко себе виправдовує
переконали:friends:дякую:beer:
sinyagaev
18.03.2011, 00:04
чё не сыграются? у меня Дотек 6 стояли сзади на усь вайб ланзар211, а дотек 5 спереди, + ВЧ МТ12 , нареканий нет:ok:
Sasha_Dragster
18.03.2011, 08:10
чё не сыграются? у меня Дотек 6 стояли сзади на усь вайб ланзар211, а дотек 5 спереди, + ВЧ МТ12 , нареканий нет
Так имеется ввиду, чтобы 16 см и 13 см поставить в одну переднюю дверь, два мидбаса
Ех, мені б вашу фантазію...
По-перше, гібриди в дверях просто так не запустиш, вони низькодобротні. Тому Дотек 6.
По-друге, наскільки я знаю, 88-й 3-смугову систему, як то кажуть, не розрулить. Якщо планується використовувати його фільтри і ДСП. Але оскільки в Мореля з сч проблем якось ніколи не було, то можна не переживати.
По-третє, тилова підзвучка - це поняття з багатоканального звуку, де для тилових каналів є своя звукова доріжка. В стерео системі, де є два канали, ніяких підзвучок бути не може, хіба за винятком, коли "не цікавить результат".
важко заїхати до Роста, дуже рекомендую поки не пішли гроші на вітер
:meowth:заїдем)) :secret:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot